Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Xavierr_00: Köszönöm, hogy megírtad a véle...
2024-10-03 13:37
CRonaldo: Ez a része megrémisztett és fe...
2024-10-03 11:55
Xavierr_00: De jó! Örülök, hogy elnyerte...
2024-10-01 10:46
MILLAn: Most olvastam el az eddigi rés...
2024-09-30 21:12
Xavierr_00: Nagyon tetszett, ma végeztem m...
2024-09-29 20:33
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Múlt, Jelen, Jővő elsö rész - speciális riport -

2009.12.27.vasárnap 06:00

- Üdvözlöm önöket, Tod Smith vagyok. Önök az Egyes csatorna rendkívüli híreit látják.
Még mindig túlélők után keresnek a december 24.-én történt páratlan pusztítás után Hawaii szigetén. Az egyszerűen Viharnak elnevezett hurrikán szinte a semmiből jött elő, és egyszerre befedte a sziget egész területét. A pontosan 24 órás pusztítás után ugyanúgy ahogy jött, ugyanavval a gyorsasággal el is tűnt. Kapcsoljuk tudósítónkat Hawaii-in.
- Szerbusz Matt.
- Szerbusz Tod.
- Mik a legújabb hírek a túlélőkről?
- Hát sajnos azt kell mondjam, hogy nincsenek túlélők a hivatalos katonai szervek abba hagyták a keresést, és egyetlen túlélőt sem találtak. - és azt már lehet tudni, hogy megközelítően hány áldozata volt a viharnak?
- A sajtótájékoztatón azt mondták, hogy megközelítőleg 3000 ember esett áldozatul az évszázad viharának. - a szó a stúdióé.
- Köszönjük Matt, ha újabb hírekkel tudunk szolgálni, jelentkezünk. Viszont látásra kedves nézőink.

2009.12.28.hétfő 14:00

A Vihar újra felbukkant.
- Jó estét kívánok, én Tod Smith vagyok és ez itt a késő esti hírek. A vihar néven emlegetett hurrikán újra felbukkant pontosan 32 órával a hawaii tombolása után, a földdel egyenlővé tette Új-Zélandot és jelentős károkat okozott Ausztráliában. Új-Zélandon 120 000főre tehető a halottak száma, míg Ausztráliában 100 000-re. Az anyagi kár több tíz milliárd dollár. Ha megtudunk pontos adatokat, újra jelentkezünk. Viszontlátásra kedves nézőink.

2009.12.29.kedd 15:00

Rendkívüli hírek Tod Smith vagyok. 13:45 perckor hatalmas földrengés rázta meg Ázsiát. A richter skáláról 9,7-et olvastak le a tudósok. A rengés kiterjedt Kínára, Japánra, és kelet Oroszországra. Biztosat még nem tudunk, de feltételezések szerint a halottak száma több tízmillió lesz, az anyagi kár pedig felbecsülhetetlen, hiszen Kína jelképe a Kínai Nagyfal teljes egészében leomlott. Köszönjük figyelmüket, viszontlátásra.

2009.12.30.szerda 14:00

Rendkívüli híradásunkat látják, én Tod Smith vagyok, jó napot kívánok. - a pusztító hurrikán után következett az egész Ázsiát megrázó földrengés és most újabb katasztrófa a Nasa műholdjainak észrevétele nélkül egy három kilogrammos aszteroida elérte a föld légkörét és becsapódott a földbe. Pontosan Közép Europába. Az aszteroida a Közép Európában található országokat teljes egészében megsémisítette, de a becsapódás erőssége oly mértékben pusztító volt, hogy még Nagy Britanniában is vannak áldozatok.
Most érkeztek meg a pontos számadatok. Ööö igen. Szóval Európában mintegy ötven millióra tehető az áldozatok száma, Angliában fél millió áldozat van, Afrikában és Oroszországban pedig két-két százezer megközelítőleg az áldozatok száma.
Ma reggel 07:00-kor az Európát ért támadás után egy órával egy csoport küldött egy hangfelvételt stúdiónkba, amit most vágatlanul le is játszunk önöknek.
- a nevünk hívők mi erről a pusztítás sorozatról már évszázadok óta tudunk. Már csak Amerika maradt, hogy meghajoljon a leghatalmasabb úr ellőt, az idő ellőt. Ez a bolygó lesz majd hol egyesül majd múlt, jelen és a jövő, a millennium eljő.

2009.12.31 23:50

Visszajött most jó úgy látom. Hölgyeim és uraim, három órával ezelőtt megkezdődött a lehetetlen itt az Egyesült Államokban, elkezdődött az Apokalipszis, a magukat hívőknek nevező fanatikus szekta elkezdte lemészárolni az ismert vezetőket, megölték az Egyesült Államok elnökét, a Katolikus egyház vezetőjét, az amerikai hadügy jelentős személyeit és még vagy egy tucat befolyásos embert, hogy miért azt homály fedi, de ha lehet nekik hinni, akkor éjféltől valami új fog történni az egész világon. 23:59 van csak isten tudja mi lesz éjfélkor 10,09,08,07,06,05,04,03,02,01 neeeeee segitséggg... 00
Hasonló történetek
3941
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3211
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tatjana ·
...És Észak- Európa? Minden megsemmisül, hehe, a skandinávok röhögnek a markukba :heart_eyes:
...na jó, a finnek is.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: