Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sorsok 2.

KisMacimnak

A kövér hold sápadtan meredt a kis utcára. Néhol egy-egy ködfoszlány pihent, a környéket pedig behálózta a csend. Egy fiatal lány alakja bontakozott ki a lámpák fényében. Meredt maga elé a sötétben, gyors léptekkel, még is tétován halad. Megállt az egyik ház előtt, tett néhány lépést a bejárat felé, majd megtorpant. Vett egy nagy levegőt, és bement a kiskapun. Tudta, hogy hol a kulcs, elővette, beillesztette a zárba, csendben elfordította és benyitott.

A házban sötét volt. Hallgatózott egy picit, aztán bezárta maga mögött az ajtót. Az ebédlőben az asztal közepén egy égve felejtett teamécses égett egy illóolajjal teli kerámiatartóban. A lány nem nézett körbe. Ismerte jól a házat, sokat járt ott. A lépcső felé vette az irányt, halkan fellopakodott, és benyitott az első szobába. Ez a szoba is sötét volt. A lány tapogatózva kereste meg az ágyat a szoba közepén. Végig simított az ágyon, de nem találta meg, akit keresett. Az ágy teljesen üres volt. A lány megriadt. Hol lehet, akit keres? Rémülten kapcsolta fel a villanyt. A szobában valóban nem volt egy lélek sem rajta kívül. Félelem és féltékenység járta minden porcikáját. Kövér könnycseppek gurultak le az arcán. Lekapcsolta a villanyt, és az ágyra kuporodott. Már bánta minden tettét, és félt, hogy elveszíti Őt, akit mindig is keresett. Halk zokogásban tört ki, végül álomba sírta magát.

Egyszerre csak gyengéd simogatást érzett a vállán. Ismerős illat csapta meg az orrát. A szerelem illata, a Szerelme illata. Felébredt, a sötétben magához húzta kedvesét, és átölelte. - Még mielőtt feltennéd a kérdéseidet, válaszolok: Téged kereslek itt! Azért jöttem, mert szeretlek! Bocsáss meg, hogy bántottalak. -
A fiú elmosolyodott.
- Kicsi Süsüm! Olyan kis buta vagy. Nem gondoltam, hogy az éjszaka közepén elszöksz hozzám. Nem akarok veszekedni veled többé! Én is szeretlek!
- Tudod, - mondta a lány – ennél nagyobb őrültséget is megtennék érted!
A fiú karjába zárta szerelmét, megcsókolta, és gyengéden álomba simogatta...

A felkelő nap vörös sugarai szemtelenül befurakodtak a szúnyogháló szitáján. A lány nagyokat pislogva tért csak magához. Oldalra fordította fejét, és nagyot nyújtózott. Kinyitotta szemeit, és hatalmasat dobbant a szíve. Szerelme ott feküdt mellette és békésen szuszogott.
Hasonló történetek
3639
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4670
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Szép a történeted.

KicCica ·
Köszönöm Tűzmadár! A te véleményedre sokat adok! Jól esett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: