Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megunt szavak (egy újságírónak üzenem...)

- Úgy fáj…
- Mi sajog megint? – kérdezett vissza.
- Hogy minden szó elhangzott már, valamennyit kimondta más. S nekem csak a kopottak maradtak, hogy elmondjam, mit érzek.
- Mit érzel?
- Hogy minden hiába, mert a feledés homálya erősebbnek tűnik nálam; hogy megszületnem kár volt, mert az ember halandó; hogy vágyakoznom bűn volt, mert… hiába keresem másokban, amit magamban nem lelek.
- Félsz?
- Rettegek. Rettegek az estétől, hogy nyugta után felkel-e a nap, s látom-e még az égen a csillagokat. S félek, hogy a szavak végleg elfogynak…
- Ne félj…
- Ki mutat majd nekem utat, merre megyek, ha a jelölt ösvényen a nyomok porrá válnak? Hová lesz az írás, ha betűi a papírról mind lehullnak? S hogy várhatom a holnapot, ha félek, hogy a remény nem kel fel újra, s elhagy minden erőm?
- Gyenge vagy?
- Erőtlen vagyok és gyáva, hiszen magamat féltem, s a jövőt. Ha elkopnak a szavak, ha majd mindegyiket kimondja valaki, hogyan mondom el neki, hogy szeretem?
- Tudja.
- Nem tudhatja!
- Ismeri az időt. Mikor az emlékeit kézen fogva útnak indult, tudta, mi vár rá. S azt is tudta, hova tart. A halandóság felé. Biztos léptekkel menetelt előre és nem szólt soha senkihez.
- Nem talált kimondatlan szavakat?
- Nem keresett. Nem akarta a szavak behatárolt értékébe zárni az életét. Tudta, hogy némán messzebbre jut bárkinél. A hitvány betűk semmit sem érnek, ha az embernek tiszta a lelke.
- De az enyém sosem volt tiszta, én mindig jobb akartam lenni önmagamnál.
- Jobb sosem lehetsz. Csak a megunt szavakat ismételheted egyre-másra, hogy aztán végleg elkoptatva azokat a lelkedben fájjon üres nyomuk.
Hasonló történetek
3884
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3924
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Hmmm…
Erről el lehetne társalogni… szavakkal.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: