Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Karantén

Fekete varjak szállnak fel a szomszédos ház rozoga tetejéről. Csoportosan, károgások közepette indulnak, megreccsen alattuk a több évtizedes cserép. Sötét lepelként borítják be az eget. Az elmúlás ordít az utcáról. Ősz van, a levelek peregnek szüntelen a fákról, s ez a látvány oly gyönyörű, hogy elérzékenyülnek a felhők és apró könnyeket hullatnak lefelé. Kuncog a köd, ahogy elterül mindenfelé és eltakarja az igazságot, élvezi az élők bizonytalanságát.
A lány ült az üres szoba közepén. Harmatszőke haja palástként omlott csontos vállára, mégjobban beárnyékolta beesett arcát. Fehér, szinte áttetsző bőrét megvilágították az itt-ott előbújó napsugarak. Nem volt már hová menekülni. Ült a szoba közepén és nem tudott hova elbújni. Gyenge volt, alig bírta szürreálisan vékony csuklóját megemelni. Üres volt, szinte semmi. ’’Semmi vagyok’’- visszhangozták a fejében a gondolatok is. Óvatosan, ahogy csak erejéből tellett hátradöntötte törékeny testét a padlóra. Kifejezéstelen arccal feküdt, miközben azt várta, hogy a talaj akárcsak az iszapos mocsár eleméssze. Vagy elrepülhetne messzire, akárcsak a könnyű, gyászruhás madarak.
Nem lehet már hová menekülni önmaga elől. Ahogy lehunyta a szemét előtűntek az addig megbújó emlékképek, megtámadták és leigázták. A mérleg gonosz nyelve ahogy körbefonja a derekát, az ollók amik megvágják a testét, hogy minél kevesebb legyen. Fertőtlenítőtől bűzlő kórházak ahol mindenki meg akarta nyugtatni, ahol úgy tettek mintha figyelnének rá, de nem hallották meg a segélykiáltásait.  Csak mormolták a diagnózisokat, a sok ’–iás’ végződésű bonyolult szót, körbeállták a szépen megvetett ágyát és csak sorolták mintha varázsige lenne. De egyikük sem vette észre, hogy nem a lány testének sokkal inkább a lelkének kell segítség, mielőtt végleg elragadja a sötétség. Kénytelen volt elfutni, különben megfullad.
Karanténba zárta magát ebben az üres szobában. Ahogy sötétedett a szomorkás hold groteszk alakokat rajzolt a falra. Nem félt. Mitől is félne? Már ő is a sötétség része volt. Vajon. . kimenekül valaha innen? Csak várni fog, várni éveken át várni, hogy akár a hercegnőt a toronyból kiszabadítsák őt a lélek-karanténból.

Hasonló történetek
3891
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4185
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lylyana ·
Megérdemelsz egy igazi zöldet.

bakos1022 ·
Szép, tetszett. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: