Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vickie a könyvtárban - 1.: A hátsó polcoknál

Vickie egész délelőtt egy pornóregényt olvasott az íróasztalánál, miközben úgy tett, mintha dolgozna. Bizsergést érzett a lábai között, finoman dörzsölgette punciját a vékony szoknyáján át. Bosszúsan nézett fel, amikor egy árnyék vetült a könyvére, és valaki köhhentett egyet, hogy magára vonja a lány figyelmét.



– Igen, tessék! – csattant fel, és szemügyre vette ügyfelét.

Rögtön megbánta a kemény hangnemet. Az asztalánál egy feltűnően jóképű fiatalember állt tweed kabátban. Több könyv is volt a karjai alatt, és kedvesen nézett a lányra.

– Attól tartok, egy kis segítségre lenne szükségem. Egy órája keresek egy bizonyos könyvet, de nem jártam szerencsével. Tudna segíteni?

Még jó, hogy kisegítenélek, mondta magában Vickie, és azonnal elpirult a merész gondolataitól.

– Természetesen, mit keres?

A fiatalember elmondta, és együtt kezdtek a könyvtár távoli polcainak felfedezéséhez. A lány könnyedén megtalálta, amit kerestek, de hogy elérje, fel kellett másznia egy kis létrára. Amikor megfordult, hogy megmutassa a könyvet, azon kapta a srácot, hogy őt bámulja. Vickie is végigstírölte a pasit. Igazán vonzó volt, széles vállakkal és hullámos hajjal, barátságos és szexi mosollyal. A szeme egy magasságban volt a lány ágyékával. Amikor a srác felemelte a kezét, hogy lesegítse, Vickie szorosan a kezére markolt. A lány maga is meglepődött azon, ami következett. Megfogta a pasi kezét, és a térdére helyezte, pont oda, ahol a szoknyája a combjához ért. Ránézett a srácra, nagy kék szeme megvillant a hatalmas olvasószemüveg mögött. Aztán lelépett a létrán, úgyhogy a srác tenyere több centire a harisnyakötő fölé csúszott. Mégis mit művel? Mi az ördögöt művel? A könyvtárosként eltöltött három éve alatt még csak randizni sem volt egyik ügyféllel sem, és most keringőre invitálja ezt a jóképű idegent? Biztos a könyv miatt volt. Igen, az az átkozott könyv indította be ennyire, amiatt fog bajba kerülni. De annyira jó érzés volt! Mintha csak értette volna az érzéseit, a pasi lassan feljebb tolta a kezét Vickie combján, finoman tapogatva a sima, feszes húst. A lány szemébe nézett, és nem mozdult. Egyikük sem moccant, csak a pasi keze mozdult aprókat a szoknya alatt.




– Óóóhhh – nyögött fel a lány hirtelen.

A pasi ujjai a lány lábai közé csúsztak, és rátaláltak nedves nyílására. Fel-le húzta mutatóujját, kitapintva a bugyin át a barlang nyílását.




– Köszönöm a könyvet – mondta a pasi tárgyilagosan. Kivette a kötetet a lány szoros markából, és a szemközti polcra helyezte. – Nélküled sosem találtam volna meg.





– Hát most már megvan... – suttogta a nő.

Leült a létrára, és szélesre tárta a lábát. A pasi ujjai a puncijában kezdték megőrjíteni! Eddig nem is érezte, mennyire ki volt már éhezve. A fiatalember közelebb lépett, ujjai feljebb csúsztak, a bugyi rugalmas anyaga mögé. Keze mélyebbre vájt, egészen a nedves punci rejtekébe. Szétválasztotta a nedves ajkakat, középső ujjával közéjük csusszant, és finoman belésimított.




– Óóóó.... – nyögte a lány, és szeme bezárult a gyönyörtől.

A pasi vállába markolt, magához húzta és rátámaszkodott. Lábai szélesre tárultak a szoknya alatt.




– Ez tetszik? – suttogta a pasi a fülébe, ajkával a lány bőréhez érve.

– Jó érzés a pinádban az ujjam?




– Igen! Nagyon! – nyögte a lány, és a pasihoz simult.

– Annyira jó! Mélyebbre! Dugd mélyebbre! Rohadt jó!




A pasi meglepetten figyelte. Nem várta volna tőle ezt a szenvedélyt. Széttárta a lány ajkacskáit, és félig a nedves puncijába mártotta az ujjait. Igazán furcsa számára, hogy egy egyszerű kis könyvtárosnő így viselkedik. Sötétkék szoknyája és fehér blúza szerénységről, jó ízlésről tanúskodott. Szőke haja szorosan kontyba volt kötve a fején. És szemén ott virított az a ronda szemüveg! Visszafogottnak és félénknek tűnt, mint egy tipikus könyvtárosnő. És mégis itt vonaglott a létrán széttárt lábakkal, örömmel fogadva magába az ismeretlen srác kezét, mint egy olcsó ksi ribanc. A pinája szinte szívta magába az ujját, egyre mélyebbre hívogatta. Kezét meleg, sűrű folyadék öntötte el, ami a lány bugyiját is átáztatta. A lány kétségtelenül be volt indulva. Ki mondta, hogy a könyvtárosnők mind unalmasak kell legyenek? Gyorsan ígéretet tett, hogy a jövőben is sokat fog olvasni.




– Ujjazz meg! Ujjazz meg! – nyöszörögte a lány szenvedélytől elfúló hangon.

– Nyomd belém az egész ujjad! Annyira jó!




A pasi ki-be huzogatta az ujját a lány nedves lyukában, tágítgatta és kényeztette a nyílást a remélhető folytatásra. Miért is ne dughatná meg itt a könyvtárban? Elég messze voltak bármitől, egy külön emeleten. A könyv keresésével töltött húsz perc alatt nem járt erre senki. Ki találna itt rájuk? A farka a nadrágjában kezdett feszülni.




– Mélyebbre! Még mélyebbre! – nyögte a lány.Szemei becsukódtak szemüvege mögött.

– Ujjazz meg jó mélyen! Ez nagyon jó!




A pasi ki-be mozgatta az ujját. A punci nagyon mélynek bizonyult, nem is tudta végig kitapogatni. Ha teljesen ki akarja tölteni, valami mást kell majd beletolni, mondjuk húsz centi kemény faszt. Vajon az kielégítené ezt a kis nimfomán ribancot?




– Két ujjal! Most két ujjal! – könyörgött a lány, nyelve a szája egyik sarkából a másikba csúszott.

– Nyomd belém két ujjadat! Még, még, még!




A srác elmosolyodott. A lány beindult! Keményen beindult! Ha nem dugja meg itt és most, talán nem is engedi ki innen élve! Becsúsztatta a második ujját is, majd a harmadikat, előre-hátra húzogatta őket a csöpögő lyukban. A lány bugyija kezdett átázni.




– Ajjajj, három ujj! Ez nagyon jó! Tömd belém! Aaaaa... – nyögte, csinoska feje ide-oda fordult.

Elkezdett remegni a létrán, lábai vadul rárándultak a pasi kezére. A puncija mintha csak kezdett volna ráolvadni a srác ujjaira. A húsa meleg volt és nedves, egyre forróbb, szinte már gőzölgött. A srác már rég találkozott ennyire beindult csajjal. Gyorsan felidézte a lányokat, akikkel az elmúlt években dolga volt. Azok olyan lassan indultak be! Ő pedig most pár perc alatt készen is állt egy jó dugásra! Ráadásul nem is ismerték egymást!




– Mélyebbre! Mélyebbre! - nyögdécselte Vickie. Ágyéka fel-le járt a srác ujjain. Annyira jó érzés volt! Ez a srác teljesen megőrjítette! Nem akarta, hogy abbahagyják, sőt, egyre jobban élvezte.




– Kinyaljalak? - kérdezte a pasi hirtelen. A karja kezdett elfáradni a monoton fel-le mozgástól. – Akarod, hogy letépjem a bugyid és kinyaljam azt az édes kis pinádat?




Vickie átgondolta. Kinyalni? Hogy ez az ismeretlen a puncijához érintse a száját? Csodás ötlet! Már a keze is jó érzés volt, hát még a szája! Rohadt jó lesz!




– Igen! – zihálta. – Nyalj ki, kérlek! Nyald ki a pinám! Csináld!




A srác abbahagyta az ujjazást, visszahúzta a kezét. Megmarkolta és lerántotta a lány harisnyáját és bugyiját. Valami leszakadt, ahogy Vickie felrántotta a fenekét. Bugyija és harisnyája szorosan combjára tekeredett.




– Vedd le a bugyim! – bátorította a pasit, és nézte, ahogy a harisnyája egyre lejjebb és lejjebb kerül a lábán. A térde alá tolta, és le is vette az egyik lábáról.



A srác felemelte a lány szoknyáját, rátolta a derekára. Aztán szünetet tartott, hogy gyönyörködhessen kedves kis dombocskájában. Tenyerét a lány aranybarna combjaira helyezte és széttárta, majd végigmérte a punciját. A nedves nyílás éhesen tátongott.




– Tetszik? – zihálta a lány, és idegesen figyelte a pasit. Igazán kíváncsi volt a véleményére.




– Rohadt jól néz ki! Csodás kis darab! – dicsérte lelkendezve a srác. Előrehajolt, ujjaival széthúzta a lány ajkacskáit. Finom nedv csordogált belőle.




– Ez az... Nyalj ki! Nyald ki a pinám! – parancsolta a könyvtárosnő izgatott tekintettel. Mindkét kezével a szoknyájába kapaszkodott, ujjpercei kifehéredtek a feszültségtől.




– Micsoda punci! Micsoda csodás punci! – lelkendezett a srác. Aztán ráhajolt, végigcsókolgatta a kiéhezve tátongó nyílást, majd elkezdte nyalogatni.




– Óóóó.... – nyögte a lány. Nagyon élvezte a pasi száját a nedves ajkacskáin. – Ez olyan jó! Nyald csak! Nyald a puncimat! Basszus...



A pasi nyelve végigszántott a lány duzzadt ajkacskáin. Aztán becsusszant, körbeforgatta a nyelvét, szélesebbre és szélesebbre nyalta az ajkakat. A sűrű, meleg puncinedv kezdett rácsurogni a pasi állára és szájára.




– Jaj, de jó... Nyaljál! Nyaljál még! – suttogta a lány.

A hasa remegett a gyönyörtől. A puncija fokozatosan szélesre tárult a pasi előtt, így a nyelve olyan mélyen beléhatolhatott, ahogy csak tudott. A pasi be is tolta a nyelvét, mélyen a lyukba. Aztán visszavonult, megkereste a lány csiklóját, és azt szívta az ajkai közé.




– Óóóó basszus... Ez rohadt jó.... – kiáltotta a lány, szenvedéllyel telve.

A lába hirtelen felemelkedett, és a srác feje köré fonódott. A bokája összezárult a pasi válla mögött, aki széttárta ujjaival az ajkakat, és éhesen szopogatta a csiklóját. A lány kezdett megőrülni. Alteste rángatózott, majdnem lecsúszott a létráról. A srác próbálta a szájával megtámasztani.




– Olyan jó a nyelved! Teljesen bepörgök tőle! Imádom! Basszus... – nyögte a srác nyakába kapaszkodva, Tekintetét elködösítette a szenvedély.




A pasi zihálva próbált lélegezni a nedves punci ölelésében. Az arca ragyogott a lány nedveitől. Már nem sokáig bírta így, alig lapott levegőt. Ráadásul a farka már vadul ágaskodott, kezdett kényelmetlenné válni.




– Nyald a pinámat! Nyaljad! – húzta még jobban magához a lány. – Nyomd teljesen belém a nyelved! Basszus...




A srác nem bírta már folytatni, felemelkedett. De mielőtt a lány egy rossz szót szólhatott volna, a srác már ki is bontotta az övét, lehúzta a cipzárját, a padlóra tolta a nadrágját. Az alsóját is letolta a combjára; előugrott ágaskodó farka. Megmarkolta a farkát, fel-le simogatta, készült a nő forró puncijára.




– Mire készülsz? - húzta össze a lány a szemöldökét. – Nyaljál, kérlek! Nyald ki a pinám! Ne hagyd abba...




A srác a lány sarkainál fogva terpeszbe emelte a lábát. Vickie így a létrára szorult V alakban, meztelen feneke az egyik fokra nyomódott. Puncija hívogatóan tátongott a srác előtt.




– Inkább megduglak, már nem bírom tovább. Remélem, te is akarod, könyvtároslány, de ha nem akkor is megteszem. A golyóim már majdnem felrobbannak, annyira felizgattál!




Kezében szorongatva a farkát lépett előre, és a nedves lyukba merítette a makkját. Finoman beljebb tolta. A lány puncija a farkára zárult, és szégyentelenül remegni kezdett körülötte. Egymás után tűntek el a centik a tocsogó, forró punciban. 




– Óóóó, belémhatoltál! Érzem magamban a farkad! – nyöszörögte a lány ragyogó szemekkel. – Olyan jó! Tömd belém az egészet! Kúrj szét azzal a csodás farkaddal!




A srác még közelebb nyomult. Most már több, mint a fél farka benn volt az ajkacskák között. Ekkor belemarkolt a lány fenekébe, és felkapta a létráról. Így a lány testének teljes súlya a farkára nehezedett, úgyhogy tövig felnyársalta az éhes puncit. A lány hátát a létrának szorította.




– Óóóóóhhh – nyögte a könyvtárosnő. Csinos arcán kezdett csillogni a veríték.




Most először került közvetlen közelre az arcuk egymáshoz. A srác most jött rá, milyen szép is a lány. Aranyos, pisze orra volt, nagy, kék szemekkel. Az arccsontjai hosszúra nyúltak, ajka vastag volt és szenvedélyes. Kevéske sminkje az izzadtságtól kezdett elkenődni és szétfolyni. Arcbőre teljesen sima volt.




– De mélyen benne vagy! Mekkora a farkad?




– Úgy huszonkét centi, kicsim – büszkélkedett a srác. Lassan körözni kezdett az ágyékával; a farka minden mozdulattal mélyen a lányba hatolt. Golyói meg-megérintették a lány fenekét.




– Akkora, mint egy lábszár! – mormolta a lány remegő hangon.

– Jókora példány! Jó nagy! Megnézném alaposabban! Megengeded? És szopni is szeretném! Megengednéd, hogy szopjam a farkad?




A pasi felnyögött, a sperma kitörni készült a golyóiból. Ezt nem kellett volna hallania. Hát nem érezte, hogy ő akármikor elélvezhet? Nem akarta, hogy sokáig nyomják? Talán nem. Elvégre egy könyvtárban keféltek, mint a tüzelő kutyák. Mi van ha valaki erre jár? A nő elveszítheti az állását.




– Bassz meg mélyen! Nagyon mélyen! - bátorította a lány, és ő is hevesen tologatta a pináját a pasira.

– Utána leszoplak majd, de tényleg. Micsoda fasz! Aaaahhh...




A pasi nagyokat lökött rajta, teljesen felnyársalta a farkával. Mélyen és keményen dugta. Teljesen szétbaszta a lány csöpögő punciját. A farka rendesen tágítgatta a nyílást, masszívan dugta a meleg barlangot.




– A melleidet is látni akarom majd – nyögte a srác.

– Jó nagyok, érzem. Hogy lehetnek egy ilyen kis csajnak ekkora mellei? – minden lökéssel a lány melleihez is simult, és érezte a kemény mellbimbókat.




– Rendben, rendben! Megnézheted a melleim, ha én megnézhetem a farkat! Óóó... óóó... – zihálta hirtelen, és a teste vadul remegett a fiú felett, aki belemarkolt Vickie fenekébe, és szilárdan tartotta. Nem akarta, hogy a lány lecsusszanjon a farkáról. Most már rendesen meg akarta dugni, és nem akarta, hogy a spermája összevissza repkedjen.




– Asszem, elélvezek! Basszus, élvezek! – hörögte a lány felfordult szemekkel. Belekapaszkodott a srác hátába, és éhesen magához húzta.



– Jó, jó... – nyugtatgatta a fiú, de közben újra meg újra felnyársalta a pináját. Ura kellett maradjon a helyzetnek.

Furcsa pozícióban voltak, egy rossz mozdulat, és a padlóra zuhanhatnak.Folyamatosan tolta ki-be a farkát, egyre gyorsabban, hogy még egy esetleges baleset előtt elélvezhessen. Felemelte a vállára a lány sarkait, mellkasát közelebb nyomta. A könyvtárosnő selymes combjai a testéhez szorultak a dugás közben.




– Hadd nézzem a melleidet! - harsant fel hirtelen a srác.

Egy kézzel szétrántotta a lány fehér blúzát,három gomb le is pattant. A lány mellei fehér melltartóban raboskodtak, de a mogyoróbarna mellbimbók simán átlátszottak a selymes anyagon. A srác a melltartót is lerántotta; a hatalmas mellek az arcába buggyantak.




– Ohhhh! Ohhhh! – nyögte a lány. Már annyira közel járt az orgazmushoz, hogy nem is igazán érzékelte, mi történik vele, csak tologatta magát a pasira, hogy minél mélyebben magába fogadhassa a farkát. Puncijából a nedv már a padlóra csepegett.




– Basszus, micsoda mellek! – nyögte a pasi, és megmarkolászta őket, ahogy csak tudta ebben a szoros pozícióban.

– Ezek hatalmasak! Ekkorákat még nem is láttam, hölgyem!




Folyamatosan kúrta a lány, farpofái vadul lengtek. A lány melleit a mellkasához szorította, úgy gyömöszölte őket. A lány forró mellbimbói perzselték a bőrét. Összefolyt a nyála, szopogatni akarta a melleket.




– Óóóó... - kántálta a lány és feje ide-oda fordult. Puncijának mélyéről az élvezet szikrái áramoltak a hasába. Szemei vadul forogtak.




– Áááá hölgyem, magának van a legjobb pinája! – jelentette ki az idegen.

– Egész nap bírnám baszni! De most már el kell élveznem! Nem bírom! Túl sok!




Követhetetlenül gyorsan pakolta a lányt. Minden irányba lökdöste, amitől a punciajkai összevissza gyűrődtek. A két nemiszerv találkozásából obszcén cuppogó hangok hallatszottak.




– Jövök! Jövök! – nyöszörögte a lány remegő ajkakkal.

– Olyan jó a farkad! Olyan jó a puncimban! Óóó...




– Beléd fogok élvezni, kis ribancom! Jó lesz? Beléd élvezhetek? Szeretnéd, ha elárasztanám a pinádat a gecimmel? Igen, ribanc?




– Igen! Istenem, igen! – nyögte a lány és az ajkába harapott.

– Élvezz belém! Gecizz tele! Lődd a puncimba a gecidet! Magamban akarom élvezni!




A pasi lökött még rajta néhányat, aztán már áramlott is a forró sperma a lány testébe. Vad lövésekkel ürült a sperma a bizsergő golyóiból. Minden lökésnél újabb adag milliónyi hímivarsejt öntötte el a lány barlangját. A szerszám vadul remegett és rángatózott, árasztotta magából a spermát.



– Unggghhh! Unggghhh! – nyögte a lány, meglepődve a puncijába érzett kilövellés erejétől. – Érzem! Te jó Isten! Érzem, ahogy belémélvezel! De forró!



– Aaaagh! Aaaagh! – nyögte a srác, és újabb és újabb mozdulatokkal lökte Vickie testét a létrának.

A lány arcába bámult; majd’ elolvadt az érzéstől, hogy ennek a gyönyörű lánynak a testébe engedheti a spermáját. És még csak nem is ismerték egymást! Egymás nevét sem tudták! És a lány mégis engedte, hogy a pasi megdugja, hogy teletöltse a spermájával!




– Unggghhh! Uggghhh! Ez de jó! Imádom a gecidet a pinámban! – nyöszörögte Vickie, és a srácra tologatta az ágyékát. Kisajkai vadul szorongatták a dákót, ami felnyársalta.

– Nyomj tele! Tölts meg! Imádom! Imádom a gecit! Abba ne hagyd!




A srác próbálta is; egymás után érkeztek sugarai a lány puncijába. Farka áthatolt a tocsogó nedveken, és ismét a punci mélyére küldte adagait, már kezdett ki is csorogni.




– Teletöltöttelek! Benned van az összes gecim, ribanc! – jelentette ki a srác, és még mindig kúrta a lányt.

Annyira benne volt, hogy egész nap tudta volna folytatni. Legszívesebben annyi spermát pumpált volna a lányba, hogy a száján jöjjön ki. Már egy hónapja nem volt dolga nővel, úgyhogy a felgyülemlett sperma most vad szenvedéllyel tört ki belőle.




– Mennyi anyag! – csodálta a lány. – És még jön! Érzem, ahogy belémnyomod! Rengeteg!




A lányból kicseppenő sperma halk csattanással érkezett a padlóra. Jutott belőle a létra alsóbb fokaira is, de még onnan is csorgott a padlóra, és kis ragacsos tócsává állt össze a pasi lábai között. A farka minden kihúzásnál több gecit rántott magából, és csurgott belőle a padlóra rendesen.




– Milyen tüzes kis ribanc is vagy te – nyögte a srác. A hangja végre csillapodott.

– Még sosem volt dolgom ilyen tüzes kis ribanccal!  Minden ügyfeleddel így kefélsz? Minden pasi letépheti a bugyid és telepumpálhat gecivel? Ugye igen, te szuka? Lefogadom, hogy minden férfi kuncsaftot kifacsarsz!




Vickie majdnem igent mondott. Izgalmában mindenben egyet akart a sráccal érteni. De ez nem volt igaz. Könyvtárosként töltött évei alatt még sosem történt vele ilyen. Valójában nagyon visszafogott életet élt. Talán épp ez volt a gond. Talán ezért is viselkedett ma olyan furcsán. Természetesen a pornókönyv indította be valamennyire, de valószínűleg a régóta tartó kielégületlensége is rájátszott.



Hát, ez nem is annyira számított. Most keményen meg lett kúrva, ez a lényeg. Rendesen megkapta, és élete egyik legjobb orgazmusát élte át.




– Óóóó, basszus! Ez az, ez az! – nyögte a srác lelassulva. Az utolsó adag sperma jött ki belőle, csípője kezdte abbahagyni az őrült pumpálást. A farka lustán pihent meg a puncinedv és sperma keverékével kitöltött punciban..




– Imádom! Imádom! – motyogta a lány, és a srácba kapaszkodott. – Érzem, ahogy csorog bennem! Mennyit geci!




A srác egyre lassabban mozgott a lányban. Aztán le is vette válláról a lány bokáit, és hagyta, hogy a derekára fonódjanak. Lustán a melleibe csippentett, megcsavarta a merev bimbókat. Ujjai nyomot hagytak az aranyló bőrön.




– Micsoda cickók! Milyen remek cickók! – mormolta csodálkozva.




Vickie kezdett magához térni. A gyönyör hullámai kezdtek elcsitulni. Látása kiélesedett, és végre nyugodtan szemügyre vette a fiút. El is vörösödött. Most dugott egy teljesen ismeretlen sráccal! A puncija tele lett spermával, és ez hihetetlenül feldobta! Hogy fajulhattak idáig a dolgok? Hirtelen a fiú is félénkké vált. Egy laza mozdulattal kihúzta lanyhuló farkát a nedves punciból. A szerszáma nedvesen csillogott az alagsor félhomályában. A spermája immár akadály nélkül csorgott ki a lány puncijából a combjaira, egész a padlóig.




– Hát ez remek volt – mondta a srác végül. Felvette a nadrágját, felhúzta a sliccét.

– Nagyon élveztem...




– Én is... – mondta Vickie csöndesen. A létra alsó fokain át a padlóra lépdelt.

Lába kissé még remegett, és felemelte a bugyiját és a szoknyáját. Mindkettő nagyon lucskos volt, nem lett volna jó felvennie őket. Csak leengedte a szoknyáját, eltakarta vele nedves punciját és csillogó combjait.




– Köszi a segtíséget – mondta a fiú, és felvette a könyvet a polcról.

– Nélküled nem találtam volna meg.




A lány kissé elmosolyodott, mert eszébe jutott, hogyan nevezte őt a fiú a kefélés közben. Összehajtogatta nedves fehérneműjét, és hallgatott.




– Jól vagy? – kérdezte a fiú. Kínosan toporgott, látszott rajta, hogy szívesen odébb állna.




– Hát persze – mormolta a lány, miközben elsimította a szoknyáját a lábain.




– Akkor én megyek is – suttogta a fiú.



Végigsietett a polcok között és eltűnt a könyvtár csendjében, mielőtt a lány bármit is mondhatott volna. Vickie picire hajtogatta a bugyiját, és megpróbálta felitatni a padlóról a spermatócsát. Arca komoly volt, de aztán furán elmosolyodott. Halkan dúdolni kezdett.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
https://www.smashwords.com/books/view/755717
Gábor Szilágyi ·
Megvéve, 3 fejezet kifacsarva :D
Pavlov ·
Megtisztelsz! Köszönöm!

Pavlov ·
Köszönöm olvasóim like-jait! Hálából júliusban ingyen tölthetitek le a Vickie a könyvtárban c. könyvem az SSW50 kuponkóddal: https://www.smashwords.com/books/view/755717

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: