Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári zápor

Csak álltam az esőben. Vártam a zöld jelzésre a lámpán, és figyeltem a mellettem elsuhanó autók fényét. Mindenki hazafelé tart. A város egy nyüzsgő hangyaboly, tele szorgosan dolgozó és haza igyekvő munkásokkal. Az eső permete átnedvesítette a ruháim. Forró pára száll a levegőben. A város fuldoklik a nyári zápor cseppjei alatt, amelyek belepnek mindent. Amelyek befúvódnak a legeldugottabb bokor mögé is, ahol a két fiatal áll szorosan egymáshoz bújva. A lány csupasz lábszára a fiú lebarnult vádlijához ér. Vizes hajszálaik egymás arcába verődnek. A fiú úgy öleli át a kislány derekát, mintha a gyerekkorában annyira féltett mackóját kapta volna vissza.

A tekintetem átvándorol egy idős nénire, aki a kőház eresze alá húzódva próbálja átvészelni az ég haragját. Az arca összetöpörödött, a szemei bánatosan táskásak. Szarkalábai és nevetőráncai egy régen szertelen és boldog arcról mesélnek. Szatyrában két konzerv árválkodik. A Murci kedvence. Neki jó lesz a tegnapi babfőzelék is, csak Murci vészelje át a náthát. Elveszne nélküle. Ahogyan semmivé válna a férje fotója nélkül is. Katona volt. Tiszt. Vietnamba vitték még a 60-as években. A gyászjelentésben az állt, hősi halált halt a hazájáért. Valójában csak annak a háborúnak az áldozata volt, amelyben a fehérek harcolni küldték a feketéket a sárgák ellen. Mert Luca kreolbőrű, harcos szépségű afrikai volt. Rajongott Györgyi szőke fürtjeiért, hófehér bőréért, lágy hangjáért, cica szemeiért. Még ma is rajongana érte. Még ha a szőke fürtöket az idő megkoptatta, a tejszerű bőr sárgássá vált, ha a hangja már néha el-elcsuklik, ha a szemei fájdalmat és mély szomorúságot tükröznek is.

Az a szerelem soha nem múlik el. Az a fajta szerelem, amely nem ismer időt, távolságot, fejlődést, halált és életet. Amely kortalan és szertelen. A zöld szemekben ott lángol ma is. Az esőcseppekkel díszített szemüveg mögött felfedezni még a könnycseppet, amely elvegyülve az édes esővízzel végigcsorogva az állon visszatér az anyafölbe. Közben csillapodik az eső. Enyhén ittas, középkorú férfi támolyog elő a trafik piros napernyője alól. Felemeli a fejét és élvezi az arcára hulló langyos vízpermetet. Kezében a lakáskulcsán fényképtartó függ. A tartó két oldalán, két tiszta kék szemű iskolás lány nevet egymásra. A férfi pillantása egy másodpercre a képre vándorol, majd mélyet sóhajt és megindul a villamossínek felé. Közben a lámpa újra pirosra vált, de én csak állok esőtől áztatottan és figyelem az arcok történetét. Mert a képek, a tekintetek mesélnek.

Mesélnek a jóról, épp úgy, mint az átélt borzalmakról. Minden nyomot hagy rajtunk. Apró, észrevehető nyomot, amellyel testünk segítséget kér a világtól feldolgozni azt, amit a lélek nem tudott. Álljunk meg egy percre, és figyeljük meg a világot, s az mesélni fog. Mesélni fog mindarról, amit nemzedékek sora átélt. Járjunk nyitott szemmel és fedezzük fel egymást. Hisz emberek vagyunk. Arra születtünk, hogy megfejtsük egymás titkait.
Hasonló történetek
2699
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4182
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Tetszett. Köszi. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: