Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Valami

- Nem tudok nélküle élni - mosolyodtam el, miközben kibámultam az ablakon. A láthatár mesébe illő volt. Kora tavasz, az ég fénylő kék,lágy szellő fújja a fákat és virágszirmok szállnak a levegőben. A nap tündöklő fénye megcsillant a kispatakon. A patak mellett egy kislány játszott. Hosszú fekete hajába belekapott a szél, és ő élvezte, ahogy a gyengéd tavaszi szellő csiklandozza az arcát. A nézelődésből felriasztott Lili, aki mellettem állt és hosszasan tanulmányozta az arcom.
- De te is tudod... a holtakat nem lehet feltámasztani.
- Tudom – feleltem, és elfordultam, hogy ne lássa a könnyeim. Igyekeztem erősnek maradni. Nem volt értelme ugyan, de számomra fontos volt, fontos volt, hogy ne lássák, ahogyan belülről ordítok a fájdalomtól. Mert akkor hallanom kéne, ahogyan megpróbálnak együtt érezni. Az egészből ez a legrosszabb. Nem tudnak együtt érezni, akármennyire is szeretnének, akármennyire is segítene ez a lelkiismeretükön... nem bírom elviselni. Olyan mintha gyenge lennék. Senki sem tudhatja meg, hogy mennyire törékeny vagyok.
- De... akkor se megy - szólaltam meg még mindig hátat fordítva, bár már nem érdekelt, hogy hallja, ahogyan sírok. - Nem megy... mert minden reggel, amikor felkelek, és üres mellettem az ágy... minden délben, amikor egyedül főzök ebédet... minden délután, amikor egyedül ülök a kanapén... mindig, egyre és egyre jobban összetörök. Ha tudtam volna, hogy akkor látom utoljára... biztosan valami okosabbat mondtam volna. Ha tudtam volna, hogy ilyen rövid ideig lesz velem... kevesebbet veszekedtem volna vele. Igyekeztem volna... jobban kimutatni, amit érzek. Hiába szégyelltem, hogy függök tőle, beismerni, hogy nem mennék semmire, ha nem lenne, csak visszasüppednék az iszapos magányba.


Bárcsak... rendesen elbúcsúzhattam volna tőle. Ott álltunk volna... a zuhogó esőben, elmondtam volna neki, hogy szeretem. Akkor talán nem érdekelt volna... hány falat kell összezúznom önmagamban.

Hasonló történetek
4455
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
6659
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
A „késő bánat” érzést sikerült átadnod. Sok ehhez hasonló felvillanást olvashattunk itt az utóbbi időben. Csak egy múló pillanat vagy egy megragadatott gondolat leírása, minden egyéb körítés, felvezetés nélkül. Ilyet sem könnyű írni. Azonban most egy kicsit kevésnek éreztem a novellát. Nem tudtam senkit sehova kötni, csak annyit értettem, hogy valaki bánkódik néhány ki nem mondott szó miatt. Viszont a mondataid szépek, és mint mondtam az érzés maga tökéletesen átjött.
Összességében: tetszett!

E.K. ·
Szép.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: