Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Régi tűz

-Hogy zajlik ez az egész? -kérdezte Yu Yan a webkamera felé hajolva belátást engedve a blúza kivágásába.
-Csak annyi hogy ki kell tölteni a beleegyező nyilatkozatot. -felelte Jim.
30 éves volt és Új-Zélandon élt. Kínai videopartnere nála egy évvel volt fiatalabb. Kilenc évvel korábban, amikor Jim még egyetemi hallgató volt, gyakornokként került Kínába egy külföldi csereprogram keretében. Egy víztisztító telep felépítésében vett részt egy közepes méretű közép-kínai városban. Yu Yan a telepet később üzemeltető helyi cég gyakornoka volt és Jim mellé osztották be, mert szinte folyékonyan beszélt angolul.
A közös munka hamarosan randevúzásba torkollt, bár a lány nem ment bele szexuális kapcsolatba. Közölte hogy házasság előtt nem fog szexelni és Jim ezt elfogadta. Nem sokkal később naiv álmokat kezdtek szőni arról, hogy összeházasodnak és a lány Új-Zélandra költözik a fiúval.
A kijózanító valóság persze közbeszólt, amikor Jim hazatért. A majdnem egy éves közeli viszony barátian megszakadt, de ennek ellenére tartották a kapcsolatot e-mailben és néha videós csevegéssel. Jim soha nem próbálta újragyújtani a régi tüzet és a lány sem adta jelét annak,  hogy akarná ezt. Yu Yan a szakításuk után két évvel házasságot kötött, így mostanra egy hét éves lány büszke édesanyja volt. Ezt Jim soha nem tudta feldolgozni. Ő még harminc évesen is éretlennek érezte magát egy saját gyerekhez.
-És a nő csak elintézi a férfit? -kérdezte a nő hitetlenkedve.
-Nos...Inkább fogalmazzunk úgy, hogy kivégezheti. Vannak bizonyos szabályok arra, hogy milyen módszerek elfogadottak. Például nem lökheti le egy magas épület tetejéről és hasonlók.
-És ezt csak nők tehetik meg? A férfiak nem? -folytatta a nő a kérdezősködést az új törvényről.
-Így van. Az extrém Feminista Párt és a szélsőjobb Női Felsőbbrendűség Párt koalíciója alakította meg az új kormányt és nekik köszönhető a törvény elfogadása.
-Így már világos! Ti gyorsabban fejlődtök ilyen téren. Bárcsak itt Kínában is így mennének a dolgok!
Jim nem lepődött meg azon, hogy a nő így gondolkodik. Ifjúként még naiv elképzelései voltak a szégyenlős és engedelmes ázsiai nőkről, de a gyakornoksága alatt gyorsan rájött hogy ezeknek a kliséknek semmi köze a valósághoz. Mint kiderült, a kínai nők pont olyan számítók, ítélkezők és követelők mint szülőhazája asszonyai. Talán még inkább. A feminizmus felé ugyan kevésbé voltak nyitottak, de a tradicionális nemi szerepekhez ragaszkodtak. A férfitól elvárták hogy tartsa el a párját, kezelje hercegnőként és fogja be a száját ha alkalmatlannak bizonyul és a nő eldobja. Egyszóval a férfiak mindkét kultúrában a rossz oldalra kerültek, miközben őket tartották az összes társadalmi probléma okának.
Yu Yan lánya jött be a szobába kezében egy könyvvel és kérdezett valamit az anyjától. Jim az ott tartózkodása alatt képtelen volt megtanulni mandarinul. Annyit tudott összeszedni, hogy az étteremben képes volt rendelni, de mióta visszajött ezt a kis tudását is szinte elvesztette, amiért Yu Yan nem egyszer ugratta. A nő láthatóan magyarázott valamit a lányának mielőtt elküldte és újra a kamera felé fordulva folytatta:
-Gondolkodtál valaha rajta?
-Micsodán?
-Azon, hogy kivégeznek. -mondta a nő mosolyogva.
-Ha-ha...Vicces… Nem követtem el semmilyen törvényszegést de még vétséget sem a nők ellen, ami miatt elítélhetnének. És nem is tervezek ilyet elkövetni.
-De úgy hallottam vannak férfiak, akik csak a saját kedvükért megteszik.
-Igen… De messze nem annyian amennyit a média sugall.
-Értem.
-Az egyik nagynéném engedéllyel rendelkező hivatásos hóhér lett. Szabályosan iskolát végzett. Soha nem beszéltem erről vele, úgyhogy részeltekkel nem tudok szolgálni. Azt hiszem még kereseti forrás is neki.
-Iskola nőknek, akik hóhérok akarnak lenni? Bárcsak én is járhatnék ilyenbe! -mondta Yu Yan lenyűgözve.
-Járnál? -kérdezte Jim kicsit meglepődve.
-Igen. Nem lenne izgalmas? -kérdezte a nő vigyorogva.
-Hát...nem tudtam hogy érdekel az ilyesmi.
-Hogyne érdekelne! Semmi sem izgatóbb egy nőnek mintha rajonganak érte és istenítik. Egy férfi aki annyira oda van értem hogy meghalna értem, vagy legalábbis képtelen lenne ellenállni nekem és beleegyezne hogy kivégezzem...ez lenne a legnagyobb izgalom. Mi lenne hízelgőbb annál, hogy egy férfi utánam való vágyakozása erősebb az ön...hogy is mondják angolul...- magyarázta csillogó szemmel a nő.
-Önnfenntartás ösztönénél? -segítette ki Jim. 
A nő izgatottságának látványa ragadós volt és érezte hogy pénisze kezd megmerevedni.
-Pontosan! Annyira izgató, egyedi és varázsos pillanat lehet férfi és nő között. Intimitás, ami túlmutat a sima szexen.
-Igen. -értett egyet Jim.
Yu Yan hátradőlt a székében és folytatta:
-A szexuális életem mostanában kicsit rutinszerű és unalmas lett. De ezzel valószínűleg nem mondok újat. -mondta, majd felnevetett és lenézett az asztalára ahol keze szórakozottan játszott a tollával.
A nő gyakran panaszkodott a férjéről, de Jim tapasztalatból már tudta hogy gyorsan megváltozik a véleménye és a következő csevegésük alkalmával úgy tesz mintha tökéletes lenne a házassága. Ebből kifolyólag eddig sohasem vette felhívásnak a szavakat. Most azonban úgy érezte hogy más a helyzet. Ha jól értelmezi a dolgot, a nő nem fontolgat válást vagy félrelépést...hanem valami egészen más és rövid jár az eszében. Valami rövid és minden kötöttségtől mentes, mert utána nem lenne kihez kötődni. Megköszörülte a torkát. Yu Yan a leggyengédebb és legvonzóbb mosolyával nézett fel rá és Jim érezte hogy elvörösödik.
-Szeretnéd….megtenni? -kérdezte.
Valahogy sikerült úrrá lennie a fejében zúgó fehér zajon és a lüktető vére dobolásán a fülében. Arra gondolt hogy milyen egyszerű és egyben lenyűgöző volt ahogy a nő rávette amire akarta és ugyanakkor úgy tűnik mintha az ő ötlete lenne.
-Megtenni mit? -kérdezte Yu Yan ártatlanul. Újra előrehajolt és telt keblei az asztal lapját súrolták.
“Miért is ne?”- gondolta Jim. Az egész világ, az egész élete azt mondta hogy a férfi célja a nő kiszolgálása és annak akaratának elfogadása. Igazából élvezte annak gondolatát hogy a gépe monitorján látszó ragadozó prédája lehet.
-Szeretnél kivégezni? -hangzott a kendőzetlen kérdés és Jim a szélben sodródó tehetetlen levélnek érezte magát.
Yu Yan arcán lassan mosoly terült szét.
-Miért? Szeretnéd ha kivégeznélek? -kérdezte a nő.
“Helyben vagyunk. Könyörögnöm kell a hercegnőnek hogy megtegye amit akar. Még most is enyém az agresszor szerepe.” -gondolta Jim, de ennek tudata semmit sem enyhített a nadrágját feszítő merevedésén. Bármi is lesz, nem teljesen a nő felelős érte.
-Igen. Kérlek utazz ide és tedd meg! -mondta, és fülei úgy égtek mintha egy hatalmas pofont kapott volna.
 -Olyan bolond vagy! -mondta a nő és felnevetett mielőtt ártatlan arccal újra a tollával kezdett játszani. Azután folytatta:
-De ha akarod…


***


Két hónap múlva Jim a repülőtéren állt és idegesen nehezedett egyik lábáról a másikra. Yu Yan gépe majdnem két órát késett. A férfi persze nem várt egész idő alatt az érkezési kapunál, de eleget állt ahhoz hogy érezze a lábaiban. Végül megkezdődött az utasok kiözönlése. A nő fáradt mosollyal üdvözölte amikor meglátta.
-Milyen volt az út? -kérdezte Jim miután megölelte.
Kicsit megszédült Yu Yan illatától és a mellkasának nyomódó puha keblek érzésétől. Ennyi idő után újra látni és érezni a nőt még akkor is furcsa volt, ha nem gondolt a látogatása céljára. Egykori szerelme elvesztette ifjú lányossága egy részét és fiatalos öltözete ellenére egy érett nő aurája vette körül, de Jim még mindig nehezen tudott valaki édesanyjaként ránézni.
-Uhh...ne is kérdezd! Éhen halok. Ehetnénk valamit?
Beültek az első útjukba eső gyorsétterembe. Jim-nek kissé déja vu érzése volt. A helyzet emlékeztette a régi időkre Kínában. A lány ott is a nyugati gyorséttermeket preferálta.
-Gyönyörű vagy! -mondta miután leültek.
-Köszönöm! -mondta a nő és nekiláttak az evésnek.
Az étel felénél tartottak amikor Jim megkérdezte:
-Mit mondtál a férjednek és a lányodnak arról hogy miért jössz ide?
-A lányomnak azt, hogy egy barátomat látogatom meg, a férjem pedig mindent tud. -közölte a nő tárgyszerűen.
-Tudja? -kérdezte Jim meglepetten.
Yu Yan elmosolyodott és azt felelte:
-Kínában sok a férfi és kevés a nő. Egy férfinak rugalmasnak kell lennie, ha egy hozzám hasonló fogást meg akar tartani.
-Értem. -mondta a férfi.
Annak idején mindig is érezte a kemény vagy akár kegyetlen élt a lány elkényeztetett hercegnő viselkedése mögött, még ha vele -a külföldivel- szépen is bánt. Látta hogy képes parancsoló lenni a kínai barátai között, de vele mindig a kedves lány volt. “Ironikus hogy végül én vagyok az, akit meg fog ölni.” -gondolta Jim.
A férfi lakása felé tartva a nő elaludt a kocsiban.
Másnap egy kis városnézésen voltak, amikor megszólalt Jim telefonja. A képzett hóhér nagynénje volt. Yu Yan szeretett volna vele találkozni, ezért Jim hetekkel korábban felhívta és elmondta neki az egész dolgot. Élete legnehezebb telefonhívása volt. Szinte örült hogy a szülei már nem élnek. Fogalma sem volt hogy nekik hogyan tudná megmagyarázni az egészet. June néni azonban nem tűnt sem megdöbbentnek sem csalódottnak és támogatásáról biztosította őket.
 -Hahó kedvenc unokaöcsém! Megérkezett a hóhérod? -érdeklődött a telefonban lelkesen a nagynéni.
-Helló June néni! Megérkezett és most éppen városnézésen vagyunk.
Yu Yan közelebb jött egy utcai árustól, amikor meghallotta hogy ki van a vonal túlsó végén.
-Szörnyen unalmasnak hangzik. Ha nem tudnám hogy holnap szó szerint odaadod a lelked a szórakozása kedvéért, azt mondanám hogy rémes házigazda vagy. -mondta vidáman June.
Jim fájdalmas arckifejezést vágott, amitől Yu Yan kuncogni kezdett és kérdően nézett rá.
-Én most értem haza. Beugorhatnátok hozzám!
Jim továbbította a javaslatot Dint Ting-nek, aki lelkesen bólogatott.
-Rendben! Bő húsz perc múlva ott vagyunk! -közölte a nagynénivel.
Az út kevesebbnek bizonyult húsz percnél.
-Gyertek be! -fogadta őket June az ajtóban, majd folytatta:
-Te vagy a híres Yu Yan! Isten hozott kedvesem! Jim nem túlzott, valóban lenyűgözően csinos vagy! Egy vagyont kereshetnél hivatásos hóhérként!
-Köszönöm! -mondt a nő és kicsit elpirult, noha hozzá volt szokva az elismerő szavakhoz.
A nagynéni a nappailba terelte őket.
-Döntöttél már a módszerről? -kérdezte közvetlenül Yu Yan-tól, miközben teával kínálta a vendégeit.
-Leginkább a karddal lefejezés vonz, de azt hiszem nincs meg hozzá a gyakorlatom.- felelte Yu Yan.
-Igen...ehhez határozottan kell gyakorlás. -értett vele egyet June mielőtt folytatta volna:
-A személyes kedvencem a késsel lefejezés, ami technikailag könnyebb, de nagy elszántságot és komoly erőt igényel attól függően mennyire együttműködő az alany.
-Késsel lefejezés? -kérdezte Yu Yan látható érdeklődéssel.
Jim nagyot nyelt.
-Igen...ahogy a terorrista és drogkartell videókban szokták. Azért a kedvencem, mert olyan...intim és személyes. Ezenkívül időbe telik és nem csak egy gyors csapás. -magyarázta June.
-Izgalmasnak hangzik! -mondta Yu Yan, akit Jim legnagyobb rémületére mintha magával ragadott volna az ötlet.
-De ahogy mondtam ez sem könnyű. Elég mocskos és veszélyes is lehet ha az alany nagyon vergődik. Egyszer láttam ahogy egy lány véletlenül majdnem levágta az egyik saját ujját. -hűtötte le Yu Yan lelkesedését June.
-Ohhh… -dőlt hátra csalódott arckifejezéssel a fiatal nő.
-Egy hozzád hasonló első alkalmasnak azt javasolnám hogy maradjon a könnyű és biztonságos módszereknél, mint az akasztófa vagy a guillotine. Az utóbbit bérelhetitek, de ha úgy akarjátok Jim-et a kertemben is fellógathatod egy fára.
Yu Yan az ajkát ütögette az ujjával miközben gondolkodott.
-Szeretnék egy lefejezést...de az akasztás sem rossz, mert hosszabb. Táncolhatnál a kedvemért a levegőben…. -mondta és Jim-re mosolyogva annak térdére tette a kezét.
A férfi újra nyelt és zavartan visszamosolygott. “Még mindig jobb mint June kedvenc intim módszere. Legalábbis remélem.”-gondolta.
-Kiváló hóhér lennél! -mondta June és tisztelgésként megemelte a teáscsészéjét Yu Yan felé, aki viszonozta a gesztust és azt felelte:
-Bárcsak Kínában is megtehetném! 
-Úgy hallom arrafelé is sok kivégzés van, csak nem a szórakoztató fajtából. Nagy kár. -mondta June és Yu Yan egyetértően bólogatott.
A nagynéni folytatta:
-Persze itt sem a móka kedvéért vezették be. A parlament jó öreg férfigyűlölő boszorkányait a patriarchátus kijavításának szándéka vezette. Vagy valami hasonlót mondanak. Én azonban azért csinálom, mert imádom a férfiakat. Izgató hogy hajlandóak meghalni értem. Ha nem önkéntessel csinálom, akkor is kellemes érzés a hatalom felette, ahogy a szexualitásommal megszelídítem és engedelmessé teszem. A férfiakat is inspirálja. A félelem és az izgalom keveréke nagyon hatékony afrodiziákum. Az utolsó pillanatban soha nem fogják vissza magukat és mindent beleadnak.
-Ez csodásan hangzik! Én is valami hasonlóra gondoltam és ezért fogadtam el Jim meghívását, bár nem állt így össze a fejemben. -mondta Yu Yan.
June bólintott és töltött még egy kis teát Jim csészéjébe, aki némán felhajtotta az italt, hogy benedvesítse kiszáradt torkát.
-Azt hiszem ezt ösztönösen megérezzük kedvesem. Néha arra gondolok, hogy a mindennapi élet rész kellene hogy legyen, hogy minden nőnek olyan remek szexuális élete legyen mint nekem. Sajnos ebben az esetben hamar kifogynánk a férfiakból. -mondta June viccelődve.


***


Aznap este Jim és Yu Yan vad csókolózás közben tépte le a ruhát egymásról. A férfit nem zavarta hogy a nő nem volt borotvált és kiéhezetten nyalni kezdte. A hajába markoló és fejét lenyomó kéz sem zavarta. Folytatta a nyalást, amíg partnere háta meg nem feszült és meglepően erős combjai közé nem szorította a fejét. Jim úgy gondolta hogy most már ő jön és feljebb indult hogy belehatolhasson a nőbe, de az addig tolta hátra amíg a férfi a ragyogó arcába nem nézett. Yu Yan egy szó nélkül oldalra nézett. Jim követte a tekintetét az éjjeli szekrényen fekvő beleegyező nyilatkozatig. Egy kicsit elgondolkodott, majd a szekrényhez ment. A nő rámosolygott  és a mellbimbóit cirógatva nézte ahogy a férfi egy tollat kerít és sietve aláírja a papírt. Jim ezután a kezébe adta a nyilatkozatot, majd fölé hajolt és szopni kezdte a nagy barna bimbóját. A nő sóhajai egyre erősebbek lettek ahogy olvasta a szöveget miközben a férfi szája az egyik mellére tapadt, keze pedig nedves ágyékát kényeztette. 
Azután négykézlábra állt és a nyilatokozat szövegét tovább olvasva felkínálta a férfinak a punciját. Jim úgy érezte mintha villámcsapás érte volna, amikor végre engedélyt kapott a behatolásra. Noha felnőttkora nagy részében erről a pillanatról álmodozott, erőt vett magán és nem élvezett el azonnal. A nő apró sikkantással reagált minden lökésére és Jim érezte a masszív, szabadon lengő keblek ütemes ellenmozgását. Nehéz volt, de sikerült magát visszafognia addig, amíg Yu Yan az arcát a párnába nyomva újra el nem élvezett. 
Ezt folytatták majdnem egész este. A közös zuhanyzásuk alatt Jim még egyszer erőt érzett ahhoz hogy megdugja, azután ágyba zuhantak és mély álomba merültek.


***


Amikor Jim másnap reggel kinyitotta a szemét, Yu Yan már a fogát mosta a fürdőszobában. Amikor belépett a szobába, csak egy nyitott fürdőköpeny volt rajta. Az ágyék sötét háromszöge és a lengő keblek láttán Jim pénisze újra merevedni kezdett, noha még sajgott az előző este után.
-Kelj fel! Ideje indulnunk! -mondta a nő.
-Hová? -kérdezte Jim és tudatosult benne, hogy igazából nem beszélték meg az elkövetkezőket.
-A nagynénéd említette azt a helyet az erdőben, ahol az egyik túraösvényről letérve kivégezhetsz valakit feltéve hogy eltakarítod a testet. Veszünk eszközöket az egyik boltban. -magyarázta Yu Yan öltözködés közben.
-Értem. -felelte rekedten Jim.
-Teszik az ötlet hogy a természetben csináljuk. Előbb természetesen meg kell ásnod a sírodat. -mondta mosolyogva a nő.
Megpaskolta a férfi lábát és folytatta:
-Gyerünk! Ha jó fiú leszel, talán élvezheted ezeket mielőtt felakasztalak. -mondta és megrázta kebleit.
Egy órával később megérkeztek a Jim végső nyughelyéhez vezető túraút elején található parkolóba. Útközben megálltak és az egyik June által javasolt szaküzletben vettek egy kötelet szabályos hóhércsomóval, egy alacsony széket és egy ásót. Jim egész úton kicsit kábának érezte magát és ez az érzés akkor sem enyhült, amikor kiszálltak a kocsiból. Az erdei séta alatt nem beszéltek sokat, de nem volt feszélyező a csend. Jim gondolatait egyre jobban a szex kötötte le ahogy nézte az előtt lépkedő Yu Yan csípőjének és fenekének mozgását. Alig érezte az ásó és az általa vitt többi holmi súlyát. 
Egy újabb óra után egy elágazáshoz értek, ahol jelzés mutatta hogy jobbra kell fordulniuk a kivégzőhely felé. A felszerelés -különösen a durva deszkalap, amit Jim az apja régi kerti fészerének oldalából szedett ki - ekkor már kezdett érezhető teher lenni. Jim lihegése láttán Yu Yan viccelődve megjegyezte:
-Próbáld észrevenni a dolog előnyét! Hazafelé már nem kell cipelned semmit.
Jim csak felvont szemöldökkel reagált.
-Jól van na...ha most nincs kedved egy kis akasztófahumorhoz, akkor mikor? -kérdezte kuncogva a nő.
Pár perc múlva egy csinos szőke nő jött velük szembe vállán középkori karddal és egy földes ásóval. Rájuk mosolygott és azt mondta:
-A tisztás üres, csak a tietek. Jó szórkozást!
-Köszönjük! -mondta Yu Yan. Jim csak bólintott. 
Nem sokkal később elérték a tisztást. Néhány jeltelen sír volt ott elszórva, de kevesebb mint amire Jim számított. Yu Yan rámosolygott, majd a tisztás közepére sétálva 360 fokban lassan körbefordult és azon töprengett hogy melyik fát használják. Végül az egyikre mutatva azt mondta:
-Ott kezdj ásni!
Jim tette ahogy mondták neki. A nő közben leült a kis székre és kicsomagolta a kötelet a műanyag zacskóból, amiben árulták. Az ásás megerőltetőbb volt mint Jim korábban gondolta és a nehéz munka annyira lekötötte hogy szinte el is felejtette hogy hol van és pontosan mit csinál. Hosszú idő után felnézett és meglepve látta hogy Yu Yan a széken ül és combjait széttárva lassan maszturbál, miközben őt figyeli. Észrevétlenül vetkőzött le és most csak a melltartója és a bugyija volt rajta. A bugyit félrehúzta és a szőrös nedves punci hívogatóan tárult ki Jim felé.
-Izgató nézni ahogy ásol! A többit meztelenül csináld! -mondta a nő zihálva.
Jim érezte hogy elfogja a vágy. Ledobta a ruháját miközben Yu Yan-t bámulta. A maradék két láb kiásása a korábbiaknál lassabban ment, mert a férfi állandóan a magát ujjazó és simogató nőt bámulta és merevedése is zavarta a munkában. Amikor végzett, nehezen kimászott a gödörből. Egy kicsit lihegett, majd a nőhöz ment és arcát annak ágyékába temette. Amikor Yu Yan elélvezett, lábai erotikus ütemet vertek a férfi hátán.
-Most a kötelet! -suttogta a nő.
Jim majdnem elélvezett, de sikerült visszafognia magát. Szinte fájdalmasan lüktető hímvesszővel állt fel. Yu Yan a lábait lassan egymáshoz dörzsölve és kebleit simogatva nézte ahogy a férfi átveti a kötelet a sír feletti ágon és a végét a fa törzséhez kötözi. Ezután a tervüknek megfelelően a gödör fölé fektette a deszkát és rátette a kis széket. Közvetlenül a gödör fölött lógva a nőnek nem kell majd a sírba húzni vagy görgetni a testet. Csak elvágja a kötelet és hagyja hogy belezuhanjon.
-Állj fel! -utasította Yu Yan.
Egy kis habozás után Jim engedelmeskedett a porcelánbaba arcú szépségnek. Óvatosan egyensúlyozva a nő felé fordulva felállt a székre és a nyakába tette a hurkot. Yu Yan a magasságához igazítva feszesre húzta a kötelet. Ezután a hátizsákjához ment és elővette a vásárolt rövidebb kötelet. Mielőtt visszament volna a férfihoz, körülnézett a tisztáson és elmosolyodva levette a melltartóját. Jim visszamosolygott rá és pénisze lüktetve remegett miközben nézte a csábos csípőmozgással közeledő nőt. 
Yu Yan a férfi csípőjére tette a kezét és nagy szemeivel felnézett rá mielőtt megfordította volna. Összekötözte Jim kezeit a háta mögött, majd utoljára újra maga felé fordította. Lassan nyalni kezdte a férfi hímvesszőjét miközben a zacskóját simogatta. Amikor a telt ajkai közé vette a férfiasságot, Jim nem bírta tovább és a szájába lövellt. A nő elfojtott sikkantást hallatott a meglepetéstől, majd intenzív nyelésbe kezdett. Amikor az áradat elapadt, kiengedte a férfit a szájából. Felnézett rá és mosolyogva lenyalta a sperma maradékát az ajkáról. Azután minden figyelmeztetés nélkül kirúgta Jim alól a széket.
Hasonló történetek
7291
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
7226
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300+ oldalnyi :flag_for_south_africa: erotikus :flag_for_st_vincent_grenadines: :flag_for_uzbekistan: horrormese letölthető egyetlen PDF állományban:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Egész jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: