Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mese a lányról, kinek hazudott szerelme...

... Csodálatos érzés volt. Hát mégse volt hiábavaló a sok küzdelem. Mégse hullottak feleslegesen fájdalomkönnyei. Szereti őt!
A lányban hevesen kavarognak az érzések, nem tudta, sírjon-e vagy nevessen...

Vasárnapot írunk. Újabb unalmas napnak néz elébe. Egy nap, mikor újra SMS-ezhet szerelmével. Boldog volt, de mégis... a keserűség ott lapult, szíve legmélyén. Tudta, hogy nincs remény... Vagy mégis!?!
Dél körül jár az idő. Elküldi, mai első, "Jó reggelt!"SMS-ét a fiúnak. A válasz máris megérkezik:"Neked is!". Fura beszélgetésbe gabalyodik a két fiatal. Bizonytalan, hogy szerelemnek nevezhető-e. Lehet. A nap sugara vidáman szökik be az ablakon, mosolyt varázsolva ezzel a lány arcára. Alig várja, szerelme válaszát. Madarak csicsergését hozza a friss szellő. Talán a szerelem szele?
A számítógép zúg, zene hallatszik a tv-ből, és friss illatárad a konyhából. Kész az ebéd. Gyűlik a család... A lány még mindig a szobában ülve, izgatottan várja a választ, majd egy telefoncsörgés kíséretében az is megérkezik. Persze... Szerelmétől érkezett. Ellenőrzés, majd egy örömsikoly, és kerek szemek.
Örömében felugrott, aztán újra rendezetten helyet foglalt. Tudta, erre a kérdésre válaszolnia kell. Persze, hogy szeretne járni a fiúval. Hiszen szerelmes. Máris küldi a szöveget. A válasz perceken belül megérkezik:"Majd kedden megbeszéljük!".
Tényleg! Hétfőn nincs iskola. Legalább átgondolhatja ezt az egész történetet.

Hétfő. Nehéz napnak indul, könnyen végződik. Boldog. Szerelmes...

Kedd reggel van. Rohanva kel, és - megtartva sebességét - siet az iskolába. Lehet, hogy ma lesz élete nagy napja? Nagyon izgatott. Remeg keze-lába, sírás szélén áll. Itt van. Végre. Legszívesebben a nyakába ugrana... mégsem teszi.
Békésen kisétál a terem ajtajába, várva a kiválasztottra. Összeszedi magát. Nem kéne zavarban lennie.

Egy-két perc elteltével, a fiú is megjelenik. Mosolyog. "Az a helyzet, hogy én... . ". Kínos csönd ez mindkettőjük számára. Pirulnak. "... Nem akarom!". Átkozott szavak. A lány nem tudja, mit tegyen, visszafojtja könnyeit. Mégsem szereti. A fiú arcára egy utolsó mosoly kerül, majd bemegy a folyosó másik végében található terembe. A lány nem tud megmozdulni, egy világ összetört benne. Erőt vesz magán, majd ő is bemegy saját termébe. Benn viruló arcok várják, kérdezgetik. A lány mit sem foglalkozva velük, odalép padjához, majd leül a székre. Lassan telik a nap... .

Utolsó óra... Végre... Nemsokára hazamehet. Boldognak akar tűnni, de senki nem hisz neki. Végre kicsöngettek. Megvárja a lányokat, majd elidulnak hazafelé. "Nevetnek". "Boldogok".
Mikor lekanyarodnak, a lány szeme könnyek szöknek, majd azok a földre hullva egyre sokasodnak. A szerelem könnyei. Vagy a fájdaloméi? Rég nem zokogott ennyire. Egy újabb fiú, egy újabb csalódás, egy újabb törött szív. Darab. Ezer sebből vérzik. Reménytelen az élete... Soha nem lehet már boldog azzal, akit igazán szeret...
Hasonló történetek
10206
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4443
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Legalább kiírtad magadból.

@@@csokitorta@@@ ·
Nem volt könnyű...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: