Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Possession

Nem is tudom, miért írok történetet. Talán, mások tanulhatnak a hibáimból. Mert én képtelen vagyok tanulni belőlük. Nem értem, miért, és hogyan. Sok csalódást átéltem, bár még fiatal vagyok. Egyesek szerint, ezektől csalódásoktól felnőttebb lettem, mások szerint gyerekesebb lettem. Nem érdekel mit mondanak... Hisz az ő bajuk, nekem ahhoz semmi közöm. Néha volt, hogy annyira belefáradtam a kilátástalan küzdelembe az Élet ellen, hogy meg akartam halni... Vagdostam magam. Nem fájt, nem éreztem semmit. Amikor aludtam, vérrel, fájdalommal és sírással álmodtam. Minden fájt a lelkemnek. Minden. Még a kedves szavak, tettek is. Nem érdekelt semmi, csak az, hogyan vethetnék véget szenvedéseimnek. Minden éjjel sírtam, képtelen voltam aludni. Egyszerűen nem ment. Később altatót kellett szednem.

Néha elképzelem, milyen lehet a halál. Fájdalmas? Kellemes? Nyomasztó? Felemelő? Ha tudnám, talán már nem élnék. Talán a másvilágon lennék, ha létezik olyan. De sosem tettem. Gyáva voltam. Mert hideg szívem egy érzésre még képes volt: szerelemre. Talán ez a legnagyobb hiba, melyet elkövettem. Hogy szerettem, és szeretek, mai napig, bár a lény, akinek szerelmemet egy életre ajándékoztam, nem kíváncsi rám, s elhagyott. Megígért nekem dolgokat. Hogy sosem hagy el. Hogy örökké, amíg él, szeretni fog. Fogadalmat tett, szent fogadalmat. És megszegte. Elhagyott. Egy másik nőért. Sosem hittem volna, hogy képes lesz így elbánni velem. Megbíztam benne. Szerettem. Mellette álltam. Kérte hogy várjak. Mire várhatnék? Sosem tér már vissza hozzám. Miért tenné? Hisz annyi bűnt elkövettem ellene. Amikor megtudtam, hogy már másvalakit szeret, az indulatok átvették a hatalmat elmém fölött. Nem tudtam, nem akartam parancsolni az érzésnek. Hagytam, hogy megtörténjenek dolgok. És nem bántam, nem szégyelltem, amiket tettem.

Ma már tudom, gyermekesen viselkedtem. Olyan dolgokat követtem el, és olyan dolgokat mondtam, amiket egy felnőtt nem. Ennek ellenére felnőtt embernek érzem magam. Nem érzem, hogy oly nagy hibát követtem volna el, hogy egykori Szerelmem életét minden lehetséges módon próbáltam tönkretenni. Hisz azzal, hogy elhagyott, elvesztettem mindent. Az Élet hagyott el engem. Ő volt az életem, a halálom, a Szerelmem...Talán egyszer, idetéved, erre az oldalra, s rábukkan történetemre. Nem fogja meghatni. Talán végig sem olvassa. De nem is ezért írom. Hanem mert ebből a magam korúak talán tanulhatnak. Hogy mit szabad és mit nem. Nem fogok megállni. Túl mélyre süllyedtem. Egyszer talán kimászom ebből a gödörből, és normális párkapcsolatban fogok élni. De én csak egy embert szeretek. Örökké őt fogom szeretni, bármily kegyetlenül hagyott el. Talán egyszer visszatér hozzám. Talán boldogok lehetünk még. Várni fogok rá. Akár halálomig.
Hasonló történetek
3832
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3208
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
margaret ·
Csak sajnálni tudom azokat a férfiakat, akiket ilyen Görcs \"szeret\".
Tudod, a szerelem és a görcsös ragaszkodás-kapaszkodás között van különbség!! Ne más életében akarj élni (élősködni), hanem éld a saját életed!

dx__xb ·
"Ennek ellenére felnőtt embernek érzem magam. Nem érzem, hogy oly nagy hibát követtem volna el, hogy egykori Szerelmem életét minden lehetséges módon próbáltam tönkretenni."

hűbazdmeg.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: