Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sakk

GYALOG ÜTI A FUTÓT, E5

 

Elda idegesen mosolyogva nézte ahogy William a négyzetének sarkába lép.

-Félsz? -kérdezte a férfi.

-Egy kicsit. Az izgalomért jöttem a játékba, de…

-De ezzel vége.

-Igen. Legalábbis számomra véget ért a játék.

-Ha szeretnéd, nyalhatlak, amíg el nem feledkezel mindenről. Amikor elengedlek, annyira le fog kötni az élvezésed, hogy észre sem fogod venni sem az esést, sem a végét.

-Köszönöm, de nem. Igazából jobban szeretnélek szopni. Ez az egyik kedvencem.

-Részemről mehet!

Elda letérdelt a csapóajtón és nézte, ahogy a hurok leereszkedik a mennyezet felől. William a nő nyakára igazította a kötelet. Elda megmarkolta a féri hímtagját és a szájába vette. A másik keze a saját combjai közé csúszott. Először lassan kezdett dolgozni a férfin, elnyújtva annak kéjét. Azután érezni kezdte saját egyre erősebb izgalmát, ezért gyorsított. Az orgazmus gyorsan jött. Megszállottan mozgatta közben a fejét fel és le, és hamarosan a nyelvén érezhette a jutalmát: a férfi spermájának ízét. Elda nyelni akart, de… A csapóajtó kinyílt. Roppanás, feketeség…semmi. William lenézett és látta, hogy Elda feje az egyik oldalra billent és szája sarkából fehér folyadék csorgott. Kizárt, hogy életben legyen. A férfi még érezte saját orgazmusa utolsó kellemes hullámát és nézte, ahogy a péniszéből néhány csepp sperma a nő hajára hullik. Elda elragadtatott arckifejezését nézve úgy tűnt számára, hogy a nő még nála is jobban élvezte az akasztást. Pár másodperc múlva készen állt a folytatásra, még ha ő következne is.

 

FUTÓ ÜTI BÁSTYÁT, F7


“F7? Ez az én négyzetem. Nos…izgalmas játék volt.” -gondolta Alice. Vállat vont és levette a topját, miközben Morrie végigsétált a köztük levő három négyzeten.

-Pech! - mondta a férfi.

Alice újra vállat vont és azt mondta:

-Nem igazán. Ez a negyedik játékom. Hat férfit és három nőt akasztottam fel, egy nőt és két férfit pedig megfojtottam.

-Négy játék? Te aztán tényleg ki akarod magad csináltatni.

-Nem teljesen erről van szó. Megszállottja lettem az izgalomnak. A játék előtti orgiák, a játék utáni partik a túlélőknek… és persze a lehetőség, hogy végezzek másokkal, miközben gyönyört okozok nekik. Természetesen ott volt még a pénzdíj is a végén.

-Játékos nem akartál lenni? Több lett volna a pénz.

-Ez igaz, de nem vagyok túl jó sakkozó és a vesztes kínhalála sokkal hosszadalmasabb, mint egy bábu vége. Az már nekem is sok lett volna.

-Nos…igyekszem a lehető legkellemesebbé tenni neked is. - mondta Morrie, majd megragadta a lányt és erősen megcsókolta.

Alice kinyitotta a száját és beengedte a férfi nyelvét. Morrie egyik kezét a saját mellére tette, majd lenyúlt és lassan verni kezdte a férfi farkát. A hímtag végén hamarosan előváladék cseppek jelentek meg, a lány pedig teljesen benedvesedett. Mindketten ziháltak.

-Milyen pózban? -kérdezte Alice.

-A padlón hasalva. - felelte a férfi és jelzett egy asszisztensnek, aki vékony matracot hozott nekik.

Alice ráhasalt a matracra és széthúzta a popsiját. Hűvösséget érzett, amikor a férfi síkosítót kent a hátsó bejáratára. Azután jött a nyomás és a kis fájdalom, ahogy Morrie belecsúszott.

-Tedd keresztbe a karjaid!

Alice kihúzta a keblei alól a kezeit és hátratette őket. A férfi durva kötéllel a felkarjaihoz kötötte a csuklóit.

-Nem szándékoztam ellenállni. - tiltakozott a lány.

-Az lehet, de attól még pánikolhatsz. Így egyébként is izgatóbb.

Alice érezte, ahogy Morrie mozogni kezd benne. Kellemes érzet volt ahogy a hímtag ki-be mozgott a hátsójában és az is növelte boldogságát, hogy tudta hogy gyönyört okoz a férfinak. Azután valami puha és sima dolgot érzett a nyakán. Morrie hagyott neki időt néhány mély lélegzetvételre, majd szorosra húzta a fojtózsinórt. Alice visszatartotta a lélegzetét amíg csak tudta, majd dobálni kezdte magát. Annyira, de annyira szeretett volna levegőt kapni…már

majdnem elélvezett…ha még egy percet kapna… Alice érezte, ahogy a forró sperma elárasztja belsejét. Kéjhullám söpört végig rajta, majd a füle csengeni kezdett….úgy érezte, hogy egyre csak süllyed….az ürességbe…ahonnan nincs visszatérés.

 

KIRÁLYNŐ ÜTI A FUTÓT, C4

 

-A fenébe is! -átkozódott Edward, ahogy nézte Paulát, amint az áthalad két négyzeten és belép az övébe.

-Mi a baj? Úgy gondoltad, hogy te védett vagy? Még a királynők és a királyok sem azok. Három az öthöz az esélyed, hogy végeznek veled a játékban.

-Nem ez a baj. Csak szerettem volna elkapni egy lányt, mielőtt rám kerül a sor.

-Hát ez sajnálatos, de ilyen az élet.

Edward kicsit leverten bólintott.

-Nem lesz olyan rossz, majd meglátod! -folytatta Paula, miközben összekötözte a férfi kezeit, majd a nyakára tette a hurkot és szorosra húzta. Amikor végzett, térdre ereszkedett.

-Te most arra készülsz, hogy… - kérdezte Edward.

-Igen. Engedd el magad és élvezd!

A férfi felnyögött amikor megérezte a pénisze körül a meleg nedves szájat. Talán tényleg nem lesz rossz. A szopás a kedvenc játéka volt és hóhéra igen jónak tűnt benne. Azután hirtelen megérezte, hogy megnyílik alatta a csapóajtó. Néhány hüvelyknyit zuhant, majd a nyakán szorosra húzódó kötél megállította. Kétségbeesetten kapálózni kezdett, de Paula folytatta a szopást. “Levegőt kell kapnom…levegőt…kérem, levegőt…”.gondolta, majd a férfiassága felől érkező kellemes érzés magára vonta a figyelmét. Gyönyör. Már nem levegőre vágyott, hanem egy sokkal fontosabb dologra. A kéjre. Nem levegőt akart kapni, hanem el akart élvezni. Élete legnagyobb orgazmusát élte át, amikor minden kezdett vörösbe fordulni előtte….majd minden elhalványult. Paula nagyot nyelt, majd mosolyogva és az ajkát nyalva felállt és nézte a megfulladó partnerét.

 

BÁSTYA ÜTI HUSZÁRT, E5.

 

“Nem! Ez nem történhet meg!” - gondolta Millie a lépés bejelentését hallva. Sikerült élve maradnia a végjátékig. Még pár lépés és a halálos ítéletét életfogytiglan váltotta volna fel, lehetséges szabadlábra helyezéssel. “Bár…ha nem jelentkeztem volna a játékra, már hónapokkal ezelőtt kivégeztek volna”-gondolta. A bástya mellé lépett és Sebastian-ként mutatkozott be.

-Én Millie vagyok. - mondta a lány.

-Van valami különleges óhajod?

-Nincs. Csak legyünk túl rajta.

Millie passzívan állt, amíg Sebastian levette róla a topját, összekötötte a csuklóit, a nyakára tette a hurkot és a helyére igazította a csomót. Valaki hozott egy széket, amire a fiú ráült, majd az ölébe húzta a lányt. Csókolgatni kezdte a mellbimbókat, majd ujjazni kezdte Millie-t, aki meglepődve vette tudomásul, hogy felizgul. Megérezte a hüvelyénél a hóhéra ágaskodó férfiasságát. Lassan leengedte magát és befogadta a fiút. Kellemesnek találta ahogy beléhatoltak. Mindig is szerette a szexet és volt valami…kedvesség Sebastian-ban. Olyan aranyos. “Aranyos? Meg fog ölni és aranyos?”- kérdezte hirtelen magától, de az aggodalma gyorsan semmivé foszlott miközben a fiú gyengéden dugta. Zúgás hallatszott és a kötél megfeszült a lány nyakán. Millie először ösztönösen fel akart állni, de Sebastian megfogta a derekát és visszahúzta. A lány erőt vett magán és nem ellenkezett. Most már végig akarta csinálni a hurok okozta furcsa érzés ellenére. A kötél nem volt igazán szoros. Minden nehézség nélkül tudott levegőt venni….csak furcsa volt. A fiú kezei diktálták az ütemet: fel..le..fel..le. A kötél minden ciklusban kicsit szorosabb lett. Millie hamarosan már felemelkedésnél is nehezen kapott levegőt.

Újra fel akart állni, de Sebastian a derekánál fogva visszahúzta, valami ismeretlen kéz pedig a vállát nyomta le. Igazából nem volt olyan rossz, mint korábban gondolta. Azután Sebastian teljesen lehúzta és hímtagjára nyársalta a vergődő lányt. Millie küzdött, hogy felállhasson és levegőt kaphasson, de a kezek a derekán és a vállán túl erősek voltak. Érezte, hogy a fiú beleélvez. Kellemes volt…de továbbra sem kapott levegőt. A kötél mozgásba lendült és felhúzta a magasba, le a fiúról. Fel…lógva… A lány lábai önkéntelenül rángatózni kezdtek. Azután hirtelen….elöntötte a kéj… Lenézett Sebastian arcára, a fiú elégedett mosolyára, de az arc homályos volt… minden homályos volt…szép…szürke….semmi. “Aranyos lány volt. Tényleg kár érte, de ez ilyen játék. Pár perc múlva talán én fogom ugyanezt a táncot bemutatni” - gondolta Sebastian Millie vonaglását, majd elernyedését nézve.

 

BÁSTYA F5-RE: SAKK-MATT

 

Phillip mosolygott. Izgalmas játszma volt, de a fekete bábukat léptető játékos képtelen volt felülkerekedni a fehér játékos első lépéssel szerzett előnyén. Végignézett a körülötte levő fehér bábukon: egy futó közvetlenül fenyegette, a fehér király blokkolta a visszavonulását az egyik irányba, egy másik négyzetet egy gyalog zárt le és ott volt a bástya …igen… legyen ő, aki véget vet az életének. A bástyának hosszú szőke haja volt. Phillip biccentett neki és a nő odajött hozzá.

-Engem választasz? -kérdezte Helga.

-Igen. Szeretném, ha szemben állva benned lehetnék, miközben röviden ejtesz.

-Ohh…Jól hangzik!

Phillip a csapóajtóra állt. Fentről zaj hallatszott, majd megjelent előtte a hurok. Phillip előrehajtotta a fejét, Helga pedig a nyakára tette a kötelet és a csomót a bal füle mögé igazította. Phillip behajlította a lábait, Helga pedig széttárta a sajátjait.

-Mmmmm…nyögte a nő magába vezetve a férfit, miközben az lassan felegyenesedett.

Phillip szorosan magához ölelte Helgát és hosszan csókolóztak. Egy másik fehér bábu összekötötte a férfi kezeit az ölelésben a nő háta mögött. Együtt kezdtek mozogni. Nem volt könnyű állva és így összekötve, de Phillip úgy érezte, hogy a nehézség csak fokozza az élvezetét. Helga megragadta a férfi vállait és bólintott. A csapóajtó kinyílt. Az együttes súlyuk egy hirtelen rántással feszesre húzta a kötelet. Phillip erős fájdalmat érzett és nem kapott levegőt. De nem érdekelte. Az történt, amire vágyott. Egy nőben volt, akinek a puncija úgy szorította férfiasságát, mint a kötél a nyakát. Vonaglani kezdett. A lábai támaszt keresve kapálóztak. A rángások mozgatták Helgában…nagyon kellemes volt, de az izgalomtól gyorsabban vert a szíve és egyre jobban vágyott levegőre. Még erősebben kezdett vonaglani….még kellemesebb érzés… Helga felkiáltott amikor elélvezett. A nő puncijának kéjes összerándulása Phillip számára is elhozta a gyönyört. Újabb és újabb adag spermát lövellt a nő hüvelyébe. Úgy érezte, hogy teljesen kiürül. Amikor újra magához tért, már semmi ereje nem maradt. A teste erőtlenül küzdött a levegőért, de hiába. Phillip többé nem jutott lélegzethez. Meghallotta Helga újabb kiáltását. Tudatában volt, hogy a végét járja….azután semminek nem volt tudatában.

 

A túlélők kioldozták a férfi kezeit és visszasegítették Helgát a padlóra. A közönség felállva tapsolt. A megmaradt bábuk néhányszor meghajoltak, majd levonultak. Kis szünet következett, amíg előkészítették a területet és az eszközöket a fekete játékos látványos és hosszú halálra kínzásához.
Hasonló történetek
5308
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
16003
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
patrikk ·
Ötletes.

tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: