Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírok bálja - 2.rész: Az új jövevények

- Nem lesz ez így jó...- csóválta a fejét Natasha. - Nagyon szűkös évünk van az idén... Ráadásul a bál is a mi kastélyunkban kerül megrendezésre... Mit adunk majd enni a vendégeknek? Ilyen vackot én sem ennék meg! - rúgott a porban fekvő öregember élettelen testébe, melyből még mindig szivárgott a vér.
- Higgadj le hugi! Majd csak lesz valahogy... Igazi megtiszteltetés, hogy mi kaptuk a szervezés jogát! - csitította testvérét Helena.
- Mi lenne, ha felszolgálnánk egy turistacsoportot? Abban van mindenféle ember: kicsi, közepes, nagy... Kinek milyen az ízlése...- húzódott kaján vigyorra Natasha szája.
- Nem is tudom... Túl kockázatos... Ennyi ember eltűnése biztos hatalmas botrányt fog kavarni... És akkor ellepik a kastélyt!
- Annál jobb nekünk! - vigyorgott még mindig a fiatalabbik vámpírhölgy. - Ők sem fognak többé hazatérni! Micsoda gazdag lakoma lesz!
- Hmm... Mondasz valamit... Na de gyere… Még akad dolgunk bőven!

Lassan pirkad... A Nap első sugarai lustán nyújtogatják fényüket a világ felé. A vámpírok ideje most lejárt. Napközben elhúzódnak az épület sötétebb részeibe, és ott várják a csillagfényes, áldozatokat ígérő éjszakát.
Ám ma minden másképp történt. A hölgyek épp pihenni készültek, amikor valaki erélyesen megrázta az ezüst oroszlánfejes kopogtatót.
- Ne nyisd ki! Ez biztosan csapda! - sikoltott Helena.
- Csapda? Csak kíváncsi voltam, mennyire vagytok rászedhetőek. Úgy néz ki a kishúgodnak van még mit tanulnia... - jelent meg a jövevény a hátuk mögött.
- Ha ember, úgyis felfaltam volna... - morgott Natasha.
- Lestat nagyúr! Megtiszteltetés! De… mit keresel itt ilyen szokatlan időpontban? - hajolt meg az idősebb testvér.
- Áh Helena! Te megadod a nekem járó tiszteletet... - mondta kéjesen a megszólított Lestat, az egyik legdicsőbb vámpír. Fejét a másik lány felé fordította, mire ő is óvatosan meghajolt. - Azért jöttem, mert híreim vannak számotokra!
- Hírek? Nagyúr, csak nincs valami probléma a bállal? - hűlt el Helena.
- Dehogy is. A bállal minden rendben. Ámde a múltkor említettem nektek két új jövevényt. Nos arról lenne szó, hogy korábban érnek ide. Erdély messze van, de most van az időszak, amikor feltűnés nélkül átrepülhetnek ide.
- De mi közünk nekünk a külföldiekhez? - értetlenkedett Natasha.
- Végigmondanám gyermek, ha hagynád - morgott Lestat. - Szóval az eseményig ti adtok otthont vámpírtársainknak.
- Megtiszteltetés nagyúr! Van elég helyünk itt! Gondoskodni fogunk róluk!
- Tőled nem is vártam mást Helena! - azzal a nagyúr gyengéd csókot hintett a megnevezett kezére. - A vendégek ma éjfél körül érkeznek. A Vámpírok Anyja legyen veletek! És Natasha... komolyodj meg... - mosolygott a még mindig az ajtóban toporgó lányra és eltűnt.

A nap többi része csendes izgalomban telt. Nemsokat tudtak a várandó vámpírokról.. Mindketten elképzelték, ők milyennek örülnének.
Az óra elütötte az éjfélt. Jönniük kell… mindjárt jönnek- zakatolt a gondolat a szívükben.
Ekkor három hosszú, majd három rövid koppantás hangzott az ajtón.
- Ezek biztosan ők lesznek! - kiáltott fel Helena és már futott is nyitni a kaput.
- Mit vagy úgy oda tőlük? Ezek is csak vámpírok.. - mondta megvetően Natasha. Semmi különleges nincs... - itt beléforrt a szó, mert az újonnan érkezettek beléptek a tágas előcsarnokba.
- Engedje meg kis hölgy! A nevem Matthew ShadowKnight! - nyújt az ifjú lány keze után az elsőként belépő idegen. Natashát megbabonázta a jövevények látványa. Aki vele szemben állt és csókkal illette kézfejét, 17 éves volt, hosszú fekete hajjal és titokzatosan ragyogó kék szemmel.
- Ugyan… Én… én… az én nevem izé...
Az ő neve Natasha BloodRose, az enyém pedig Helena SilentScream. És Önben kit tisztelhetünk? - fordult a másik fiú felé.
- Kérlek, tegezz! Még csak 17 éves vagyok! - hajolt meg amaz. - A nevem Nicholas Nightmare. Elnézést kérünk, hogy jóbarátommal felverjük a kastély nyugalmát..
A fiatal vámpírlány szemügyre vette őt is. Hosszú, egyenes szálú barna haja volt mélybarna szemekkel.
- Jajj dehogy zavartok! - nyájaskodott. - Ettetek ma már?
- Őszintén szólva elég éhesek vagyunk… - szólt Matthew.
- Akkor meg mire várunk? Ma kártyaparti van a kocsmában! A vér megrészegít… - mosolygott Helena.
Azzal a négy vámpír elsuhant az éjben. A két lány pedig arra gondolt, hogy talán mégsem olyan rossz, hogy egy darabig négyen lesznek...
Hasonló történetek
6549
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
7300
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Violence ·
Haha, a vámpírkákat is elérte volna a híresneves konvergenciaprogram? *kicsit cinikus nevetés, de beis fejezi*

Nekem rövid volt. Éppen csak belecsöppenhettem, aztán ki is rántottál belőle.
A nevek találóak, és talán pont ezért találom furcsának őket. Mondjuk a Nicholas Nightmare az nagyon tetszik. Bár mivel én nagyon szeretem a vámpírokat inkább adtam volna valami véreskezű gyilkosnak, de így is jó. Kedvenc szereplőnek meg is teszi, bár csak egy belépőt olvastam. :smile:
...és ilyen fiúk mellett naná hogy én sem unatkoznék.

Egy észrevételt viszont megosztanék veled. Ugyebár írtad az egyik fiúnál azt a híres 17 évet.... Nos...
Nem fiatalocska egy kicsit? Mármint ha a vámpírok korát tekintjük a 17 azmég igencsak zsenge...:) Szóval annyit akartam írni hogy nem mindegy hogy valaki 17-nek néz ki, vagy 17 éves is.
Olvasom is a következő részt.
Natasha BloodRose ·
Már kezdtelek hiányolni... :yum:
Ez direkt lett ilyen rövid ez a klasszikus \"semmi értelme nincs de kell átkötésnek\" rész.
Hm.. Ne szeresd meg ennyire Nicholast mert az eddig megírt 6 részben van kb 5 mondata... :smile:
Bár lehet h te épp a szűkzavú pasikra bux... :blush:
Öh..na most a kor.. Lehet h egy pedofil fertőzte meg a korral vagy valami... Mondjuk mindegyikük átlagéletkora ennyi... Egyedül Natasha fiatalabb, ő még csak 16 éves... (aki meg írja ezt az egészet 1 hónap és 12 nap múlva lesz annyi )
Nem is fognak a lányok sem unatkozni, de láttam h már írtál a 3. azaz az elbaxott részhez szal megyek visszareagálni... :blush:

ramed ·
Nem szoktam hozzászólásokkal fárasztani magam, de erre muszáj reagálnom mert olyan hihetetlenül kommersz ötlettelen tucatsztorinak találtam hogy ilyen még nem volt... nem ismerem az írót és ezek sem mai történetek, de könyörgöm, ez valami rettenetes... egy skandinávmániás gótmetálfanatik darkos tinikislány unatkozott, és ez a soksok részes fantáziátlan ponyva jött ki belőle. Hogy merik ezt a horrorkategóriába sorolni? Egy valamire való horror után azért egy kicsit szorongani kéne elalvás előtt vagy legalább elgondolkozni rajta mekkora para lenne ha télleg..., de ez? Könyörgöm...Butterfield vagy milyen kastély Finnországban?? Lestat nevű vámpír?? Vámpírok Anyja legyen veletek?? Nightwish koncert?? Tinikislányvámpírnak tinikisfiúvámpír aki "még" csak 17, igaz sose lesz idősebb mert én még úgy tudom hogy azok nem öregszenek (nem vágom mi most a legutóbbi vámpírtrend... :P ). Pár részt elolvastam mert hajlamos vagyok hamar ítélni de elég lett volna csak az elsőt mert a folytatások ugyanilyen megnyugtatóan siralmasak.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: