Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Így írtok? 2. rész

ToxicDream – Medence

Figyelem! A történethez zene is tartozik, ezt hallhatod, ha meghallgatod, amit zárójelben jelzek. (Így:  Verdi -  Álarcosbál) Ha ilyen megjegyzést látsz, hallgasd meg az ajánlott zeneművet! Ha nem akarod meghallgatni, akkor ne olvasd el a zárójelbe tett megjegyzéseket!

A Szent Márk tér közepén ültem én. Körülöttem a tél tovaszállt, az öböl felduzzadt. Ültem a gondolataimmal a gondolában, a szél finoman birizgálta borostámat.
(Verdi – Álarcosbál)
Hosszú, tömött sorokban hömpölygött az egymást ünneplő tömeg a tengerszaggal átitatott éjszakában. Meredtem az egymást ünneplő tömegre, megakadt az én két szemem egy darab lányon. Mindenkinek elragadta a figyelmét, nem csak nekem, körbevették a szempárok.
(Verdi – Álarcosbál)
Gondolámban velem tartott a 15. század első felének összes művének egy díszes kötete, ezekben kerestem könnyedén a fehér maszkhoz illő, magasztos szavakat. Ezt találtam: Elaléltam a látványtól.
(Verdi – Álarcosbál)
Egy női hang locsolgatott tengervízzel, arra ébredtem én. Verdi Álarcosbáljából énekelt részleteket. Felnyitottam a szemem, hallám a hangját.
Ő hanyatt lökött engem egy darab gondolában, gondolkodni se maradt időm. Percekig lebegtem a gondola fölött, élet-halál között. Visszhangok verték vissza Verdi Álarcosbáljának melódiáit. Halszagú, sűrű, meleg folyadékban úsztam, saját halvéremben.
A következő pillanatban Az Istennő bemutatkozott: Az Istennő.
(Verdi – Álarcosbál)
A következő pillanatban az enyém egy darab gondolám még mindig nem mozdult, mert megfeneklett a könyvek súlyától a Szent Márk tér közepén. Várom, hogy levonuljon az ár.


Bakos1022 – Azt súgták a falevelek

Vajon sikerülni fog? Fel tudok mászni a fára? Nem horzsolom fel a térdem? Nem dobálnak meg a majmok? Vajon nem ráznak le a szilvaszedő lányok?
Vajon szembe tudok-e nézni önmagammal tükör nélkül? Vajon megtalálom-e önmagam a fa hegyében?
Álmomban kidomborodtak a lüktető puncik. Visszafogott lélegzettel vártam, hogy bárki megtudja, a legjobb megoldást a jó fényvetésre. Miközben nem tudtam megfordulni a vékony ágon, sehol nem volt senki. Nem tudtam szembenézni senkivel. A levelek némasága kicsit lehangolt, pedig álmomban lenyűgözött a suttogásuk.
Kidomborodott puncikra gondoltam, mert erotikus regényt akarok írni.
– Nézd milyen szép! – súgták a falevelek.
Az ághajlat olyan volt, mint egy kidomborodó punci.
Harcok árán értem fel egyik ágról a másikra. Az egyedüllét szagát fújta szemembe a forgószél. Belebámultam volna a tükörbe, de azt nem hoztam fel. Lelkem mögöttem kapaszkodott lihegve. Boldogulásomat kerestem, kidomborodó puncikat, legalább nyolc fejezetre való mennyiséget.
Vajon sikerülni fog? Ezt súgjátok meg nekem, falevelek!


Kex07 – Elismerés

Dehogy. Nem tudom. Lehet, hogy még sosem éreztem?
Ütött a templom harangja. Fáj, hogy mindig üt. Egyszer puszit adhatna köszönésképpen, mikor eszemet tudva csókolózok a borospohárral.
Most is csak magamnak köszönhetem, hogy túl fiatal vagyok, mindent elértem, ami nem volt messze, de ezt úgyis az idő vasfoga dönti el. Eldőltem a Cabernet Sauvignon súlyától, eldöntöttem, hogy elmegyek abba a bizonyos házibuliba. De mit ér ez?
Mindenem megvan, de magamat nem találom. Az életben a legfontosabb, hogy mindig találjuk meg magunkat! Ha azon a héten nem sikerül, akkor a következőn. Mert nélkülem mit ér az életem?
Hiába vannak éjek nappallá téve, ha bármi történhet ennyi idős koromra. Nekem csak ennyi jutott, én jutottam magamnak.
Aki mindent meg tud változtatni, az nem én vagyok.
Elismerem.


Tilia – Édes négyes

Szóval nem előre terveztem, csak egy régi barátnőm átjött, hogy átjöjjön, és mi ketten együtt csináljunk valami hosszú, élvezeteset, ha már átjött.
Én elmeséltem, hogy mire vágyom, ő elmesélte, hogy mire vágyik. Megbeszéltük, hogy a kényeztetés hármasban lenne jó, majd valamire koccintottunk. Jól felhúztuk egymást, egymásnak esve beszélgetésbe elegyedtünk.
Megbeszéltük, hogy négyesben jó lenne, ha hármasban nem sikerül.
Megkérdeztem, felhívjuk-e az első két randomot, akit a telóm kidob, majd síkosítóval hosszon kenegettük egymás fenekét.
Elmeséltem, hogy én mindig arra vágytam, hogy ő elmesélje, mire vágyik.
Persze, hogy nem mondott nemet. Persze, hogy igent mondott. Persze, hogy a pezsgő egyetértett.
Megkérdeztem, hogy írjak-e Gézának, aki azonnal átjön segíteni. Írtam Gézának, aki azonnal átjött segíteni. Persze, hogy nem mondott nemet. Elmondtam neki, hogy elsőnek ő kapja meg (ami hatalmas vágya). Persze, igent mondott. Beengedtem, ittunk egy kicsit, majd elmentem zuhanyozni.
Nem tudom, mások mit csinálnak zuhanyozás közben, én a zuhany alatt rájöttem, hogy ilyenkor mindig vizes leszek.
Visszajöttem köntösben. Nagyon zavarban voltunk. Megbeszéltük, hogy ezt édes négyesben jó lenne.
Megkérdeztem, hogy felhívjam-e Bélát. Persze, hogy ne mondjon nemet, hogy otthon van-e, elmondtam neki, ha igent mond, akkor nem mond nemet. Persze, nem mondott nemet.
Írtam Bélának, aki azonnal átjött, beengedtem, ittunk egy kicsit, majd elmentem zuhanyozni.
Hogy ők mit csináltak ezalatt, nem tudom, de amikor visszajöttem, már négyfelé vágták a tortát. Megettük az édest négyesben.
Folytatások
3039
Ákos korán reggel elutazott, már egy őrája voltam szex nélkül.
Pár perc múlva átjött Bogi, mert ő is egyedül volt, és kitartóan ujjazni kezdett. Közben felhívott Misi, aki fontos nekem, de nem értette meg, hogy most nem alkalmas. Rá akart beszélni egy extra menetre az egyik öreggel.
Előző részek
2401
Sóskútba tette, onnan is kivette.
– Tarkón lőlek, ha nincs ellenedre!
– Akkor holnaptól kísérteni foglak.
– Igazad van. Először megmérgezlek és feldarabollak.
Hasonló történetek
3872
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
3714
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Bakos1022 és mind-mind tetszett.

pirosho ·
Köszönöm szépen.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: