Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Éva596: Kedves Szakállas! Ezért a nag...
2024-09-15 16:04
Szakállas: Az egyik legjobb történet azok...
2024-09-15 15:06
Éva596: Nem árulhatom el, de csak neke...
2024-09-14 12:11
zsolt1122: Kedves Éva remélem lesz folyta...
2024-09-14 09:05
laci78: hűűűű, hát nagyon köszi
2024-09-14 08:14
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nekem ez nem fér bele az erkölcseimbe

Este negyed hét óra van.Az elegáns budai éttermet finom halvány fény világítja meg,a falon klasszikus festmények lógnak.A teríték hibátlan minden asztalon kristálypoharak és elegáns evőeszközök sorakoznak.A zongorista kellemes dallamokat játszik a háttérben.Az egyik asztalnál középkorú, jó vágású férfi ül az előre lefoglalt helyén.Harminc perce várakozik.A férfi hírhedt vállalkozó,évekkel ezelőtt csalási ügyéről lett országszerte ismert.Családok ezreit csapta be a sajtó tele volt az esetről szóló cikkekkel.Éveket töltött emiatt börtönben.A börtön körülmények megtörték a jóléthez szokott vállalkozót,de igyekszik túltenni magát a múlton.Ma estére randevút beszélt meg egy fiatal lánnyal.Az internet segítségével ismerkedtek meg.Most fognak először találkozni személyesen.A lány tizenöt perce késik.A férfi idegesen egyre gyakrabban pillant a luxusórájára.Kezdi elveszíteni a reményt,hogy kiszemeltje eljön a megbeszélt randevúra.Ám egyszercsak hirtelen kinyílik az étterem ajtaja és belép rajta a lány.Angyali arca,kék szeme,szőke haja,sportos alkata,és mélyen dekoltált vérvörös színű ruhája ellenállhatatlanná teszi.Az összes vendég szeme rászegeződik.Még az egymással sokszor kritikus női vendégek is elismerő pillantásokat vetnek rá.Az egyik pincér annyira bámulja,hogy kis híján kiesnek a kezéből a tányérok.A vállalkozó ahogy meglátja randipartnerét felpattanik a helyéről és odaszalad hozzá.Szinte repül a levegőben,szíve egyre hevesebben ver.
-Szia Attila vagyok köszönöm,hogy eljöttél-Habogja a lány szépségétől teljesen megzavarodott férfi.
-Szia Maja vagyok.Én köszönöm,hogy egy ilyen varázslatos helyen találkozunk.-Válaszolja széles mosollyal a szépség.
-Gyere foglalja helyet.-Attila asztalához kíséri Maját közben hátulról bámulja a lány formás fenekét.
Beszélgetni kezdenek arról kinek hogyan telt a napja,ki mivel foglalkozik.A társalgást a pincér szakítja félbe aki étlapot hoz a leendő álompárnak.Attila imponálni akar a lánynak amikor ételekről és történetükről kezd el mesélni.Maja érdeklődően hallgatja.Ételt és bírt rendelnek aztán tovább folytatják a jóízű beszélgetést.Milliónyi témáról ejtenek szót.Az este mindkettőjüknek kellemesen telik.Majánai szimpatikus az intelligens Attila kezd beleszeretni.Attilát lenyűgözi a lány kedvessége beindul a fantáziája az este folytatásának mikéntjéről.
-Valamit el kell mondanom a múltammal kapcsolatban-Fordítja váratlanul komolyra a szót Maja,mélyen Attila szemébe nézve.Attila szemei elkerekednek a csodálkozástól.
-Na kivel!Előttem semmit sem kell eltitkolnod.Én tényleg mindent megértek.A világ legtoleránsabb emberének tartom magamat.Számomra csak egy tabu van egy nő múltjával kapcsolatban.
-Éspedig mi lenne az?
-Ha valamilyen erotikus munkát végzett.-Válaszolja kedélyesen Attila.
-Tudod szegény családból származom az egyetem mellett kellett a pénz kevés volt az ösztöndíj.Ezért bevállaltam néhány felnőtteknek szóló filmet.Hidd el nagyon megbántam az egészet.-Vallja be töredelmesen Maja.
 A férfi teljesen ledöbben,hidegzuhanyként éri a vallomás.Megszédül erre a fordulatra álmában sem számított.A borospohárért nyúl.Percek múlva csak nagy nehezen jut szóhoz.
-Nekem ez nem fér bele az erkölcseimbe.-Nyögi ki lassan de határozottan az elítélt bűnöző.Int a pincérnek fizetni szeretne.Maja nem érti mi történik.Attila sietősen elköszön Majától még taxit is rendel neki.Olyan gyorsasággal szabadul meg a lánytól mintha az imént vallott volna be többszörös gyilkosságokat.Lehorgasztott fejjel szomorúan sétál ki az étteremből.Az éjszakai Budapest hideg levegője megcsapja az arcát.Kijózanító hatása van eszébe juttatja,hogy sietnie kell haza ma korán szeretne lefeküdni.
Holnap ugyanis délelőtt tíz órakor tárgyalják legújabb csalási ügyét a bíróságon.

Hasonló történetek
5751
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4763
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
laci78 ·
szépen felépítetted a címmel, pont nem az lett amire számítana az ember!

Szakállas ·
Köszönöm szépen.Arra törekszem,hogy mindig valami olyat alkossak amit előttem még senki nem írt meg.
Materdoloroza ·
Bevallom, engem kissé zavart a kívülálló szemlélő leírása a történetről. Ha én írtam volna le, akkor valamelyik szereplő lettem volna és akkor közelebb engedem az olvasót. Hangsúlyozom, ha én írtam volna, de nem én írtam és ez így jó, ahogyan te láttad a történetet.
Szakállas ·
Köszönöm szépen a hozzászólást.Ez egy érdekes javaslat.Igen,ha valamelyik szereplő szemszögéből írtam volna meg akkor a kedves olvasók is jobban tudtak volna azonosulni a történettel.Talán majd legközelebb.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: