Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A (majdnem) pórul járt farkas

Én tudom, hogy valójában erről szólt.
Kopp-kopp…kopp-kopp-kopp.
De semmi válasz. A farkas tétlenül ácsorgott a kunyhó ajtaja előtt. A kunyhót körülvette a sötét erdő, melyben a farkas tanyázik, s melyet csak egy kis erdei ösvény köt össze a faluval, ahol Piroska lakott. A kislány sokszor sétált a nagymamája háza felé teli kosárral, útközben pedig virágot szedett. Volt, hogy koszorút font belőle és a farkas fejére helyezte, aki hálából, vagy mert az allergiától szemébe tóduló könnyektől nem látott, nem falta fel.
Akárhogy is volt, a farkas gyakori vendég volt Nagymamánál, szívesen járt oda, egy-két jó falat mindig jutott neki, a kalácstól elkezdve a kutyatápon át a párizsiig bezárólag. A nagymamának káposztaszaga volt, a farkas el sem tudta képzelni, hogy akkor az íze milyen lehet, így hát várt és tűrt.

A mai napon is korgó gyomorral érkezett, és most a szemerkélő esőben, mely a komor felhőkből hullott alá a kora esti fényben, két lábra állva próbált betekinteni az ablakon, de sikertelenül. A bútorok sötét sziluettjén kívül semmit sem látott.
-Vajon hol lehet?-tűnődött. -Messzire nem mehetett, igencsak eszi már a reuma az ízületetit. Akárhogy is, jobb ha beeresztem magam, minthogy idekinn fagyoskodva, bőrig ázva várom visszaérkeztét.
Az ajtó vasa panaszosan feljajdult, ahogy a farkas belökte az ajtót, amit Nagyi sosem zárt. Édeskés szag csapta meg orrát, ami olyan alattomosan férkőzött orrjárataiba, mint ahogy a rossz gondolatok szoktak fészket verni fejünkben. Tudta ő mi ez a szag, érezte már…
A hálószoba ajtaja nehezen engedett, de ahogy kinyílt, látni lehetett az ágy sötétvörös fáját az ablakon beszűrődő derengésben. És Nagymamát, amint az ágyában fekszik. Körülötte szétterült hálóingje, mint a bíborosok palástja, vérvörös. A mellkasán lévő lyukból már rég nem szivárog az élet. Csend van, az óra se szól,mintegy tiszteletből. Csak a férgek, az udvariatlan vendégek halk motozását hallani, s látni, amint néha meg-megrezzentik a testet, mintha az élne és új erőre kapna. Lám csak, a kéz mintha intett volna. A farkas közelebb óvakodik, finom szaglásából érzi, hogy a tetem már több napos. Halkan forognak a fogaskerek elméjében, de mégis hangosabban az ajtó zárjánál, mely épp mögötte kattan. Az a lyuk gondolkoztatja így el, melyet Nagymama hálóruháján látott. Az apja bundáját is ezzel szaggatták szét. A vadász…
mögötte már emeli fegyverét.

(biolencse ugyanilyen című szösszenetére.)
Hasonló történetek
4657
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
4452
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Valaki nagyon utálja a névelőket :)

Viszont azt megint nem értem, ki, kivel beszélget, mert mindig más, másra válaszol. De valamiképp ti mégis értitek, és... de NEM, ma jusztse röhögöm szét a lehetőséget, mert összevissza sértődés lesz, és álmos is vagyok.


bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: