Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

unalmaselmélkedésem

Valentin nap: mindenütt szerelmes párokat látok, szinte körülölel a szerelem, pedig páran undorodva néznek rám, mások csak elfordulnak tőlem. Egyedül vagyok, és közben megfulladok a tömegben. Elszomorít ez a látvány. Mindenki szerelmes és köztük én olyan magányosan sétálok végig az utcákon. Amerre csak nézek, mindenki vidám. Csak én vagyok szomorú. Valami nyomja a lelkemet. DE HÁT ÉN EGYEDÜL VAGYOK!
Olyan magányosnak érzem magam. Hiányzik a törődés. Ilyenkor egyszerűen nem elég egy barát törődése(sem sokaké). Ilyenkor ölelésre vágyom, hogy érezzem, hogy valaki szeret, hogy akar engem, akihez hozzá bújhatok, és ha szomorú vagyok csókkal vígasztal. De egyik barátom se érti meg, mennyire szánalmasan érzem magam, mikor ők próbálnak vidítani, aztán hirtelen eltűnnek, mert találkájuk van a barátjukkal/barátnőjükkel...

Bírom az embereket. Egyszer utálnak, máskor úgy tesznek, mintha kedvelnének. A "barátok" segíteni próbálnak egymáson, ha szomorú valamelyikük. De milyen barát az, aki a hátad mögött ki nem állhat, s csak az orrod előtt játsza magát? Mire jó az, ha mindenki azt hiszi, jóban vagy vele, közben sokukat nem kedveled? SŐT! utálod. Miért nem merik egyesek(vagy inkább sokak) mások szemébe mondani azt, amit gondolnak? Talán félnek? De miért félnek attól, hogy megbántanak valaki olyant, akit közben nem is szeretnek?
Ha végig megyek az utcán, sohasem látok két egyforma embert. Mindenki másképp néz ki, és mégis, sok ember van aki nem tudja elfogadni ezt a másságot. Minden embernek magával van baja, de mi baja másokkal? Miért ne lehetne mindenki olyan, amilyen? Miért baj az, ha valakinek saját személyisége van, és esetleg másképp öltözik mint a többiek? Miért ronda az, aki nem tehet arról, ahogy kinéz? És miért zavar egyeseket, ha valaki nem követi a divatot? Talán féltékenyek, mert nekik nincs egyéniségük? Vagy talán van nekik, csak nem merik megmutatni?

Furcsán érzem magam. Néha nincs kedvem semmihez, mégis csinálni akarok valamit. Néha a zene halknak tűnik, pedig már olyannyira hangos, hogy fáj tőle a fejem. Néha énekelni akarock, csak úgy spontán, de nem merek (MIÉRT?). Néha üvölteni tudnék, de valamiért mégse akarok. Azt akarom, hogy valaki szeressen, de mikor valaki belémszeret azt kívánom, bár ne szeretne. Miért vagyunk néha ennyire döntésképtelenek? Miért akarunk valakit, mikor magányosak vagyunk, és miért akarunk magányosak lenni, mikor van valakink? Miért vágyunk mindig olyanra, ami sosem lehet a miénk (vagy épp aki)?

Minden ember másban hisz. Hiszen az ember kitalálta istent. És milyen ironikus, hogy azt találta ki, hogy őt meg isten találta ki. Persze van aki nem hisz semmiben. Vagy azért, mert teljesen megkeseredett, és elfordult a vallástól, vagy mert... hát... csak úgy... Azt hiszem logikátlan ez az istenes dolog, és mivel már a tudomány megmagyarázott minket, ezért fölöslegessé vált. Persze nagyon sok ember mégis hisz. Miért hisznek ebben? Miért jó bízni valamiben, ami talán nem is létezik? Miért gondolják az emberek, hogy a hit segít, és szinte mindent megold az életben? Miért érzik magukat "tisztábbnak", ha gyónnak? Miért nem tudják el fogadni a tudományos magyarázatot, és miért hisznek inkább egy tündérmesében, mint a tudományban? Honnan tudják, hogy létezik menny és pokol? Miből gondolják, hogy létezik Isten és Ördög? Van e egyáltalán jó és rossz, és van e külön helye a szenteknek és árulóknak? Mi lesz velünk, ha egyszer meghalunk?
Lehet, hogy egyszer az egyik kérdésre választ kapunk és abba fogunk belehalni...
Hasonló történetek
29482
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
18048
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pamacs ·
Én ezzel az írással teljesen eggyetértek. Nekem tetszett. :hushed:

Magma ·
Én nem értek egyet vele. Talán azért mert miota van valakim mindenkinél boldogabbnak érzem magam! :)
19 évesen, mondhatni, hogy rájöttem arra, hogy semmi sem véletlen, és itt most nem arra gondolok, hogy Isten vagy a sors avatkozik bele a dolgokba! Ami körülöttünk van, azt mi irányitjuk! Csak tanuljuk meg irányitani, és fogjuk fel, hogy ez a mi hatalmunk! Az van amit mi akarunk. Ha ugy érzed, hogy egy zsákutcában vagy... nem kell parázni! vissza mindig lehet fordulni és az elejéről kezdeni! Mindig! Csak ezt fel kell tudni fogni! Amugy meg, mindenkinek van saját egyénisége! Ezért nem látsz 2 ugyan olyan embert az utcán! Én az egyéniségemet inkább verbálisan fejezem ki, nempedig, hogy ugy öltözködöm, mint egy bohoc, csak hogy más legyek mint a többiek, és reklámozhassam, hogy \"Hú, nekem van egyéniségem, ezért öltözködöm igy!\" és ha valaki rámnéz akkor biztos tudja, hogy én vagyok valaki és nem csak egy a sok közül! Én elfogadom ezt a \"másságot\", amennyiben az izlés és a kulturáltság medrében marad! A divat nem véletlenül alakult ki... bocsi, hogy sokat irok, ez nem az én elmélkedésem! Gondolkodj pozitivan és legyél optimista! És keress uj barátokat, ha ezekkel nem vagy megelégedve! szép estét!

számkivetett ·
Üdv. Én teljesen, átérzem a helyzeted,én is így látom és érzem.Sajnos ez van, de hát nem lehet mindenkinek jó, akár mennyire is szeretné.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: