Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

World of Warcraft 1.Rész:A történet kezdete

Közel 930 éve élt két testvér egy békés világban. Ez a két testvér Stormwind trónörökösei voltak. Stormwind az emberek faluja volt, akiknél minden nap ugyanúgy telt:
Reggelenként mindenki a Nap tűző sugaraitól kelt fel, elment a piacra, megvette az ételt, megette, majd dolgozott, aztán elment a minden este megrendezett ünnepségre... A fiatalabb testvérnek, Srafkhan (ejtsd:Srafkán)-nak mindig valami más dolga volt. Lement a kastély pincéjébe, és ott ügyködött valamit. 17 éves létére elég agresszív volt. Az idősebb mindig ünnepelt. Mindenhová magával vitte színarany nyakláncát, amit egykori férjétől kapott, hiszen az idősebbik egy nő volt, 23 éves, a neve Elisa. Az mulatság végén aztán mindenki ment tovább a dolgára... Srafkhan a mentorához ment, aki a vívást tanította neki, Elisa pedig Merlock Mester-hez ment, aki a kardal tanítota harcolni, és egyben varázsolni. Egyik nap azonban a két testvér vitába keveredett. Párbaj közben Srafkhan véletlenül megvágta nővére karját, erre az egy tűzgolyót hajított felé. A vita odáig fajult, hogy apjuk, Lord Lusk elhívta a szövetséges tündék két fiatal harcosát, és igazságos 2 a 2 elleni harcban vívtak, hogy egy csapatba legyenek, és kibéküljenek.

Ám Srafkhan csalt, és megölte mindkét ellenfelét. Erre a tündék megsértődtek, és elkezdték híresztelni ezt a csúfságot. Ezért az egész szigetet ráuszította Stormwind-re. Néhányan azonban az emberek mellé álltak... Minden nép háborúzott, és odáig fajult, hogy lassan mindenki kipusztult. A 2 gyermeket elrejtették, ám a tündék királya, Ruph megtudta hol vannak elrejtve, és bosszút akart állni fiaiért. Lord Lusk meg akarta védeni gyerekeit, ám a tünde leszúrta őt... Erre Sarfkhan lefejezte a tündék urát. Megesküdött, hogy amikor csak meglát egy tündét, azonnal megöli. Ám ez mostmár kétséges volt... Mivel az egész népesség meghalt. Nem tudták mit tegyenek. Egy évig töprengtek mindenen, ám a Pokol tüze és az Istenek kegyelme lehetőséget ajánlott nekik. Azt mondták, hogyha felesküdnek szolgálatukra, akkor őket királlyá teszik, és népet alapíthatnak egy szigeten. Nem tudták mit tegyenek. Sarfkhan bosszúvágya és kapzsisága miatt hitt a Sötétség szavának, majd elfogadta a pokol ajánlatát. Elisa azonban a fény felé fordult. Amint kimondták a válaszukat mindkettőjükbe villám csapott, ami erőt adott nekik. Sarfkhan egy rusnya ork lett, míg Elisa egy Éjelf. Majd egy kapu nyílt meg előttük, ami a saját szigetükre vezényelne őket... Mielőtt beléptek volna a kapukon Sarfkhan így szólt:

- A fény ősidők óta a sötétség ellen vonul. Testvérem, ne hidd, hogy a népem kegyelmez majd neked -mondta a sötétség ura, majd átment a portálon. Egy keleti szigeten találta magát. Egy hatalmas városban... Ezt a várost kinevezte fővárosának, majd az Orgimmar nevet adta neki . Néhány lépés után mindenhol orkokat, trollokat, zombikat csontvázakat, Taureneket látott. Felment egy nagy sötét világítótoronyba. Ott egy nagy lila üveget látott. Ez állt rajta:Idd meg, minden sötét ura! Sarfkhan engedelmeskedett ennek a parancsnak. Amint megitta kétszer akkora lett, mint volt. Egy sötét trónszéket látott, amin egy sötét páncélzat, sisak és egyéb tárgy volt. Ezeket felvette, majd a torony ablakából kihajolt, és azt kiáltotta:
- ÜDVÖZÖLLEK NÉPEM! HAMAROSAN ELJÖN AZ ÚJ KORSZAK, A SÖTÉTSÉG KORA!!
Eközben Elisa egy szép helyre érkezett, amit Teldrassilnak neezett el. Mindenütt virágok, és boldog emberek. Az ifjú lánynak egy mágus odanyújtott egy kardot, amit a hölgy beleszúrt a főtéren a földbe, majd azt mondta:
- Ha az életem árán is, megvédelek titeket minden rossztól, ha mégsem így lesz, eme kard döfje át szívemet!!
A háború tehát elkezdődött... A két testvér felfegyerezte a népét, és 31 év után megkezdődött az első háború... A jó oldalt a törpök, gnómok, elfek, entek, tündék, emberek, a másik oldalt a sötétség... . KEZDŐDJÉK A HARC!

Folyt. köv.
Hasonló történetek
3865
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
3719
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manó01 ·
jaj ne.....ha már ide is betörnek a "wowos" emberek....
Pedig nem rossz ám az alap sztori,de a körítés...na dolgozgass csak.:)

Yflya ·
két fantasy irástól ez sokkal jobb paródia stilusban
persze rövid
valószinüleg jót tesze neked az ital:P

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: