Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szabadulás

Ujjai szorosan kulcsolódtak a rozsdás rudakra, ujjpercei kifehéredtek az erőlködéstől. Ám a vastag rácsok nem engedtek, így lassan feladta a kilátástalan küzdelmet és hátrébb húzódott, hátra, egészen az átlátszatlan sötétségbe burkolózó nyirkos cellafalig.

A folyó lágyan csobogva hullámzott lábai előtt, csacsogva, a nap fényét ezüst szikrákká szétszórva, felidézve a szabadság ősi érzését. A homokban ülve gyönyörködött a túlparton háborítatlanul növő fák zöldjében, közben arra gondolt, ha egy tündér egyetlen kívánságot ajánlana, ő időutazó lenne. Mert a folyó közelsége mindig megajándékozta azzal a semmivel sem fogható érzéssel, hogy egyedül van. Egyedül egy hatalmas planétán – egy átutazó, akinek az idő forgásában semmi szerepe nincs, csak nézelődik, csodál, meg nem változtat semmit, ám mégis része annak a hatalmas megnevezhetetlen csodának, amelyet fantáziátlanul csak világegyetemnek szokás nevezni. Vagy Univerzumnak…

Hangokat hallott, ám nem látott senkit – a sötétség egyaránt elszigetelte a halk sikolyok, kegyetlen kacajok és a zokogás forrását is. Bár elméje tudta: nincs egyedül, a sötétség az ellenkezőjéről győzködte, s bár mindennél jobban vágyott társaságra, egy idő után megadta magát és elhitte: a hangokat csak képzeli, és egyedül van. Segített ebben, hogy az övéhez hasonló cellák végtelen sorát nem láthatta.

Szomorúan búcsúzott a folyótól. Kiszakadt a csodából, és újra belekerült abba, amit mindennapi életnek hívnak. Nemsokára emberek vették körül, magányérzete mégis határtalanná duzzadt. Ott – gondolta -, a folyónál nem voltam egyedül. És szinte öntudatlanul elindult visszafelé. Lábai vakon vitték, érzékszervei számára megszűnt minden: a másik világ ellenállhatatlan erővel hívta magához.
A csobbanást senki nem hallotta a néptelen parton, testét befogadták a csacsogó, szikrázó hullámok. Eggyé vált az ősivel, az időtlennel, a csodával.

A cella zárában hirtelen kulcs nyikordult. Az ajtó szélesre tárult, és ő ott állt, szemben a szabadság kápráztató fényével.
Hasonló történetek
4464
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
5293
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Hmmm… Számomra elférne egy magyarázat… Valószínűleg a folyóba ugrás a magányból való menekülés, de nem vagyok benne biztos.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: