Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mindenki lebukott

Hétvégére igértem hogy megyek, csak azt felejtettem el, hogy neki szombat, vasárnap a hétvége. Péntek este érkeztem, Papi sehol. Felhívtam, mondta hogy holnapra várt, pár óra mire hazaér, sör a hűtőben, érezzem jól magam. 
Söröztem, agyaltam, hogy hol tudnék valami perverz csajszit összeszedni, akinek nem gond bepisilni és ha egy dildóval kényezteti a pasija fenekét. Próbálkoztam már partnerkeresőn, de csak pasik írtak ők is inkább dugatták volna magukat, mint hogy az én seggemet gecizzék tele.
Fogom a doboz sört, kimegyek a tanya kerítése mellé, pisilek. Gondolok egyet, ha már csaj nem pisl le, majd sajátomat kóstolgatom. Belepisilek a sörömbe, kóstolgatom. Ismét belepisilek, megiszom. Talán, ha találnék egy megbízható, aktív pasit, Ő is lepisilne és meg is dugna. Még jobb is lenne egy igazi farok, mint egy felcsatolhatós. 
Bemegyek, épp hogy nyitom a hűtőt, belép Papi, üdvözöljük egymást, pillanatok alatt elfelejtek mindent, lenyugszom, hallgatom az öreg terveit, elmondja a mai teendőit, meg hogy holnap horgászni megyünk. Megbeszéljük, hogy vasàrnap sem sietek haza, ha holnapi nap jól sikerül, majd eldöntjük mi legyen a program mielőtt hazaindulok. 
Kopognak, a szomszéd Sanyi bácsi jött át. Üdvözöljük egymást, az öregek bedobnak egy pálinkát én iszok még egy sört, eszembe jut a délutáni játékom, szinte érzem a számban a pisim ízét. Basszus, áll a farkam, de jó lenne kiverni...
Az öregek kimennek az istállóba, mert van valami dolguk.
Tíz perc múlva sem jönnek, kimegyek, mert jelentkezik a sör. Nyögdécselést hallok a pajta felől, csendesen közelebb megyek, megdöbbenve látom, hogy Sanyi bácsi térdelve szopja Papi szép méretű farkát. 
Bámulok, verem az ágaskodó farkam, behúzódva a pajta falának árnyékába. Sanyibá köp a tenyerébe, bekeni az ánuszát és két bála szalmára hajolva széthúzza a seggét. Papi a nyáltól csillogó faszát, amit kb 18cm-nek saccolok, lassan, de tétovázás nélkül tolja a barátja seggébe. Sanyibá nyögve sóhajtja: Olyan jó, hogy bepisálok. 
Papi azt mondja: Lehet, lenne olyan akire rápisálhatnánk, talán meg meg is lehetne dugni.
Sanyi bá: De jó is lenne, de most csináld ,mielőtt keresni kezd az unokád!
Papi egyre erőteljesebb lökésekkel bassza a cimboráját, akiből minden lökésnél csorran a húgy. Papi megfeszül, hörögve pumpálja a gecit Sanyibá végbelébe. 
Felhúzzák a nadrágjukat, odébbrakják a bálákat, én gyorsan bemenekülök a hazba. Komótosan jön be a két öreg, isznak egy pàlinkàt, érzem a geciszagot, ahogy ott üldögèlnek. Sanyibá elköszön, kilátásba helyezve, hogy vasárnap talán találkozunk még. Látom a seggénél a foltot a nadrágon, amit a kicsordogáló geci hagyhatott, amíg üldögélt. Elindulok a pajta felé, megkeresem hol dugtak, megtalálom a pisifoltot, lehajolok megszagolni, tényleg itt volt. Felállok, megprobálok pisilni, de kell egy perc, mire lelankadok annyira, hogy sikerüljön.
Pöcsöm még elől, megfordulok, nagyapám ott áll, engem néz. Nem szólunk, de gyanítjuk, többet látott a másikunk, mint gondolnánk. 
Hajnalban kelünk, megyünk a tóhoz, gyorsan elintézzük a felszerelést, várunk a kapásra. Papi közénk teszi a hűtőtáskát, elővesz két sört, iszunk. Beszélgetünk, kérdezi hogy telnek a napjaim válás után? Özvegyként tudja, milyen nehéz egyedül. Kérdez csajokról, elmondom hogy nem nsgyon van olyan akivel összeillenek. Feszegeti a témát, de nem tudom elmesélni neki, hogy perverz vágyaimhoz illőt nem nagyon találnék, így feladtam. Iszogatunk, gyanús nekem az öreg, mert ahogy megiszom az egyik sört, már nyomja a kezembe a következőt kinyitva. Meg is említem, hogy vagy berúgok, vagy víztornyot csinál belőlem. 
Javasolja, hogy látogassuk meg a nádast, mielőtt a nadrágjába vizel, de én szerencsésebb vagyok, mert a rövidnadrágomból hamarabb kifolyik. És nevet. Mondom neki, attól még hogy kifolyik, tiszta pisi lennék, ami nem tudom mikorra szárad meg. Papi szerint ezt meg kell állapítani, majd felém fordulva a rövidnadrágom szárára pisil,ami kellemes érzessel csordul végig a lábamon.  Meglepődöm, erre megfogja a farkam és magára irányítja a sugarat. Alig tudok annyit kipréselni már, hogy legalább a combjáig pisis legyen. 
Azt mondja: Így egálban vagyunk. Visszaülünk sörözünk. Papi megkérdezi, ugye nem bántott meg? Csak gondolta, nem nagy dolog az, hogy megfogta a pöcsöm. Ha akarom, megfoghatom az övét. Igen, megártott a sör, azert is meri elmondani, hogy este hamarabb ért ám haza, látta a különleges sörözésemet a kerítésnél. Ne szégyenkezzek, sejti hogy én is láttam egyet s mást a pajtában. Így elmondhatom, miért nem találtam párt? Megbízhatok benne, ne legyen titok közöttünk. Kicsit nehézkesen, de elmondtam miért ittam pisit és miért leskelődtem. Megkérdezte, hogy megkóstolom e az Ő pisáját is, mert szeretné ha igen. Válasz helyett lehúztam a nadrágját, megfogtam a szép szőrös golyókon pihenő farkát, kinyitottam a szám. Nem kellett várnom, szinte azonnal megindult a meleg pisi. Spriccelt a számba, folyt vissza a hasàra, combjára, eláztatva rajta inget nadrágot. Sok megy kárba! -mondta. Rábukram a farkára, szívtam és nyeltem nagyapám pisáját. Akkor sem hagytam abba amikor végzett, szoptam, cumiztam, nyalogattam az ízletes fast. Tenyerembe vettem a szőrös golyóit, izgattam, massziroztam. Papi sóhajtozott, fogta a fejem úgy irányította a szopás ütemét, mélységét. Mielőtt elélvezett volna, eltolt magától megjegyezve, nem először szoptam, ez biztos.
Majd kérte, üljek a székembe, látni akarja ahogy összehugyozom magam. Tettem amit kért, szerencsére álló fasszal is megtanultam pisilni a játékaim során. Papi mellémtérdelt, tapogatott terelgette a pisit rajtam, hogy a ruhám minél jobban elázzon.  Majd benyúlt a gatyámba verte egy kicsit a farkam. A pisis kezét a szàmba tette, hogy nyaljam le. Rábukott a 15cm-es kis pöcsömre, nagyon jól szopott. A nyálas keze a nadrágomban, simogatta a lukamat, majd elkezdett ujjazni.  Amikor a harmadik ujja is becsúszott, szóltam hogy mindjárt robbanok. Kiengedte a farkam a szájából és verni kezdte a farkam, jól feltolta három ujját és már èlveztem is. A gecimet a seggembe kente és megkérdezte, megdugjon-e, vagy szopni szeretnék? Ledobáltam a pisis cuccaimat, fejemet a fűzfának támasztva terpeszbe álltam széthúztam a seggem és kértem hogy dugjon meg.
-Nagyon akarom hogy úgy dugj meg mint Sanyibát, bassz meg a szép faszoddal és élvezz a seggembe. 
Nem kellett a könyörgés, tolta lassan, de tövig a megujjazott seggembe a forró faszt.
Kívánhatott, mert hat perc múlva tövig tolta és bent tartotta a lüktető faszát, "imádom a lukad" felkiáltással élvezett belém. Leült a székbe, bontott egy sört, én meg eléterdelve tisztára szoptam a faszát, élvezve a seggem lüktetését és a  kicsorgó ondó izgató csiklandozását a combomon. 
Halat ugyan nem fogtunk, de többször a számbapisilt, sokszor szopogattam a farkát, egyszer sikerült még felállítani hogy meg is dugjon. 
Vasárnap délelőtt átjött Sanyibá, papival bementek a pajtába. Pár perc múlva behívott Papi, közölte hogy mindent elmondott a barátjának, és ha elfogadom, mindketten megdugják a seggem, mert Sanyibá eddig csak tűrte, a Nagypapi segge nem dugható. 
Letérdeltem Sanyibá elé, Ő már tolta is le a nadrágját. Bekaptam, szopni kezdtem a faszát, kíváncsian arra, vajon mekkora lesz? Papi közben a barátját biztatta, hogy ne csak hagyja a cumizást, szoptasson rendesen és amíg tud, pisáljon a számba, mert szeretem. Megitatott rendesen. Papi közben nyállal kente a seggem, ujjazott, tágított. Sanyibá figyelmeztetés nélkül a számbaélvezett, az első spricc után elkaptam a fejem, tiszta geci volt az arcom. Amíg a maradékot kiszoptam, Papi a seggembe és a faszára kente az ondót a képemről, négykézlabra állított, mögémtérdelt és kérdés, figyelmeztetés nélkül baszni kezdte a lukamat. Sanyibá alámnyúlva markolászta a farkamat, csipkedte, csavargatta a mellbimbóimat. A szambaadta a farkat, probált pisilni, de egyenlőre eredménytelenül. Papi megkerdezte, hogy a seggembe élvezhet e ma is, de helyettem Sanyibá válaszolt, hogy töltsön tele. Papi pár lökés után meg is tette. Helyetcseréltek, Sanyibá keményre rángatott fasszal hatolt a mar rendesen megkúrt popsimba, Papó meg tisztára nyalatta, szopatta a faszát. Sanyibá önmagat gerjesztette, hogy milyen jó kis forróseggű ribancot szerzett és nevelt a cimborája, imádja a gecis seggemet kúrni, és ha teljesen vegzett velem hanyattfektet és addig nem kelhetek fel, amíg össze nem hugyozom magam. A folyamatos dugasoktól elkezdett döpögni az ondó a himbálózó pöcsömből. Sanyibá begyorsított és a seggembe élvezett. Benntartotta a faszát, fogta a csípőm erősen, Papi a számban és egyszerre elkezdtek hugyozni. Nem győztem nyelni, közben éreztem ahogy a meleg húgy kitölt a seggem felől is. Nem kellett több, bepisiltem én is. Sanyibá elengedett, ömlött a szétkefélt seggemből az ondós pisi. 
Estig pihentem, majd miután megbeszéltük a jövőhétvégi látogatásomat, megköszöntem a kiváló vendéglátást és hazaindultam.
Azt hiszem, szereznem kell legalább egy ilyen papapótlót otthonra is...

Hozzászólások
FandomSlasher ·
Imádtam. Végre valami változatos. Hiányolom a dirtyt az oldalrol.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: