Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Loki szenvedélyes zongorista, nincs nap, hogy ne ülne le szeretett hangszeréhez. Asgardban...
A figyelme Frederika hátsó nyílása felé fordult. Amikor a szorgalmas nyelv a szoros záróizomra...
Széttárta lábait Ollie kedvéért. A csiklója már duzzadva megemelkedett. Kicsit előrehajolt...
Augusztus 10 -dikére ért a flotta támadási területre Brazília partjaihoz teljes rádió csendben...
Vannak döntések, amiket nehéz, sőt szinte lehetetlen meghozni. De megengedhetjük-e maguknak,...
Friss hozzászólások
eliksz13: Nagyszerű írás ! Annyira testk...
2020-10-26 22:04
69Monica: Szia! 24 éves vonzó, szép test...
2020-10-26 10:06
Pavlov: Ó, az ifjonti hév :) Kellemes...
2020-10-26 09:14
fenotrin: Új képregény (Lady Jane): http...
2020-10-25 09:28
69Monica: Szia! 24 éves vonzó, szép test...
2020-10-25 08:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kérdések

Anikó az irodájában ült. Éppen az egyik emailjére válaszolt, egy mondat közepén volt, amikor megfordult, és kinézett az ablakon. Kinn már sötét volt, égtek az utcán a lámpák, de még nagy volt a forgalom. A késő őszi estéhez képest meleg levegő volt, így az ablak bukóra volt nyitva.
Anikó az emailt félbeszakítva felállt, és kinézett az ablakon. Csapatán kezdett el gondolkodni - nemsokára itt van az ideje az évértékelő-beszélgetéseknek.
Ahogy gondolataiban Szilvihez ért, nagy levegőt vett. A fiatal lány két éve volt a csapatában, a többség szerette - ő mégsem tartotta a kedvencei között.
-Van abban a lányban valami fura, valami megmagyarázhatatlan…-gondolta magában Anikó.
A múlt heti megbeszélésen éppen Anikó számolt be a legújabb felsővezetői döntésekről, amikor Szilvi arcára nézett. Gondolatai megakadtak, nem tudta folytatni a beszédet. Szilvi tekintetében volt valami, amiről nem tudta eldönteni, hogy mi lehet az.
-Rejtély az a lány!- gondolta tovább Anikó.
Visszaült asztalához, és folytatta az emailt. Ennek ellenére többször is eszébe jutott a pillanat, nem tudta elhessegetni a szemei elől.
Végül befejezte levelét, válaszolt még négy levélre, az üres konyhában még ivott egy pohár vizet, és elindult a villamosmegálló irányába.
Éjszaka furcsa álma volt. Egy kör közepén állt, a körben lévő embereknek csak a sziluettjét látta és a vérvörös szemeik őt nézték. Próbált segítségért kiabálni, de nem jött ki hang a torkán. Amikor elkezdett a körben álló emberek felé közeledni, harci hangok csaptak fel, így félve visszavonult a kör közepére, és onnan nézte a rejtélyes alakokat.
 
Másnap ismét megbeszélés volt. Mikor Anikó reggel elindult a munkába, még eszébe jutottak a képek az álmából, de mire beért az irodába, már azon gondolkodott, mit szeretne a csapatának elmondani.
Amint elkezdődött a meeting, körbenézett a szobában. Senki nem figyelt rá, vagy a laptopját nézte a többség, vagy telefonozott, vagy csak a semmibe meredve gondolataiba merültek az emberek. Kivéve Szilvi. Szilvi figyelt, és ha valamit nem értett, akkor kérdezett. Amikor már a harmadik kérdését tette fel, Anikó rászólt:
-Kérlek ne kérdezz ennyit, nem tudok a mondataim végére jutni!- szólt rá Szilvire mérgesen, mire minden tekintet Anikóra került. Mintha mi sem történt volna, folytatta mondanivalóját, míg többen Szilvire néztek együttérzően.
A megbeszélés után megkérte a lányt, hogy maradjon ott egy percre.
-Elnézést, nem akartam így rádförmedni, de a kérdéseiddel elviszed a hangsúlyt a megbeszélnivalókról. Heti egyszer van együtt a csapat és rengeteg minden összegyűlik ilyenkorra, ha megszakítod egyfolytában a kérdéseiddel, nem tudok a végére jutni! És ha kérdezel, kérlek olyat kérdezz, ami másokat is érdekelhet, ne akaszd meg a meetinget ezekkel a mihaszna kérdéseiddel, amik a semmibe futnak ki!
Szilvi mondott volna még valamit, de Anikó az órájára nézve elsietett a következő megbeszélésére.
A következő heti megbeszéléseken csend volt. Nem érkeztek kérdések sem Szilvitől, sem mástól, és amikor Anikó körbenézett a szobában, már egy tekintettel sem találkozott- Szilvi is elmerült a laptopjában.
Pár héttel később Szilvi bement Anikó irodájába.
-Szeretnék felmondani!-mondta elégedetten a fiatal lány.
-Dehát Szilvia….miért? Én nem is értem...miért nem szóltál, hogy baj van? Az ajtóm mindig nyitva áll...Felmondani...Amikor én kezdtem el dolgozni, nem mondtunk fel ilyen rövid idő után, ha gondunk volt, hanem örültünk, hogy van munkahelyünk! Na jó, nem kioktatni szeretnélek, őszintén sajnálom, hogy elmész…
Még egy pár mondatot beszéltek, megbeszélték a felmondás menetét, majd miután Szilvi kiment a szobából, Anikó az ablakhoz fordult. Kezdett sötétedni, égtek az utcai lámpák, hűvös szél fújt be az ablakon, és egyszerre érzett csalódottságot és megkönnyebbülést. Egy férfit és egy kisfiút nézett az utcán, akik a zebránál álltak. A kisfiú különböző dolgokra mutatott és mondott pár szót, mire az apukája hosszabban válaszolt neki- mintha magyarázott volna valamit a kisfiúnak. Ahogy őket nézte, Anikó, öntudatlanul is mosolyra húzta a száját.
Miután kikerült a látószögéből a férfi a gyerekkel, Anikó visszült a gépéhez, és folytatta a megkezdett emailjét.
 
Hasonló történetek
5197
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
8966
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: