Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Körúti hajnal

Füst és zaj, egyszerre dobbanó lábak, egyszerre mozduló kezek, egyszerre lüktető vér. Valahol a színpadon, tőlem félig takarva játszik a zenekar.

„Nem tudlak megkötni, mint férfit gyönge lány
Hogy fényed melegítsen minden éjszakán
Meg akarlak őrizni, még szunnyad bennem láng
Ragaszkodom hozzád, te legyél minden boldogság”

Néhol gyertya lobban, egy- két öngyújtó, zúg a tömeg, egy emberként dúdoljuk a dalt, érzem, ahogy az első sorban állók keze összekulcsolódik, mintha az enyémbe fonódnának az ujjak, egyszerre lendülnek a karok a magasba.
Jó is ez, így, együtt. Egyedül.

Sóhaj, lépések a zene ritmusára. Sodor magával a dallam. Aztán úgy érzem: elég. Itt és most, elég. Kiérek az emberáradatból, két egyenszekrény vigyorogva kienged a kapun- ennyi volt?- mintha minden nő álmai lennének. Holott: ki tudja, és ha tényleg?

Elfintorodom, lábam már a sötét utcát koptatja. Áll, vár, langymeleg nyári este, körülöttem emberek, mégis egyedül. Sárga döcögés a műfényben, begurul a villamos. Még csenget egy kicsit, aztán tovanyögdécsel. Ajtó nyílik, emberek fel- le, mindenkinek sürgős dolga, senki se egyedül.

Ülök a sarokban, kavarog a zene, elhalad a pályaudvar és én félüveges tekintettel nézem az ablakon képmásomat. Ki vagyok?

Végállomás- reccsen a hang, sóhajtva merülök bele az éjszakába, föl a másikra, vissza. A pályaudvar már egy megszokott állomás, hát igen, ezt már valaki megénekelte cirka húsz éve, mikor én még a homokot ettem boldogan a kertben. Nagy igazság.

Jegyellenőr, kalauz, döcögés, sehol a semmise, csak a nagy üresség. Fülemben zsong a zene, aztán hirtelen csend. Állomás. Aztán mintha reggel: eszembe jut a dallam, nem a mai esti, amit közkézen keresztül, mint gyermek a szomszéd kertjében pirosló almát, szinte loptam - bár nem mondták: ne bántsd, tilos. Nem volt tilos, sőt: egészen publikus.

Lehunyom a szemem, magam elé idézem a soha-nem-látott-de-vágyott arcot, játszom a gondolataimmal: vajon ha velem lenne, akkor is ilyen egyedül lennék?

Vonatról le, a dallam, mint egy mantra kavarog bennem, újra és újra, szinte látom magam előtt a magányosan kóborló alakot az éjszakában: mint bolygó Hollandi.
Elkanyarodok, magától visz a lábam, nem tudok neki parancsolni. Kihalt utcák, vásári hangulatban, mindenütt a fények. Leérek a partra. Kissé beljebb sétálok, ahová nem ér el a fény bántó keze. Mindig féltem a sötétben, de most úgy érzem: a barátom, megtanultam elfogadni, nélküle fény se létezhetne.
Séta, séta, séta, fel és alá fel és alá. Kóbor villanások úsznak tova a felszínen, megzavart madár riadtan kiált, és én nézem a sötétséget.
Vajon hol rontottam el? Mitől van, hogy az ember bár milliárdnyi társa veszi körül a világon, emberek százai formálják életét nap mint nap- most itt áll egyedül. És nem érti. És nincs csak a csönd.
Hol vagy?
Hasonló történetek
4170
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3826
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
Remek hangulatkép! Ajánlott olvasmány is lehetne az oldalon. Szerettem volna kiemelni néhány nekem tetsző képet, de túl hosszú lett volna a komment. Mondjuk, úgy egy novellányi.
Nem mintha sok múlna rajta, de mostantól a zöldek egy orrhosszal vezetnek!
cicuri007 ·
köszönöm. de... ZÖLDEK??
stevler ·
Amikor szavaztam, a zöldek, azaz a TETSZETT szavaztok voltak szolid többségben. De mint írtam is, nem feltétlen mérvadó ez a tetszik - nem tetszik arány. Egyrészt gyorsan változik – mint látod-, másrészt pedig a novellád a szavazatok számától/arányától függetlenül is tetszik.
cicuri007 ·
I sse. Én még a régi felülethez voltam szokva, ott átlag pontszám volt, a színskálát nem is nézem. Merthogy igazad van: Ganz Egal. :))

cicuri007 ·
Tyú. Miket nem talàlok, ezek még nincsenek archivàlva? LoL.

Napok óta érik legalább kettő... Van erre még valaki a bagázsbol vagy kinöttük az oldalt?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: