Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

~ Sátán híve ~

Ervin körülnézett: a lány szobája üres volt. Pontosabban nem volt benne senki. Még pontosabban Ervinen kívül. Bár, hogy egészen precíz legyen a megfogalmazás: ő volt az egyetlen élő személy a helyiségben.

- Hülye picsa - sóhajtott fel a húszéves fiú, és gyengéden belerúgott a lány holttestébe. - Arról volt szó, hogy előtte magamévá teszlek, és megmondod, hogy kinél vannak a CD-k, amiket kölcsönkértél.

Hangosan felsóhajtott, majd kisétált a nappaliba. A szülők az asztalnál zokogtak, fal fehéren. A fekete bőrkabát surrogására az apa felkapta a fejét, és dühtől és kíntól lángoló tekintettel szemezett Ervinnel pár másodpercig.

- Az egészről te tehetsz. A te hibád minden! - rácsapott az asztalra, és abból a lendületből felállt.
- Nem - felelte Ervin közönyösen. - Velem beszélt utoljára. Azt mondta, nem képes tovább élni, mert nem bírja tovább elviselni az Ön irányából elszenvedett állandó testi és a lelki sérelmeket.

A férfi hirtelen nem tudott mit szólni. A neje felkapta a fejét, és el a tekintetét. Egy hosszú pillanat után az apa úgy döntött, nem hagyja annyiban:

- Sohasem kényszerültem volna rá, ha nem paktál le a fajtáddal! Miattatok van az egész!
- Sajnálom, de Ön hazudik - felelte Ervin, és vonásai megkeményedtek. - Amikor először kényszerítette orális szexre, még csak hat éves volt, és egészen ártatlan. Akkor még hallani se hallott a Sátán Egyházáról.

Nehéz csend telepedett a szobára. Az anya arca elfojtott gyűlölettel pillantott fel az urára, aki szemmel láthatóan megijedt a vádak hallatán. Ervin mégsem zavartatta magát, és egy pillanattal hamarabb megtörte a csendet:

- Nekem most dolgom van, és nem kívánok több időt eltölteni ebben a házban.

Éppen kiért az ajtón, amikor a férfi utána kiáltott:

- Kibaszott sátánista! Baszd meg a kurva anyádat! Sohasem bocsátom meg neked! Hallod?! Soha!

Ervin elengedte a füle mellett. Ahogy kiment az utcára, megpillantott egy ötéves-forma kislányt, aki a járda szélén gubbasztva zokogott. Leguggolt hozzá, és barátságos hangon megkérdezte:

- Szia. Miért sírsz?

A lány szipogva nyelte le könnyeit, majd azt felelte:

- A ... a nővérem ...
- Tina? Te vagy a kishuga? Kár érte.
- Úgy félek ...
- Az öregedtől? Hogy bántani fog?
- Igen ...
- Ne aggódj. Már anyukád is tudja. Csak mondd el neki te is, hogy mi történt.

A lány pislogott kettőt.

- Te ... furcsa vagy ... Kicsit olyan, mint ő ... ?
- Na igen. Tudod, ilyenek a sátánisták.
- Sátánisták? - kérdezte a kislány, és kitörölte a könnyeket a szeméből.
- Igen. Mi, sátánisták úgy hisszük, hogy nem érdemes olyasvalamit követni, ami talán nem is létezik.
- Nem hisztek Istenben?
- Nem. Nem hiszünk - mosolyodott el Ervin.
- Akkor miben hisztek?
- Magunkban. Végülis ennél biztosabb dolog nincs az egész világon.
- Ez igaz ...
- A Sátán is ezt jelképezi.
- A Sátán az az Ördög, nem? És akkor abban hiszel, és gonosz vagy!
- Gonosz? Ördög? Nem. A Sátán önmagadat jelképezi. És te sem vagy gonosz, ugye?
- Nem ... Nem vagyok ...
- Okos gyereknek tűnsz - állt fel a befejezést lezárólag Ervin, ám a lánynak maradt egy kérdése:
- Higgyek a Sátánban?
- Azt a te dolgod eldönteni. Abban hiszel, amiben akarsz. Én nem foglak rábeszélni semmire. Ha komolyan érdekel a téma, majd szerzel olvasmányokat. Egyébként tudsz olvasni?
- Igen, és szeretek is! A kedvencem a Garfield!
- Azt hiszem, ő is eléggé sátánista jellem - kuncogott fel röviden Ervin. - Viszont most már tényleg mennem kell, mert még ki akarok takarítani, amíg világos van.
- Jó. Szia! - köszönt el a lány, és mosolygott.
- Szia - intett a fiú, és komótosan elsétált.

A gyermek arcáról lassan lehervadt a mosoly, ahogy visszatértek fejébe a nővérével kapcsolatos gondolatok. Ám ekkor eszébe jutott, hogy Tina is mindig vastag könyveket bújt. Talán az egyikben megtudhat még valamit erről a ... sátánizmusról. Csak be kell menjen a szobába, hogy megkeresse ...
Hasonló történetek
10204
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
3921
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
Jó.
Pont annyi mondva és hallgatva amennyi az alattam látott ideológiai és egyéb gondolatokat előhozza. Erre gondoltam tegnap, mikor olvastam.
Izmusok sora kac, az ember ezek egyvelege, míg nem keresi a hasonlók dobozát, amibe belemászik és önmaga mellé magáénak érezve immár befogadja a sablont.
Ügyes az írás - így vált teljessé nekem.

Imurai ·
Pi, ne akarj ellenszenvesnek látszani az anyád emlegetésével. A legtöbbeknek pozitív emlék az anyja, attól függetlenül, h neked nem.
Besides, a hedonizmus sztem a legfőbb bűn. Utálom is magam érte... (nem, kedves olvasók, ez nem poén volt, bár humoros)
moon-sun ·
Ja és egy forró mély csók is lehet akár testi vágynak kielégitése csak az nem olyan extrémen jó,vagyis lehet csak ...Ahoz kell tudni :smile:
Pi-Tec ·
Sokban függ attól is, hogy azt a csókot hova adja az ember ... ;) Egyébként igen, én is, a napokban ilyen 1:1 arányban ittam az Ice Tea + házipálinkát. Mondjuk társasággal tényleg jobb. :D És igen, én is szívesen engednék egy kicsit a kölcsönös gyengédségnek és kényeztetésnek. Is. :P

Darkoscsaj: A sátánizmus ateista vallás, melynek középpontjában az én, az egó áll, ezt isteníti. Ennek ellenére a sátánisták pl. úgy tartják, hogy...

A Sátán azt hirdeti, hogy az ember csupán egy az állatok közül – néha jobb, de többnyire rosszabb a négy lábon járóknál –, aki az „istentől való lelki és szellemi fejlődése” révén valamennyi élőlény közül a legveszélyesebbé vált!
moon-sun ·
Amúgy ezt az idézetet átgondolja az ember...Az állatok inkább csak szükségből ölnek....Mi nem,sőtt soxor csak élvezetből.Ennyiből lehet igazuk van a sátánista embereknek...Ja amúgy én tegnap este azért irtam olyan sokat mert én is iszogattam egy kicsit,ittál már Gin Gyömbért?Nagyon finom...Próbáld ki,de a hp sem olyan rosz decemberben ittam először de rosszabra számitottam!Sok kisérővel simán elmegy.. :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: