Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelmi életkép

- Ha a hold tényleg sajtból van, miért nem falják fel az űregerek? - tűnődtem el a sokadik képtelen gondolatomon, aztán önmagam butaságán megbotránkozva nyögtem fel, s fúrtam fejemet oldaladba. Nem értettem, hogy nem jön szememre álom, mikor a tenger halk, monoton morajlása és a te halk szuszogásod igazán andalító volt; felért egy angyali hangon elénekelt altatódallal is. De ha nem hát nem; én nem fogom bánni, hogy nem alszom át az együtt töltött perceket, holott az idő már jócskán éjjelbe hajlott, s a napfelkelte alig fertályórányira járt tőlünk. Érdeklődve ültem fel, alig vártam a hajszát, amit a Nap fog folytatni a Holddal. Azt hiszem, kicsit magunkat képzeltem ebbe a szenvedélyes kergetőzésbe. Mindenesetre varázslatosnak tartottam, hogy mikoron az ég alja bíborvörösre vált, a nemrég emlegetett sajtszelet és egész udvartartása megalázkodva robog el egy másik táj felé, sötétségével elfedve minden jót és rosszat.

Kialvatlan szemekkel meredtem arcodra, közben lenyaltam ajkaimról a nemrég megejtett esti fürdőzésünk emlékét - a tenger sós vizét-, s mi tagadás megkívántam valamit. Na nem, nem téged, végül is egy kómás férfival - főleg ha te vagy az- nem sokat tudnék kezdeni… Nem, sokkal inkább vágytam valami sósra, ami nem tengervíz - mondjuk egy kevés agyon sózott sültkrumpli jó lenne, de hát kevés az esély rá, hogy most megkaphassam. Persze a lehetőség, hogy puszta kézzel kifogjak egy aranyhalat, vagy terülj-terülj asztalkámra bukkanjak a kihalt tengerparton még mindig meg van. Laza mozdulattal a hátadra dobtam a tőled jó egy méterre búslakodó pólódat - bocs, nem figyeltem az éjjel, merre szállnak az akkor feleslegesnek tűnő ruharabjaid-, mert kezdett hideg lenni, én pedig nem szeretem, ha úton-útfélen a nyakamba tüsszögnek. Kis tűnődés után aztán megszántalak és finoman eligazgattam rajtad a felsőt, mert mégsem illik így félvállról venni a barátom egészségét… Már-már gusztustalanul szerelmes pillantást vetettem rád, aztán önnön gyengeségemtől fintorogva felédrúgtam egy nagy csomó homokot… Na persze csak kedvességből; vagy hogy kompenzáljam az előbbi anyáskodó cselekedetet.

- Szeretlek, te lüke - tettem hozzá suttogva, végül is akkor a legkönnyebb szépet mondani, ha az illető épp nem figyel, de a közelben van. Az oldalakat is megböktem, mintegy megerősítésképp, aztán vigyorogva néztem, ahogy összefolyt méltatlankodó szavak kíséretében hátat fordíts nekem. Valahogy olyan kis elesettnek tűntél… S ehhez biztos hozzájárult a meztelen hátad, így kis hezitálás után visszafeküdtem melléd, karomat átvetve derekadon, de hát széles hátad ígyse tudtam teljesen betakarni.
- Szeretlek, he - gyakoroltam, aztán játékosan a karodba haraptam, mondván te úgyis olyan mélyen alszol, ennyi nem árt meg.
Aztán persze a legnagyobb meglepetést az okozta, amikor ujjaidat az enyémekre fontad, megszorítottad a kezem és motyogtál valamit, ami jobbik esetben egy ˝én is˝ akart lenni. Hát nem tudom, szerintem csak azért tetted, hogy befogjam a szám…:)
Hasonló történetek
3928
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3121
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Aranyos, nagyon tetszett. :-)

Syra ·
Köszönöm szépen! :))

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: