Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kísértő múlt-1.fejezet

Minden egy csillagos, márciusi estén kezdődött, zongoraoktatásról igyekeztem hazafelé. Siettem, hisz alig vártam,hogy otthon is lejátszhassam a föladott gyakorlatokat. Szerencsére senkivel sem találkoztam útközben, és már a kilincsen volt a kezem, mikor megcsörrent a mobilom. Kissé morcosan, és rosszkedvűen vettem föl. Egyik osztálytársam volt az, Noel. Hát... mit ne mondjak. Nem éppen a szívem csücske.
- Szia, mit akarsz? - szóltam bele gorombán a telefonba.
- Helló, bocs a zavarásért, de át tudnád hozni nekem a leckéket? Magam mennék át értük, csak tudod, be van gipszelve a lábam, és nem szabad fölkelnem.
- Biztos nincs más, akit ugráltathatnál? - förmedtem rá, de ő elengedte a füle mellett a megjegyzésemet.
- Kérlek, nagyon fontos lenne, a szüleim meg fognak ölni, ha nem sikerül holnapra beszereznem a tanulnivalókat!
- Hát jó. - egyeztem bele, némi töprengés után. - De csak ha nem teszel többé becsmérlő megjegyzéseket a személyemre.
- Ne haragudj, ha megbántottalak, többet ilyen... - mentegetőzött,de én félbeszakítottam: - Azt ajánlom is.
- Én tényleg...
- ... tehát hova is vigyem?
- A Champrés utca 7-ben lakom, tudod, a régi templommal átellenben. Nagyon köszönöm, igazán rendes tőled! Szia!
- Szia. - raktam le a telefont.

Hát nem igaz, miért pont engem kell mindig zaklatni ezzel?! Az összes osztálytársam tőlem kéri el a leckéket, csak mert én vagyok az évfolyam legjobb tanulója! Ha tudnák, hogy mennyire gyűlölök tanulni, és hogy valójában csak napi tíz percet szoktam..., magam se igazán értem a dolgot, mindenesetre egyáltalán nem bánom. Csak kezd olykor kissé elegem lenni belőle!
Dühösen föltéptem az ajtót, beköszöntem a szüleimnek, majd egyenest a szobámba mentem. A szokott látvány fogadott, azzal a különbséggel, hogy az asztalomon, a sok kacat tetején, egy fekete bársonyszalaggal átkötött rózsa feküdt!

Tűnődve vettem a kezembe, és forgatni kezdtem az ujjaim közt. Nem tudtam mire vélni a dolgot... Aztán némi töprengés után beugrott, hogy ma van a névnapom. Szinte biztos voltam benne, hogy az a béna srác küldhette, aki már vagy fél éve szerelmes belém. Eléggé kitartó, mit ne mondjak, pedig ha tízszer nem kosaraztam ki, akkor egyszer sem. Nem is értem, hogy miért akar ennyire járni velem, hisz még csak nem is beszélgettünk egymással! No mindegy, a fene se érti a férfiakat... Megvontam a vállam, és nekiálltam összeszedni a leckéket. Meglehetősen sok volt, és már előre kárörvendtem magamban, hisz Noel gyűlöl tanulni, de - ellentétben velem -, ez meg is látszik a jegyein. Őt csak a pasik, a legújabb divat, és a sminktrendek érdeklik, mint a legtöbb, mai fiatalt. Aki meg már egy kicsit is eltér az átlagtól azt lenézik, kiközösítik... Szomorúan fölsóhajtottam, majd összehúztam a táskámon a cipzárt, és elindultam. Mikor kiléptem, jeges, hűvös szél csapott meg, ezért visszamentem egy melegebb kabátért.

- Léandre! - szólt anyám. - Hová mész?
- Csak átviszem Noelnak a leckéket, mindjárt jövök! - mondtam, azzal ismét kiléptem az ajtón. Már nem fáztam annyira, de azért még el bírtam volna viselni egy kesztyűt. Áhh, mindegy, már nem fordulok még egyszer vissza!
Az utca teljesen kihalt volt, sehol egy teremtett lélek. Lépteim egyenletes ütemét csak szívem vad, s heves lüktetése törte meg. Bevallom, kissé félek este, sötétedés után kimenni egyedül az utcára. Nemtudom, lehet, hogy üldözési mániám van, de néha az a különös érzésem támad, mintha követne engem valaki...
Gyorsítottam a tempómon, már- már szaladtam, mikor egyszerre csak... ott voltam.
Valóban, ez lenne Noelék háza...? Kastélynak is beillett volna. Tudtam, hogy gazdagok, de azért mégsem hittem volna, hogy ennyire. No mindegy, ha már egyszer itt vagyok, bekopogok, mivel a csengőt nem találtam.
Egy hosszú, fehér csipkeruhás, barna hajú nő nyitott ajtót.
- Jó estét, miben segíthetek? - kérdezte, és furcsálkozó tekintettel nézett végig rajtam.
- Jó estét, Léandre Cheneviére vagyok, Noel osztálytársa, és őt keresem.
- Ne haragudjon, de nem lakik itt semmiféle Noel. - mondta barátságtalanul, azzal rámcsapta az ajtót.

Na, de jó! Hát ezt meg mire véljem...? Először azt hittem, hogy félrenéztem a véletlenül a házszámot, de nem, Champrés utca 7 volt kiírva.
Akkor meg... átvert engem ez a kis dög! Dühösen tárcsáztam, de nem csörgött ki. Hát persze! Kikapcsolta a gyávája a mobilját, hogy ne bírjam elérni! És most pedig jót röhög magában, én hülye meg bedőltem neki! Hogy is gondolhattam egy percig is,hogy kell neki a lecke?! Bárhogyan is, de kinyomozom, hogy hol lakik valójában, és fölkeresem, de abban nem lesz köszönet!

Láttam lelki szemeim előtt, amint odamegyek hozzá, és egyetlen, apró mozdulattal kitöröm a nyakát... Torz, sátáni kacajba kezdtem a gondolatra, és szinte hallottam a roppanást... Áh, nem érdemli meg, hogy ilyen kivételes kegyben részesítsem.
Megvetően fölhúztam az orrom, és a házunk felé vettem az utat. De ahogy elindultam, rögtön rájöttem, hogy itt valami nem stimmel. Hisz én már jártam ebben az utcában, de még soha életemben nem láttam ezt a házat! Lehet, hogy Noel mégsem vert át engem? Akkor pedig mindez hogyan lehetséges? Vagy csak én emlékszem rosszul...?
Kezdett kissé kuszává válni az egész. Ráadásul olyan sötét volt, hogy csak árnyszerű, elmosódott körvonalakat láttam, pedig az előbb még az összes lámpa égett! Akkor meg miért szűrődik ki fény az ablakokból...?

Szinte pánikszerűen rontottam be a házunkba, azonban az ebédlőben, ahonnan nyílik a szobám, négy, különös ruházatú ember ült az asztalnál, akiket még soha, életemben nem láttam…

Folyt. Köv.
Hasonló történetek
10116
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
6409
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mortísa ·
HÁNY RÉSZES LESZ?????????? :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent: :innocent:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: