Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kacérkodás

Helga a nevem, elmesélek egy történetet.
A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam. 


Egyik alkalommal délutáni forróság volt, megbeszéltük Adéllal, hogy leugrunk a strandra, mártózunk egyet a tenger hűsítő vizében. Mindig olyan helyet kerestünk, ahol kevesebben voltak, mert szerettünk monokinizni, és a partszakasz teljes vonalán tilos volt a nudizmus, még a felső levétele is. Bezzeg a fiúk, mutogathatják felső részüket, mi a különség az én mellem, meg egy hájas fickó mellei között? Akkor ő se tegye szemlére. De nem nagyon érdekelt amúgy az emberek véleménye, mert ha monokinizni akartam, akkor monokinizek, vagy ha pucéron akarok fürödni, akkor úgy teszek. Ismertük már a dugi helyeket, volt a partszakasz végében egy kiálló szikla, délután árnyékot vetett a homokos tengerpartra, de nem sokan szoktak ide járni. Mi általában ide jövünk, mert ha még vannak is mások, általában fiatalok, és miért is zavarná a fiatal srácokat, ha épp 4 keblet látnak lobogni a parton. Szóval kényelembe helyeztük magunkat, leterítettük a lepedőnket, elővettük a naptejet, szépen bekentük magunkat és egyből lekerült persze a bikini felső része. Nem volt először senki, szóval szívfájdalom nélkül élveztük testünkön a másik kezeit, ahogy az olajos naptejet beledörzsöljük a másik bőrébe. Ez már felizgató élmény, szinte mindig elfog a bizsergés alul. Ilyenkor egyből kell a tengervíz, ami megnyugtat. De ma különös izgalomban voltam, a menstruáció utáni kívános szakasz, amikor is tüzet tudtam volna gyújtani ölemben perzselő lángokkal. Szóval mikor elindultam a tenger felé, bizony elhagytam én magamról a bugyi részt is, meztelen ugrottam bele a part felé szaladó hullámba, majd jó 100 métert úszva hanyatt vágtam magam a víz felszínén, és élveztem, ahogy a testem mozdulatlanul hánykolódik. Most Adél nem volt ilyen merész, de beljebb úszott ő is, ő rajta rajtamaradt az alsó rész, nem mintha sokat takart volna. 


Egyszer csak kiabálást hallok. Még sohasem jutottunk el ide, kiabál valaki a partról, hogy azonnal menjünk ki. Kiúsztam. Adél már kint volt a vízből, körbetekerte magát a törülközővel, én nem szálltam ki, mivel teljesen pucér voltam. Egy partfelügyelő volt, aki épp meg akart minket bírságolni. A jóképű, szép testfelépítésű fiatalember szavai, valamint a szituáció csak növelte a hormonszintemet.


- Lányok, a parton tilos a monokinizés és a nudizmus. Az erre vonatkozó figyelmeztető és tiltó táblák kint vannak, így a … törvény értelmében kérnelek kell benneteket a távozásra, és ki kell állítsak egy csekket … összegű pénzbírságról.


Felkacagtam:
- Ugyan már, nincs itt senki, nem sértem a közszemérmet, de a szemérmem, annál jobban felizgult. – És kiléptem a testemet még elfedő tengervíz utolsó habjaiból, megálltam a srác előtt teljesen meztelen, mélyen a szemébe néztem és ezt mondtam: - Biztos meg tudunk egyezni, nincs nálam pénz és nem is szeretnék emiatt fizetni. Én csak élvezem, amint körbeöleli meztelen testem a víz, ahogy süti a bőröm a nap, olyan nagy bűn ez?


Zavarba jött a srác, aki csak hebegett, habogott:
- Persze, nem, de a szabály ..


Vette a lapot Adél is és elengedve a törülközőt, ami kebleit takarták, szintén a srác elé lépett:
- Biztos vagyok benne, hogy nem akarsz minket megbüntetni. Nézz ránk, két kis szerencsétlen csaj, akiknek csak melegük van és kis hidegre vágynak. Nem beszélve arról, hogy a nap hogy barnítana minket? Nézd meg a cickóm, látsz fehér vonalat? Nem szebb így egy női felsőtest? Vagy foltosan jobban szereted? Hm?


A srác meg sem tudott szólalni.
– Gyere, csatlakozz hozzánk – kérleltem. – Vedd le a felsőd és csobbanj velünk.


Adél közelebb lépett a fiúhoz és levette róla a pólót. A srác mozdulatlanul állt, ledermedt. Én odaléptem Adélhoz, lehúztam róla a falatnyi alsót, majd a srácról is a gatyát. Tovább tűrte a srác, ezek szerint nem lesz büntetés. Megfogtuk a pasi két kezét, majd elindultunk a tengerbe. Szinte húznunk kellett, a srác annyira nem fogta fel a történteket. Még épp nem álló cerkája lógott a levegőben, csupasz szemérménél látszik, hogy nem monokinizik, fehér feneke elütött a teste többi, aranybarna bőrszínétől. Mikor a parttól jó 20 méterre voltunk, szinte csak a nyakunk lógott ki a vízből, de a lábunk még érte a földet. Szépen megfogtam a srác farkát, ami a hidegtől próbált összemenni, de a kezeimben életre kelt. Hatalmasra duzzadt, megteltek az erek vérrel és kitöltötte aprócska kezeimet, elkezdtem verni neki. Adél pedig lesmárolta a srácot, hosszasan, nyelvét átdugva. A srác kezeit pedig a mellére tette, hogy játszadozzon vele. Nem voltak Adél mellei nagyok, pont tenyérbe illőek, nem volt annyira feszes, de bimbói nagyon megdagadtak és meredten álltak az udvarból kifelé a hideg víztől.


- Ezt nem szabadna, meg kellene büntesselek benneteket. – kezdett magához térni a srác.


- Pontosan, – mondtam neki – ezt szeretnénk, büntess meg minket, de nagyon. - Majd kacsintottam egyet.
Nagy levegőt vettem és lebuktam a víz alá, hogy számmal bekapjam a srác farka végét. Elég nehézkes volt, víz volt mindenfelé, így kintebb lépkedtem a part felé, a vízből épp kiállt a srác péniszének vége, így nem kellett víz alá bukni. Cumiztam, Adél pedig kezeivel markolászta a zacskót, a srác pedig tovább kényeztette Adél melleit, de már a száját használva cirógatta a mellbimbóját, a másik kezével pedig lenyúlt Adél puncijához és óvatosan, kicsit belemártva a szeméremajkak közé, elkezdte simogatni. Olykor a csiklóval játszadozott, de nem művelte ezt sokáig, pillanatok alatt két ujját dugta fel Adél hüvelyébe, aki most már eljutott ugyanarra a szintre, mint én, nagyon felizgult és kívánta a srácot, a farkát, a száját, és engem is. Egyre nehézkesebb volt így, de könnyen benedvesedett puncijába kívánta a méretesre növekedett faszt, így enyhén bedőlt és belevezette hüvelyébe a srácot. Én eléálltam, átöleltük egymást, egymás karjaiba fonódva csókolóztunk. Mindent kitakartam a part felől, így majdnem feltűnésmentes volt a tengervízben Adél dugása. Rászorított a puncijával és a szűkebbre vett járatban élvezetesebbé vált a srác farkának ki-be járása, a tengrvíz hullámzása néha ellentétesen hatott a mi mozgásunkra, ilyenkor kicsúszott belőle, majd visszatolta. Szerettem volna én is érezni ezt, ezért helyet cseréltünk, én dőltem be, az én puncimat kezdte el hátulról döngetni. Kezeivel előrenyúlt és melleimen fokozta a vágyamat, Adél pedig, mint ahogy én az előbb, átölelt és tovább folytattuk csókolózásunkat. 


Pár perc után már nem nyújtott nagy élményt, így kértem, menjünk ki innen. Jól elbújtunk a szikla árnyékában, a tövében leterítettük a lepedőket és azon folytattuk a ránk kiszabott büntetést. Hanyatt feküdtem, a srác égnek emelte a lábaim, ezzel is szűkebbre vette a puncim és így hatolt belém. A csípője folyamatos hatást gyakorolt a fenekemre, a zacskója állandóan nekicsapódott a faromnak, olyan vehemenciával, mélységgel dolgozott. Eközben Adél a szám felé guggolt és a fokozódó vágyamat a puncijának nyalásával fokoztam. Széthúztam a szeméremajkait, mélyen belenyaltam hüvelyébe, nyelvemmel jól megdolgoztam a csiklóját is és néha ujjaimat tüntettem el fazonra vágott járatában. Egyre gyengébbnek érezte magát, egyre nehezebbnek éreztem testét a számon, de nem tudtam megszólalni a számat beterítő alvégtől, valamint az orgazmusközeli állapot miatt. Nem szerettem volna még elmenni, elvégre időnk, mint a tenger. 


Cserét ajánlottam, Adél hátára fektette a srácot, szemben ráült a faszára és erőteljes rohamban kezdte el lovagolni. Csípőjét kitekerve éreztette puncijának minden belső részén a délutáni ajándékba kapott faszt. Most én helyeztem rá puncimat egy szájra, a srác mohón kapta be csiklóm, ajkaival közrefogta és nyelvével közben izgatta, nagyon jól eltalálta ezt a pontot és ezt a testhelyzetet, mert nagyon közel kerültem az orgazmushoz. Tovább csókolóztam Adéllal, aki szintén közel került ahhoz, hogy elélvezzen. Kérte is, hogy tartson ki a srác, mert ő nem akarja ezt tovább húzni, de ő jól bírta. Még gyorsan leugrott róla, négykézláb állt, teljesen letette mellkasát a földre, kezeivel hátranyúlt, hogy csiklóját kényeztesse, a srác pedig hátulról kezdte el eljuttatni a csúcsra. Én is lefeküdtem, de a srác alá, hogy a golyót bekapva fokozzam az ő érzéseit is és közelebb vigyem ahhoz, hogy ránk spricceljen. Adél nem bírta sokáig a pózt és a teljes punciját kitöltő fasz ritmikus mozgását, kezével hátranyúlva jelezte a srácnak mozdulatainak lassítását, ezzel kontrollálva az orgazmus lefolyását. Testrángatózások mutatták és nyögések hallatták magukat a parton, amit teljesen elnyomott a morajló tenger, így feltűnés nélkül rohant végig testén az orgazmus. Érzékeny puncijában percekig marasztalta a faszt, én viszont tovább nyelveltem a zacskóját, miközben Adél orgazmusa által termelt puncinedv a srác spermájával keveredve mind az arcomon kötött ki. Mikor végre leszállt a farokról, oldalra feküdve, lábamat felemelve, szintén hátamhoz fektetve vezettem bele makkját a hüvelyemhez, így oldalról dughatott, átkarolva a melleimet gyömöszkölte, én pedig a csiklómat izgattam mindaddig, amíg Adél magához nem tért. 


Ekkor már előttem keresztbe feküdve nyelvével kényeztetett, olykor megcserélte testrészét az ujjaira és ennek a kettős hatásnak én sem bírtam sokáig ellenállni. Összerezdült a testem, hatalmasakat sikoltottam, miközben elélveztem. Lábamat leengedtem, a farkát beszorítottam, én is magamban tartottam még kicsit. Hatalmas orgazmusom volt.


De ő még hátra volt. Szóval letérdepeltünk elé. Adél a farka végét kapta be és ajkaival szopogatta, én pedig a szám ajkával a hímvesszőjén dolgoztam kezemmel vagy a számmal leváltva pedig tovább fokoztam az érzéseit a heréjénél és zacskójánál. Bőszen dolgoztunk rajta, kellett pár perc, mire eltolt mindenkit magától és az arcunkra élvezett. Közel tettük egymás fejét és fokozásképp csókolóztunk egymással, így tört be közénk a spermium millió darabkája, hogy aztán egymás arcát letisztítva még tovább csókolózhassunk. Majd visszafordultunk délutánunk örömforrásához és szépen letisztítottuk a srác farkát, az utolsó cseppeket is kisajtoltuk belőle.


- Nagyon szépen köszönjük, hogy megbüntetett minket. Szerintem a napokban még visszanézünk erre, de kétlem, hogy lesz ruha rajtunk. Tudod, hol találsz – mondtam neki.


Adél helyeselt, bőszen bólogatott. Mi visszamentünk a tengervízbe, a srác pedig felöltözött és továbbhaladt a parton, lehetőleg további büntetőcédulákat osztogatva.


 
Hozzászólások
Gábor Szilágyi ·
A sztori jó, a kidolgozottság siralmas!
ezra1 ·
Köszönöm a kritikát!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Materdoloroza ·
Jó. Egyetlen kérdésem van az univerzum férfijai felé : miért kell a nő arcára élvezni?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: