Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ő

Első szerelem. Mind átesünk rajta, de milyen őrület, hogy ez az érzés mindig velünk lesz. Megyünk tovább, jönnek az új kapcsolatok, de mégsem tudunk szabadulni attól az érzéstől ami életünkben először felkavar, összezavar, megbélyegez egy rózsaszín viasszal. Ő. Csak egy betű. Mégis elkísér utunkon. Az életünkön. És ennek senki és semmi nem tud gátat szabni.

Így voltam ezzel én is. Sokan azt mondják tizenévesen nem lehet szeretni. Én nem így gondolom. Első nagy szerelmem 10 évesen ragadott magával. Akkoriban még nem tudtam, hogy mi az érzés, ami vonz a fiúhoz. Csak annyit tudtam, hogy amikor a barátokkal voltam, és ő is beletartozott a baráti körbe, akkor csak vele mentem mindenhova, vele bicikliztem, játszottam. És még a padtársam is volt az iskolában. Ha beteg voltam, mindig Ő hozta nekem a házi feladatot, és persze fordítva. Egyszerűen elválaszthatatlanok voltunk. És még a gyerekek által oly kedvelt és hangoztatott mondókát is sokszor hallottam, ugye nektek is ismerős: „Két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek, mindig összevesznek.” Ilyenkor mindig gyerekes sértődéssel vettem tudomásul, hogy ez nem igaz, de valahol mélyen éreztem. „ennyire látszik?” Nyílván nem ezekkel a szavakkal, hiszen egy 10 éves kislánynak fogalma sincs az ilyen „felnőttes” dolgokról.

Aztán megtörtént az a dolog, amit nem vártam, és főleg nem akartam. Elköltöztünk a környékről, és még akaratom ellenére is iskolát kellett váltanom. Ez sok változással járt, leginkább azzal, hogy a fiút nem láthattam. Persze ha akartam volna, tudtunk volna levelezni, vagy valami. De még túl kicsi voltam. Mikor pár évvel idősebb lettem, elkezdtem visszajárni a régi barátokhoz. Nagy csalódásomra a fiú is elköltözött addigra. És nem tudtam hova. De egy idő után nem foglalkoztam vele, volt már másik „kiszemelt”. Tehát nem jutott eszembe az első nagy szerelem. Ez persze nem teljesen fedi a valóságot, mert az évek alatt elég sokszor eszembe jutott, és amikor a barátnőkkel, a kamasz lányok naivitásával, és cserfességével megosztottuk egymás közt, hogy kinek hány barátja volt már, (persze ezek a „kapcsolatok” legtöbbször abban merültek ki, hogy jobb esetben a fiú akiről éppen meséltünk egymásnak, megfogta a kezét a mesélőnek) mindig ez a fiú volt a nyitó mikor rám került a sor, hogy kiteregessem a történésekben nem túl gazdag „pasizós” korszakom.

És most ugrok pár évet az időben. Kb. 10 évet. Abba az időbe, amikor a kapcsolataim nem merültek ki a kézfogásban. Az Internet korába, amikor ezzel a számomra igen hasznos technológiával könnyű bárkire rátalálni. Én nem kerestem. Véletlenül találtam rá. És először nem is akartam tudomásul venni, hogy az a 10 éves kislány ujjong bennem. Mert ujjongott, és jó volt. Jó volt maga a tudat, hogy egy kattintással újra megkaphatom azt, amit régen akaratom ellenére elvesztettem. És én kattintottam. Ez volt életem legnagyobb hibája. Mert ha akkor ezt nem teszem meg, akkor még ma is a régi szép emlékeim lennének meg vele kapcsolatban, és nem a lelkiismeret-furdalás, hogy életem első szerelmének mennyi fájdalmat okoztam. Mert sokat okoztam. Annyit, hogy mára ismét elvesztettem, de nem önhibámon kívül. Csak én tehetek róla, és nem a szüleim.

Mert nem voltam elég bátor, nem mondtam neki azt, hogy igen. Mindig azt mondtam, majd, majd, majd… És ő döntött helyettem. Azt a választ kaptam, hogy nem. Ő nem vár rám, mert én nem is akarom őt igazán. Ebben nem volt igaza, de nem tudhatta, mert a tetteim őt igazolták. Döntésképtelen voltam, ami tönkretette, megbélyegezte, ezúttal fekete viasszal a vele való kapcsolatomat. Próbáltam kiengesztelni, de már késő volt. Már nem hitt nekem. Jogosan. Már nem az a kislány voltam a szemében, mint a kattintásom pillanatában. Már egy idegen voltam, aki hazudott neki, és akinek ő egyáltalán nem fontos.
Ő. Másnak csak egy betű, nekem a gyermekkorom első nagy szerelme, első seb a szívemen. Első és egyben utolsó, mert rájöttem, hogy egy kedves, számomra sokat jelentő ember érzéseivel nem szabad játszani.
Soha.
Hasonló történetek
29979
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
20969
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Hmmm… Azt írod, boldog vagy a jelenlegi pároddal. Nem értem, mit akarsz a régitől? Talán ezt kellene először tisztázni magaddal. Barátságot, vagy mást? Én úgy vélem mindkettő lehet kockázatos. Hiszen fiatalok vagytok s ebben a korban a társ jogosan várja el, hogy ő legyen a legjobb barát. Könnyen felüti a fejét a zöld szörny. Ha pedig mást, képes lennél megcsalni azt akivel boldog vagy? Tudod, ha már a kapcsolat elején megteszed, megkérdőjelezed a saját érzelmeidet. Úgy vélem, hagy őt békén, hadd legyen boldog ő is a mostani párjával, aki ugyancsak jogosan féltékeny egy volt szerelmesre.

Mellesleg tegnap tettem fel egy írást, ami hasonló témát is boncolgat, hét oldalnyi unalmas monológon át. A tiéd érdekesebb, jobb.
panka.szilvia ·
Szia Tűzmadár!

Először is ki mondta, hogy én akarok tőle valamit. Ha átolvasod az írásom a vége az, hogy nem fogom őt soha többé bántani. De ha keresném a lehetőséget, hogy találkozzak vele, akkor csak őt bántanám, mivel a barátnője neki verné a tamtamot. És az csak neki rossz, tehát bántanám, viszont én nem bántom őt...Soha.
Másodszor csak annyit már tisztáztam magammal, mint az előzőből kiderült. én semmit sem akarok már tőle. Mert csak bántanám...ha ő keresne nem zárkóznék el, de valószínű, hogy nem ápolgatnám a kapcsolatot. Mert annak csak én látnám a kárát. Tisztáznék vele egy két dolgot, aztán mindenki folytatná a maga útját...
Én egy szóvel sem mondtam, hogy képes lennék megcsalni azt, akivel boldog vagyok. Mint ahogy írtam az \"Ő\"-ben is, és amely mondatot Mária de la Cruz is kiemelt:\"egy kedves, számomra sokat jelentő ember érzéseivel nem szabad játszani\"-ez az utóbbi hetek egyik legszebb mondata.Gratulálok.:)
És ez nem csak Ő-re vonatkozik, hanem mindenkire, aki sokat jelent nekem. Tehát a jelenlegi páromra is érvényes!!!
Nem a kapcsolat elején vagyok. Már 2 éve a jelenlegi páromat nyüstölöm! :grinning:
És akkor az utolsó előtti mondatodat nem kell kommentálnom, mert már az előzőekben érvényesek rá!

Azért köszönöm a véleményt, de előbb olvasd végig gondosan, mielőtt írsz!
Annak viszont örülök, és köszönöm, hogy megírtad, hogy ez a sztori valakijénél jobban tetszett! Bóknak veszem!
Mégegyszer köszönöm az írás, és várom az újakat!
Szia Tűzmadár!

Mária de la Cruz ·
Szióka, csak annyit, hogy az a nyüstölés szó nagyon jó :)) Ezt a következőt ne vedd személyeskedésnek, csak megint jött a szavaidból, az eszterlánc nálam...
Van egy régi ismerősöm, aki unja a banánt és a muszály alatt előfordul, hogy szotyolázik, vagy hogy távkapcsolót nyomogat, vagy egyszer unalmában rá is gyújtott...
Míg komótosan nyüstöltünk, egy doboznyit füstöltünk.
Minden jót.:)

panka.szilvia ·
Szia Mária4

A nyüstölés szó, nekem is tetszik. :smile:
Nem értem, miért kéne személyeskedésnek vennem. Ezt azért még írd meg légyszi! :smile:
Egyébként nagyon tetszik, hogy mindenre van mit mondanod. :smile: Te sem lehetsz egy unalmas ember:D
Neked is minden jót!
Szia!
Mária de la Cruz ·
Szia, jó csak arra gondoltam nehogy már párhuzamot vonj az ismerősöm története között meg az között, hogy nem vagy a kapcsolatod elején...ez csak úgy beugrott a nyüstölésre :)) na én eddig a nyüvés szót használtam, ugye lekoppinthatom a tiédet csak úgy ingyen?:)) Szép estét.:)
panka.szilvia ·
Szia!

Egyáltalán nem vontam párhuzamot, egyébként, most hogy leírtad a magyarázatot, így sem tudok párhuzamot vonni... :smile:
Természetesen ingyen és bérmentve lekkopinthatod. Nem én találtam ki ezt a szót:D
Neked tetszett az amondatom is, meg a szó is!
Nyugodtan, bármi ami tetszik koppinthatod!
Jogdíjat majd egyszer utólagosan behajtom, ha híres írónő leszek (aminek elég kicsi a valószínűsége, szinte egyenlő a nullával!) :smile:
Szia

Neuda ·
Szia

A masik irasod alapjan jutottam el ehez a tortenethez, es csak annyit szeretnek megjegyezni, hogy ismerek egy regi szerb mondast ami ide illik:

"Az elso mindig arany"

Szerintem ez az elet minden teruleten igaz.

az elso lepesek, az elso csok, az elso szerelem, az elso sex, az eslo csalodas, az elso fizetes, az elso eloleptetes...

a elso mindig tokeletes (ha a sors is ugy akarja)...
panka.szilvia ·
lathatok majd mas irast is a tolladbol?--egy író addig ír, míg van kinek :hushed: Tehát természetesen :)

orommel latom hogy vannak meg ilyen nok a foldon... ;) -ezt arra értetted, hogy örülsz h egy nő még tud kellemes csalódást okozni?

Tényleg örülök, hogy tetszik. Amúgy nem vagyok igazi "író". Én csak saját érzelmekről tudok írni. Fantáziám ugyan van, meg már nekirugaszkodtam soxor történeteknek, de mikor visszaolvastam, nem éreztem azt a...nem is tudom mit...talán érzelmet, amit ki szerettem volna kifejezni vele. És erre is van egy mondás: "Varga, maradj a kaptafánál!". Azt hiszem én maradok!

Szia!
Neuda ·
Szia

Örömmel jelentem be hogy van kinek, En szivesen olvasnak mast is... szoval ha van kedved / es van mit akkor irj ujbol, es ertesits ;)

Azt irod hogy nem vagy igazi iro, csak arrol tudsz irni amit erzel v. megtortent veled... nos szerintem a legnagyobb koltoink is igy vannak ezzel... :D
viszont ez a kijelentesed teljesen mas kepbe helyezi igy a masik tortenetedet (amirol azt hittem hogy fantazia).

nagyon szepen es kepszeruen le tudodd irni az erzeseidet, es ami megritkabb hogy kepszeruen es izgatoan tudsz irni a sexrol... szoval vedd ugy hogy most dicserlek.;)

egyebkent enged meg hogy elegedetsegemet fejezem ki afellol hogy ilyen jol elkomunikalunk itt a foumba, sosem gondoltam hogy egy "sex tortenet"bol kiindulva erdekes NOre akadom...
panka.szilvia ·
Szia!

Hát, mit is mondhatnék...:) Nagyon köszönöm, jól esett a dícséret :) :hushed:
Igazad lehet, az "iagazi írókról", hiszen csak akkor lehet jól írni, ha beleérzi magát az ember. (Ezzel nem magam akarom fényezni!)
Azt hiszem, hogy a kijelentésed miszerint "nagyon szepen es kepszeruen le tudodd irni az erzeseidet, es ami megritkabb hogy kepszeruen es izgatoan tudsz irni a sexrol..." esett a legjobban, mert a vicces az, hogy a történetben nem a szex volt a középpont... És jól esik, hogy mégis kiérzik belőle szex szépsége...vagy hogy is írjam :)
Érdekes Nő? hmmm..hát erre már tényleg nem tudok mit mondani :grinning: Egyszerűen csak KÖSZÖNÖM!!!! a megtiszteltetést!!!
Jól esik, hogy valakivel ellehet beszélgetni, a legtöbben csak szavaznak, JOBB ESETBEN írnak egy két sor véleményt... én minden véleményre írok választ is, úgy gondolom ennyi minimum jár...ha más nem azért, hogy megköszönjem :)
A sztorik olyankor születnek, mikor éppen van időm egy kicsit gondolkodni, ilyenkor a múlton merengek sokszor. Nem azért, hogy azon törjem a buksim, hogy hol rontottam el...hanem mert jó néha azon gondolkodni mit miért tettem, mi miért történt. Például a másik történetem alapján eljutottam odáig, hogy ha akkor nem vagyok csalfa, most nem lenne 3 éve boldog kapcsolatom :) Ugyanis a másik sztorim főszereplője a jelenlegi párom...
Na így is sokat fecsegtem már... :smile: Látszik nőböl vagyok !!! :smile:
Természetesen ha lesz új "gyermekem" te leszel az első akit értesítek :wink:

Szia Neuda Puszi!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: