Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
– Jaj, várj… azzal mit akarsz? – kérdezte a lány tágra nyílt szemekkel. A férfi végre elégedettséget...
Évek, évtizedek múlnak...Mit múlnak? Repülnek, hasítanak bele a jövőbe....a múltból és a jelenből...
– Szia kislányom, a főnökasszonyom megérezte rajtam, hogy sört ittam a munkahelyen ezért kirúgott....
Egy idős nő és férfi ülnek egy padon a szemetes konténer mellett.<br /> - Igyunk egy kis pezsgőt...
– Várjunk… te... szűz vagy? – kérdezte hitetlenkedve a lány. A fiú megint csak félénken bólintott....
Friss hozzászólások
Dewirgo: Bízom benne, itt nincs vége a...
2022-12-04 02:51
sanyi0227: ez a történet folytatást igény...
2022-11-30 18:06
Simon Golden: Folytatása következik, a címe:...
2022-11-30 08:18
BURGONYA: Te ezt tényleg mind leírtad? N...
2022-11-28 19:46
Marthy: tényleg jó volt!
2022-11-22 14:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tini hősök

Majdnem három nap telt el azóta, mióta Cherylék háza leégett, az apja boltjával együtt, és ez már a 2. alkalom volt. 
 
A lány magányosan ült a főhadiszállás egyik padján, és hallgatta a kint edző barátnőinek a halk hangját. Éppen a naplójába írt, mint a legtöbb reggelen, hogy dokumentálja gondolatait. A naplóját csak azért használta, hogy ezzel iktassa ki az érzelmeit, tekintettel arra, hogy ritkán mutatta ki őket más emberek előtt. 
 
Az otthonom odaveszett. A bolt, apám antik tárgyai; minden. Nehéz eldönteni, merre is induljak, tekintve arra, hogy a főhadiszálláson kívül nincs hová mennem. Azt hiszem, szerencsésnek mondhatom magamat, hogy meghúzhatom itt magamat - írta a naplójába. 
 
Felsóhajtott, és kinézett a mellette lévő ablakból, és nem látott mást, csak a kiépített edzőparkot. Néhány pillanat múlva újból belepillantott a naplójába, és folytatta az írást. 
 
- Persze, szép a kilátás, és ennyi év után is otthon érzem magam, de ez nem ugyanaz. Még csak nem is az a megterhelő benne, ha teljesen új lakást kell találnom a városban, hanem apám... minden antik tárgya... megígértem magamnak, hogy a halála után tovább vezetem a boltot. És most minden odaveszett! Minden! Mit tegyek most? Nincs akihez segítségért tudnák fordulni... 
 
Írását megszakította egy könnycsepp. Szomorúságot érzett, amikor megpróbálta legyőzni a saját érzelmeit, de mielőtt a gát átszakadhatott volna, hirtelen kopogást hallott az ajtaján. Gyorsan becsukta a naplóját, és azonnal az ajtó irányába fordult, hogy Ellát lássa, aki éppen az ajtófélfának támaszkodva figyelte a lányt. 
 
- Mi történt veled, egész nap nem láttunk - kérdezte Ella. 
 
Cheryl megrázta a fejét, és a földre szegezte a tekintetét. - Ó, semmi. Csak... néhány dolgot írtam a naplómba. Csak egyedül akartam lenni egy kicsit. A lány őszintén válaszolt a neki szegezett kérdésre, reménykedve, hogy Ellának ne tűnjön fel a valódi oka. 
 
Ella egy pillanatra megállt a szoba közepén, és figyelmesen figyelt - Biztos minden rendben? 
 
A lány lesütötte a szemét, és lassan bólintott, de Ella ezt nem igazán vette be. Odament, és leült Cheryl mellé. - Nyugodtan elmondhatod, hogy mi nyomaszt. 
 
Cheryl sóhajtott. - Csak... - próbálta megtalálni a megfelelő szavakat. 
 
- Mondd csak bátran. Ella biztatta, hogy folytassa. Cheryl bólintott, és vett egy mély levegőt. 
 
- Az apám... ő volt a boltunk eredeti tulaja, ahol laktam. Amikor anyám meghalt, csak én és az antik tárgyai maradtak meg a számára. Imádta azokat a szemeteket - mondta kuncogva. Mosolya gyorsan abbamaradt, miközben folytatta. - Miután meghalt... ígéretet tettem magamnak, hogy a boltot továbbra is vezetem, az ő emlékére. Csak néha voltam nyitva, de ez elég volt ahhoz, hogy úgy érezzem, valami jót teszek neki. Valami, ami miatt büszke lehet rám. Most pedig... minden elpusztult. Ella gyengéden a lány vállára tette a kezét. 
 
- Csak... eltűnt. Megrázta a fejét, miközben a szomorúsága egyre jobban kezdett elterülni az arcán. - Semmi sem maradt meg a boltból vagy egy kép az anyámról... a tűz mindent elpusztított. Nagyon hiányoznak. Cheryl a kezébe temette az arcát, és elkezdett sírni, és Ella pedig vigasztalásképp közelebb ült hozzá. 
 
- Hé, hé, hé, nyugi... - és gyengéden átkarolta a lányt. - Semmi baj... minden rendben lesz, Cheryl. Nyugtatgatta, szorosabban átölelte, mikor a lány is szorosabban ölelte. - Minden rendben lesz - biztatta Ella. 
 
- Nem, nem lesz! - mondta szipogva a lány. 
 
- De, minden rendben lesz. Mondta Ella egyszerűen, és megsimogatta Cheryl hátát. - Tudom, hogy jobb lesz. Nézz rám - gyengéden utasította. Cheryl lassan rápillantott. - Cheryl, te vagy a legerősebb lány, akivel valaha is találkoztam. Lelkileg és fizikailag is; két szememmel láttam, hogy még az életed árán is megvédted volna a többieket a terroristáktól. Mondta biztató hangon. 
 
- Annyi mindenen mentél már keresztül, és tudom, hogy ezt is lefogod tudni győzni. A szemébe nézett, és szomorúan elmosolyodott.
 
- Oké? 
 
Cheryl bólintott. - O-oké...
 
Ella ismét szorosan  magához ölelte a lányt, és egy gyengéd puszit nyomott a homlokára. 
 
Hasonló történetek
4046
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
2965
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: