Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mesék a tanyárul 1.

(Mint az eddigi írásaimban is, így most is, a következő történetek szereplői valósak, az esetek megtörténtek.)

I.rész

A pálesz

Ó micsoda hely! Micsoda varázslatos vidék. Bedegkér. Nem messze a faluszélén áll a kis tornácos parasztházikó, fehérre meszelt falaival, piciny zsalugáteres ablakaival. Nyáridőben virágözön borítja a kis házat, s közvetlen környezetét. Muskátli hegyek! Kúszó virágok hallatlan hatalmas csokrai színezik a zöld megannyi árnyalatát. A rácsos fakerítés védelmezőként öleli körül a kis házat, udvarát, embernek, s állatoknak otthonát.

Az udvar közepén kerekes kút áll, káváján macskák hada mulatja a lusta időt. A reggeli hüs levegőben az árnyat adó fák alatt csirkék, kacsák, libák már izgatottan várják a gazdát. A reggeli (a hosszura nyúlt éjszaka után) ugyancsak kijár minden jószágnak.

Morginca (egy foxi keverék) ügyet sem vet a nyüzsgésre, inkább a tegnapi maradék csontját szopogatja újabb lázas izgalommal, mintha lenne rajta még rágnivaló.

Kati (tyúkok közt ö a főnök) lázas igyekezettel kapirgál egy halom fonnyadt káposztalevél tetején.
Mariska néném egyedül Katit volt hajlandó elnevezni. Kati már pár napos csirke kora óta feltűnően intelligensnek bizonyult a társaihoz képest.
Még a kárálása is dallamos - állapította meg Mariska.
Hát még az a gyönyörű taraja! Égő piros, szabályos cakkos vonalban húzódó.
Igazi tyúk! - kontrázott Miska bácsi.

Miska bátyánkról is érdemes egy-két nagyon fontos információt megtudni. Nevezetesen a pálesz elsőbbséget élvez az élet minden területén!
A szilva pálesz az elsőrangú, majd ezt követheti a bármiféle pálesz, bármiféle mennyiségben.
Az elfogyasztott páleszek után Miska szavajárása rendre megváltozik, s olyan kifejezéseket használ mely szinte eggyé ötvözi a világ népeinek nyelvét némileg megtűzdelve a saját maga kreálta szófoszlányokkal.

Mariska - aki az együtt leélt közel 40 év során már megtanult csatlakozni Miska bátyánkhoz pálesz ügyekben is - szóval ö a szelídebb természetű. Egy jól beirányzott cirokseprűvel akár 10 m-es dobásra is képes. Nincs az a macska amelyik ne tisztelné ezen képességét.

Ennyi bevezető után kezdődjenek hát a történetek.

A baromfiudvar népes állománya boldogan tömte magába az eléje terített mindenféle földi jót. Miska serénykedett. Tiszta vizet öntött az itatóba, udvart sepert, Morgincának kerített még némi tegnapi ételmaradékot, a macskasereget is tessék-lássék megetette, majd szaladt Cinóberhez (ló), és Micurkához (kecske).

Már dél felé járt az idő amire végig látogatta szeretett állatkáit. Ugyancsak kimerült a délelőtti hajszában. Kedvenc kopott csíkos foteljébe huppant - amit a tornácra cipelt ki immáron vagy két éve, azóta sem volt takarítva, a bolháknak maga a megtestesült földi paradicsomot jelentette, csak időnként másztak át Morgincára amikor is az eb kifigyelte, hogy melyik az a pillanat amikor Miska végre kikecmereg a bolhakastélyból, s ekkor űzött nyúlnyi gyorsasággal belevetette magát a fotelek foteljába!

Nos hát Morginca éppen az adott pillanatot leste, amikor is a szokásos forgatókönyv másképp alakult. Miska nem állt fel mint szokott, hanem Mariskának beóbégatott a nyitott ajtón át.

- Marisom!
- Nincs több! Ne vedelj annyit! Elfogy az agyad is!
- Hozzá mán még egy kicsit no, ha mondom!

Mariska megadta magát. Méregtől dúlva csak kicipelt egy félüvegnyi páleszt Miskának. Miska szép lassan, - hogy élvezze az ízeket - szopogatta a pálinkát. Edzett szervezete nem igen vette észre, hogy mikor elég. Az üveg kiürült. Miska a melegtől pukkadozva, a pálesztől roskadozva igyekezett felkecmeregni fotelkájából.
Morginca elkapta ezt a pillanatot, s a tőle szokott fürgeséggel dobbantott a fotel karfáján, csakhogy Miska még nem teljesen kászálódott ki belöle, így megtörtént a baj.
Hatalmas csattanással feldőlt a fotel, Miska lebucskázott a tornác lépcsőjén, mind a három lépcsőfokot végigkoppantotta a fejével, majd az illatozó tearózsák között kötött ki hasalva, fogai közt némi tyúkhúr darabokat köpködve.
Morginca a tornác kövezetén csúszva egészen a konyhaajtó küszöbéig siklott, majd ott a seprűt feldöntve bánatos vonítással tudatta Mariskával, hogy gáz van.

Mariskának se kellett több. Felkapta a seprűt, s Morginca bundájából igyekezett a bolhákat helyükre - a feldőlt csíkos fotelba - visszaporolni.
Morginca megelégelte, egy ugrással az éppen feltápászkodni készülő Miskánál termett, védelem reményében. Mariska seprűje egy szemvillanás alatt sújtott le, immáron nemcsak Morginca, hanem Miska is részesült a nevelésből.
Tíz másodpercig püfölhetett Mariska, amikor is belényilallt, hogy nemcsak Morgincát, de szeretett párját is érik a csapások. Ekkor lett vége. Morginca dühödt vadkanként berontott az óljába.
Miska még mindig a földön fekve a röhögéstől képtelen volt felállni. Később Mariskát is elfogta a hév, s együtt nevetett Miskával a tearózsák között a fűben ülve.

Délutánra már lecsitult minden. Ültek ketten a tornácon, Mariska vizes ruhával borogatta Miska homlokát, hátát, Miska pedig a tőle telhető kedvességgel igyekezett megígérni, hogy a pálesz fogyasztást korlátozni fogja.
Morginca is átértékelte a történteket, - s bár az ólból még mindig nem merészkedett elő - szemmel láthatóan várta a pillanatot, hogy a bolhaparadicsom mikor szabadul fel.
Hasonló történetek
3722
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3885
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Pillnatkép.
Jó szemmel, szeretettel, jól fogalmazva...
10;10
Agnetta ·
Neked is köszönöm. Igyekszem még sok hangulatjavítót írni.

Tűzmadár ·
Jó volt a bemutatás, viszont változatosabb volna, ha nem mindig a nevükön szólítanád a szereplőket. Mariska, néne, asszony, mamus, stb. Morginca, kutyus, bolhás, vadász, kolbászfaló, stb. Miska, vén pálinkás, apó, az Öreg, a gatyás, stb. Nem biztos, hogy jókat írtam, de hirtelen ezek ugrottak be. Lényeg, hogy ne ismételgesd ilyen sokat a neveket, amikor egyértelmű, kik vesznek részt a cselekményben.
Agnetta ·
Az elsö részeknél célszerűnek tartottam a sürü "megszólításokat". A "Mesék a tanyárul" tervezett részeinek száma - eddig - 15 rész.
Eleinte a sűrű ismétlések a "megszokást" szolgálják, késöbb így nem kell visszakeresni kiröl-miröl van szó. A bonyolódó történéseknél már elmaradnak az ismétlések. Üdv. Szép 7-végét!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: