Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kerti hinta

Kate eltűnődve bámulta az elsuhanó tájat.
Négy éve kezdődött az egész, amikor a szülei repülőre szálltak, de soha nem érkeztek meg céljukhoz. A Csendes-óceánban még csak a roncsokat sem találták meg. Egy gimnazista lány nem maradhatott egyedül a vidéki családi házban a semmi közepén, ezért apja megrögzött agglegény öccse vette magához. Bő egy évvel később, az érettségi után egyetemre kezdett járni. Nem sokkal később talált rá véletlenül James történeteire. Önmagát is meglepte, hogy sokk helyett inkább érdeklődés ébredt benne. Amikor közölte a férfival felfedezését, kicsit gonoszul hagyta egy darabig, hogy az döbbent zavarában magyarázkodni próbáljon, majd félszegen mosolyogva elé tett egy rajzot, amit ő készített. Ezzel jött létre a megbecsült ügyvéd és művészeti egytemista unokahúgának meghökkentő duója. A férfi történeteket talált ki és írt, a lány pedig illusztrációkat készített hozzájuk. Kate néha elgondolkodott azon, hogy mit szólnának az olvasóik, ha megtudnák, hogy a sztorik alá írt álnév kiket takar.
A kocsi ráfordult a családi házhoz vezető bekötőútra. A lány bizsergést kezdett érezni az ölében és szaporábban kezdett lélegezni. A régóta lakatlan ház előtt megálltak. A nagybátyja ránézett Kate-re és azt mondta:
-Ha meggondoltad magad, szólj!
-Nem...szeretném végigcsinálni. - felelte a lány.
Kiszálltak a kocsiból. A férfi elővett egy bőr szíjat és azt mondta:
-Tedd hátra a kezeidet!
Kate nagy levegőt vett és becsukta a szemét, majd hátratette a kezeit. A szíj szorosra húzódott a csuklóin. Egy pillanatra megingott, de összeszedte magát és megfordulva James szemébe nézett.
-A neheze megvolt, a bátorságot igénylő részt megtetted. A többi az én dolgom. - mondta a férfi, bár mindketten tudták, hogy ez nem egészen igaz.
-Hová megyünk? - kérdezte a lány.
-Hátra, a kertbe.
A férfi Kate vállára tette a kezét és a páros elindult. Pár perc múlva elértek a fához. Az öreg tölgy szinte ugyanolyan volt, mint a lány gyerekkorában.
-Ohhh...köszönöm, hogy itt csináljuk! - mondta Kate örömmel.
Emlékezett még arra, amikor az apja a hintáját rákötözte a tölgy alsó, oldalra nyúló ágához és emlékezett a vidám időkre, amikor az apja ott hintáztatta. “Tölgy Úr”-nak hívták a fát annak idején. “Tölgy Úr” Kate tíz éves kora óta nem hintáztatott meg senkit, de hamarosan újra fog.
A hinta helyén az ágon most csak egy kötél lógott. James odament és a lelógó végre egy hurkot csomózott. A kötél másik vége a fa nyúlványán átvetve a földön feküdt. Kate egyre növekvő remegéssel nézte a nagybátyja tevékenységét.
-Kérhetek valamit? - kérdezte.
-Mi lenne az?
-Szeretném úgy, ahogy Amber-rel történt.
-Ha ezt akarod...semmi akadálya.
Amber Kate kedvenc hőse volt. A történetben és a lány rajzain tizenhat éves volt. Utolsó pillanataiban lábujjai a zöld nyári fűbe értek. Csak egy hüvelyknyire volt a talaj felett, de néha ez a kis távolság is sok. A képregényben Amber rendkívül szexi volt a szoknyájában és blúzában, ahogy jó kislányként várta a véget. Kate most semmiben nem különbözött tőle.
James eddig túl elfoglalt volt ahhoz, hogy észrevegye a saját merevedését, de most tudatosult benne, hogy hímtagja kőkeményen áll és megemeli nadrágját. Egy pillanatra arra gondolt, hogy az unokahúgát lenyűgözi-e a látvány, azután megrótta magát a gondolatért. A kötélhez vitte Kate-et és a nyakára akasztotta a hurkot. Vele együtt a lány mellkasánál nyugvó kötelet nézte egy pillanatig. Cserszínű kender a fehér bőrön. A dolog, ami meg fogja fojtani az unokahúgát, a lány keblein feküdt békésen. Azután Kate szemébe nézve szorosra húzta a hurkot.
-Le foglak vetkőztetni. - közölte a férfi.
Kate számított erre. Félig meddig remélte is, hogy bekövetkezik. A nagybátyja ugyanúgy fel fogja izgatni, mint a lányokat felizgatták a képregényeikben. Pusztán a három szó hallatán nedvesedni kezdett. A férfi levette róla a szandált, majd széttépte a blúzát. A gombok szerteszét repültek és a ruha romjai szakadtan lógtak a lány oldalán. James a zsebkésével levágta a melltartót. Lényegében meztelen felsőtesttel Kate most olyan volt, mint akarta. Láthatta az édes kebleket, amelyek mindig magukra vonták a figyelmét. “Talán túl gyorsan történik számára.” - gondolta, de a történetek megfontolt írója eltűnt belőle. Túl izgatott volt ahhoz, hogy gondolkodjon és lassítson. Megfogta a kötél másik végét és feszesre húzta. Kate szeme tágra nyílt. A férfi felemelte.
A lány pihekönnyű volt, de így is minden erejére szükség volt, hogy felhúzza. Kate éppen csak elemelkedve a földtől tekergett. James gyorsan a tölgy törzséhez erősítette a kötelet, majd a lányhoz lépett és szorosan magához ölelve tovább emelte, hogy meglazítsa a kötelet. Egyik kezével Kate-et tartva felhúzta annak szoknyáját és kioldotta a saját nadrágját. A lányon nem volt bugyi. A férfi akadály nélkül csúszott a forró és nedves nyílásba. Tartotta és dugta az unokahúgát. Néha kicsit elengedte és hagyta, hogy a kötél tartsa a lányt a péniszére nyársalva. Pár percig folytatta a mozgást, de az elélvezést későbbre tartogatta. Kihúzta magát és elengedte Kate-et.
A történeteikben a lányok mindig szoknyában lógtak. Hogy miért, az örök rejtély volt mindkettőjük számára. Most azonban meztelenül akarta látni Kate-et. Meztelenül és magasan. Pokolba az ígéretével, miszerint a lány lábujjai a füvet érinthetik. Amúgy sincs itt igazi fű, csak néhány gazcsomó és száraz talaj. Tudta, hogy nincs sok ideje. Levágta az unokahúga szoknyáját, majd magasabbra húzta egészen addig, amíg a lány haja a tölgy oldalágához nem ért. Kate már túl van azon, hogy élvezze a dolgot? Ő maga őrült? Most nem tudta megválaszolni a kérdéseit. A lány szemeit tanulmányozta és maszturbálni kezdett. Látni akarta amikor kialszik Kate szemében a fény még mielőtt elélvez. Vagy ideális esetben pont akkor.
Hasonló történetek
7522
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

tenda ·
Tetszett az írásod.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: