Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hölgyválasz

 
                                                     HÖLGYVÁLASZ
 
 
Ha volt valaki aki ígézőbb, és bűbájosabb volt e gyönyörű, láng-szemű, barnaszemű hölgynél, hát akkor az Ő volt! Amint belépett az árgusan vizslató, és mohó férfiszemek, melyek birtoklási vá-gyukban az ösztönvágyukkal szerettek volna leginkább imponálni azonnal megkövültek; mintha a szívük máris felengedett, és elol-vadott volna ennek az ártatlanságot páncélzatként viselő, és mégis karakán hölgyeménynek a láttán. A táncparkett közepére állt, ahol az ún. paparazzik már fények szikrázó szentjánosait, és villogó vakuikat élesítették lesre készen, mint a vadászó sólymok vagy héják, akik azonnal lecsapni készülnek a zsákmányra. 
- Drága Művésznő! Megkérhetem, hogy ide nézzen! Bele a kamera csővébe! – mondta valaki a hirtelen megduzzadt embertömeg-ben. 
- Művésznő, drága! Ha volna oly szíves és kicsit csücsörítve moso-lyogni! – hallatszott máshonnan. 
Valaki véletlenségből, vagy, mert csupán más ötlete nem akadt, hogy népszerűségre szert tegyen véletlenül meglökte; gyönyörű, fekete nagyestélyi ruhakölteménye, mely bizonyos helyeken en-gedni sejtette, de csak a titokzatosság komisz leple alatt testének finom vonalait, és kecses, karcsú alakján is a kifogástalan tökéle-tesség védjegye tündökölt - hirtelen elvesztette a maradék egyensúlyozási képességét, és annyira megdőlt, hogy attól kellett tartani, hogy ott helyben egy hatalmasat bukfencezik, elvégre a nagyestélyi ruha hosszított, hátsó része félő volt, hogy elszakad. 
- Jaj, drága vigyázzon már magára! – egy idősebb, talpig uriember segített azonnal a hölgyön; rögvest kinyújtotta indaszerűen te-kergőző karját, és abban a pillanatban sikerült elkapnia a höl-gyet, amint az egyáltalán megközelítette volna a csempézett pad-lót. 
- Jaj, bocsásson meg! – mosolyodott el, azzal a semmivel sem összehasonlítható szerénykedő mosollyal, mely egyes helyeken sértésnek számít, hogy egy ilyen híresség egyáltalán vette magá-nak a bátorságot, és el mert esni, vagy pusztán könnyelműségből megfeledkezett magáról, és elvesztette arányérzékét. 
- Nem tesz semmit drága, de kérem, vigyázzon magára, jó! – s mint egy jóságos nagyapa, aki kisunokájával ossza meg az élet-hez szükséges bölcsebb tanácsokat, továbbra is szolgálatára állt az egész este folyamán, mint egy második felvigyázó, vagy testőr. 
- Igazán köszönöm, drága uram a kedvességét! Ugye nem sértet-tem meg túlságosan! – észre sem vette, de még mindig hálálko-dott. 
- Jaj, drága, mindig öröm, ha emberszámba vesznek! – makulát-lan gavallérsággal állt fel a székéről, és hajolt meg mélyen előtte, mint egy királynő előtt a szerénykedő alattvaló.
Az ifjú művésznő bájos puszival honorálta idősődő lovagja erőfe-szítéseit, és kicsit büszke is volt, hogy ebben az estélyi hacuká-ban, melyet csupán csak kivételes alkalmakra tartogatott ennyire mély és intenzív benyomást gyakorol az emberekre. 
- Mit gondolsz, Margitkám? – szólt oda egy idősebb matróna egy másik asszonyságnak, aki több mint valószínű, hogy a barátnője lehetett, mert úgy összesúgtak-búgtak, mint a csiripelő verebek. -–Ezt a göncöt ő vette, vagy külön erre az alkalomra csináltatta? 
- Nem tudhatom drága Encikém! – vetette oda a másik hetykén: volt valami gúnyolódásra hajlamos kis alattomos felhang a mon-datában ami további csipkelődő megjegyzésekre is alkalmat szol-gáltatott. 
A zenekar most újra andalító, keringő zenével rukkolt elő; rend-szerint mindig olyan komolyzenét igyekekztek az adott reperto-árba válogatni, ami nemcsak elnyerte az adott közönság tetszé-sét, de remekül, és briliánsan lehetett rá lassúzni. 
Gyönyörű hattyúfehér bőre, mely most olyan volt, mint a tejfehér üveg enyhén belúdbőrözött, és engedni sejtette a lelke mélyén megbúvó aprócska félelmeit, melyeket ilyen estekben titkolni szándékozott. 
- Parancsol egy kis franciapezsgőt madamme? – érdeklődött a mellette elsuhanó pincér kézségesen. – Remek évjáratot kaptunk a napokban! 
- Megköszönöm, de csak egy pohárkával! – halkította le a hang-ját, talán, hogy ezzel érje el, hogy a hatásszünet, melyet tartott minnél intenzívebb legyen.
,,Uralkodj magadon Krisztina! tudod nagyon jól, hogy neked árt az ital! Hamar kacér leszel, és becsípsz!” – hallotta a fülében a hangot, de most nem szeretett volna hinni neki. 
Vannak emberek, akik úgy vélekednek, hogy az alkohol segíti ki-szabadítani lelkükből az elfojtott gátlásaikat, és egyesek számára akár még a bátorságot is meghozza. Az ifjú művésznő ellentétben annyira komoly alázattal viseltetett minden kötelezettsége, és szakmája iránt is, hogy nem is igazán értette, hogy egyetlen po-hárka, jóféle pezsgő ekkora galibát okozhat: bátor volt mint min-dig is, elvégre az eddig körbeutazott egzotikus országok eledeleit is mind végigkóstolta, és nem fintorgott még akkor sem, amikor polipkarókat, és különféle ízletes csápokat szolgált fel neki az adott szállodában a séf. 
Egy eldugott, látszólag tökéletesen árválkodó asztalhoz sietett. 
- Szabad ez a hely kedves uram? 
A férfi, mint akit szemlátomást elektromos áram rázott meg hirte-len úgy felpattant a helyéről, hogy alig látszodó, kellemes be-nyomást keltő teltkarcsú termetével majdnem sikeresen fölborí-totta asztalát. 
A bájos, ifjú hölgy nem tudta megállni, és mintha valami szent-ségsértést követett volna el azonnal kuncogni kezdett, de csak enyhén telt ajkai tanúskodtak róla, hogy megfogta valami ebben a kölönös emberben. Amikor a férfi is lelepleződött rögvest be-lement a játékba; önmagát nevette ki! Amikor még ült észre se lehetett venni, hogy álló helyzetében már mennyire magas, és egyenes, széles tartású. Jóval túllépett már a harmincas évei első felén, de mégis valahogy azok a vérbolyaágas macskaszemek sebzett gyermekkoráról árulkodtak. Fején már alig volt haj, ma-gányos hajszálak mint a fűcsomók árválkodtak a fejbőrén. Az ifjú hölgy egyetlen pillantással fölmérte a férfit: mennyire gyerek még s mennyire elveszett. Mintha egész életében menekülne a min-dennapi gondok, és az emberek mohó gonoszsága elől… 
- Megtisztelne engem drága uram a következő tánccal? – hajolt kicsit közelebb hozzá bizalmasan, és még sejtelmesebben. 
- Engem tisztel meg a drága művésznő, hogy rám gondolt! De atól tartok, hogy csalódást kell okoznom önnek drága, mert sajnos nem vagyok valami túl jó táncos a parketten! 
- Ugyan kedves uram, ugyan! Ne legyen kérem ennyire szégyellős, mert ha önre sem számíthatok, akkor ki fog engem megvédeni a paparazzik további törtetéseitől? -–s már ki is nyújtotta igézően finommíves, tollpihekönnyű kezét, amit a férfi, mintha csak egy porcelánbaba lett volna gyöngéd figyelmességével kézcsókkal tisztelt meg. 
A hölgyet felsegítette, és megpróbált magabiztosnak látszani, de csokornyakkendője jelentősen megfeszült tokásodásnak induló nyakán, és ettől az egész további helyzet idétlenséget öltött, de jópofasággal karöltve. 
- Méghogy nem tud táncolni! – aprócska fintor jelent meg a hölgy szája szélén. – Hiszen nem veszi észre, hogy szinte suhanunk? 
A táncparketten most alig voltak párok; mintha a teljes zenekar a maga szakmai profizmusával is egyedül értük, és nekik játszott volna! A sündisznó és a gyönyörű tündér! Igen! Ez lett volna a legjobb címe ennek a fejezetnek. De ez most egyiküket sem érde-kelte különösebben; csak egymásra figyeltek. Mintha ez a két még felnőttesen fiatal szem egymásnak bókolt volna hangtalan némasággal egész este, és a világ többi része számukra már nem is tűnt annyira lényegesnek. 
- Hogy érzi magát drága? – kockáztatott meg egy ártatlan kérdést az úr. 
- Én felszabadultan! És ön? – karjai, melyekhez kézkesztyűt ajá-lottak ehhez a gyönyörű kollekcióhoz engedelmesen simult bele a fiatalember nagyon szőrös, mancsszerű kezeibe. A férfi füle most teljesen elpirult, és megérezte, hogy szíve egyre heveseb-ben zakatol, mintha azon nyomban föl akarna robbanni. Azon vette észre magát, hogy a hölgy is remek táncos, és olyan köny-nyed, hogy alkalmazkodási képességével minden élethelyzetben biztosan megállja a helyét. Ide-oda siklottak, és párcusléptekkel suhantak kecsesen a parketten, és már mindenki csak rajtuk ámult: az eddig kisebb súlyfelesleggel küszködő, és szégyellős fiatalember emellett a földre szállt, és neki rendelt istennő mel-lett az élet tulajodonképpei császára volt; ügyelt rá, hogy lehető-leg ő vezessen, mint valamikor a tancoktatáson tanulta még ré-gen, de mégis könnyedén. Mintha az örökkévalóság édeni pilla-nata szünt volna meg, amikor a keringő ringató dallama elhallga-tott. 
- Hát… kérem drága! – illedelmesen meghajolt, és titokban azt fontolgatta a fejében, hogy ilyenkor kellene átadnia a stafétabo-tot egy másik kínálkozó gavallérnak. 
Váratlan dolog történt: a bájos hölgy hozzásimult, és gyöngéden, történt hangon azt rebegte: - Tisztelt uram, kérem, legalább ma este ne hagyjon magamra. 
A férfit meglepte a józan döntés, és a váratlan ötlet, de nem tilta-kozott: tiszteletben tartotta a művésznő döntését, aki most a tölgyfakarjai között olyan védtelennek tűnt, és törékenynek, mint egy kislányka, vagy mint egy dalospacsirta, akinek kitépték a szárnyait. 
- Hé, haver! Éppen a csajomat markolászod! – tört át a tömegen egy huligánszerű mitugrász, akivel rendszerint az a baj, hogy né-hány korty ital után szinte mindenkibe beleköt; abba meg aztán végképp, aki szerinte elrabolta tőle a dögös nőjét. 
- Parancsol, kérem? Bocsásson meg, de nem hallottam, hogy mit kérdezett?! 
- Na, akkor hegyezd a füledet, apafej! Ez a tüzes, kis buksza az én csajom! Világos?! – a tömény alkoholszag mérgező, és már em-berre is veszélyes párlata áradt belőle.
A hölgy most még közelebb szorította magához újdonült, itt meg-ismert lovagját: - Kérem, ne engedje, hogy elvigyen! – intett ba-bonázó szemeivel, ami egy lovagias jelzés volt a gyengébbik nem-től.
- Bocsásson meg kedvex uram, de úgy gondolom, hogy a hölgy semmit sem szeretne magától! úgyhogy, ha megbocsát! – gálán-san elbújtatta a hölgyet, az egyik éppen útbaeső asztalhoz, majd fogta magát és galléronragadta az igencsak részeg suhancot, és kipenderítette. 
- Hé, haver! Engedj már le! Jól vagyok, nem kell engem pátolygat-ni! – hepciáskodott egy kissé, de a szabad levegőn való tartós idő némileg visszaállította ingatag arányérzékét. 
- Máris kedves uram, máris! – megállította egy szemeteskuka mellett, és otthagyta, míg kijózanodik. Visszatért a terembe, ahol a bájos, vonzó ölgy még mindig ott ült, ahova védelem szepont-jából irányította: 
- Elnézést kell kérjek, a kissé pityókás fiatalember nevében is, hogy kellemetlen helyzetbe hoztam! 
- Nocsak, milyen lovaggal áldott meg az ég! – finoman szájfényt vett elő mini retiküljéből, és hallatlanul erotikus célzással festeni kezdte ajkait. - Bocsásson meg kedves uram, de ha önnek nem kényelmetlen még egy aprócska kis szívességet szeretnék öntől kérni. 
- Parancsoljon velem! – hajolt meg, mint egy illedelmes inas. 
- Megtisztelne vele, ha hazakísérne, és nemhagyna magamra az est hátralévő részében? – hangában egy kislány elvesztettsége trónolt; úgy festett ez az előkelő, és finom, úri dáma ebben a pil-lanatban, mint aki tökéletesen elveszett, és kilátástalannak gon-dolja az életét! 
-Természetesen! Ha megengedi? – kedvesen kinyújtotta a karját, hogy fölsegíthesse ülő helyzetéből a hölgyet, aki aki nem győzött piruló, hálás mosolyok közepette köszönetet rebegni neki. 
Szerette volna legalább megmondani a nevét, hogy legalább ne kelljen a névtelenség homályába burkolóznia, de most szándéko-san hallgatott, mert észrevette, hogy szíve táján eddig ismeretlen érzés kerítette hatalmába: szerette volna teljes szívvel, és őszin-tén megvigasztalni ezt a kisfiúsarcú férfit, akiből csak úgy sütött a biztos árvaság, és a reménytelen elvesztettség általános érzete. 
Később sétálni mentek, kiderült, hogy a férfi történelemszakos tanár, aki valami nagy zűrbe keveredhetett bele, mert már vagy kilenc éve alkalmi munkákból tengődik! Viszont, ha alkalmi mun-kából éldegél, akkor hogy engedhet meg magának egy kisebbfaj-ta fényüző, gyertyafényes estét?! – S míg sokáig töprengett ezen fejét szándékosan a férfi vállaira hajtotta, akinek egy kicsit meg kellett rogyasztania a térdeit, miután a hölgy fél fejjel alacso-nyabb növésű volt, mint ő. 
- Szeretnék önnel beszélgetni egy kicsit, ha nem bánja – kezdett mondandójába, bár titkon sejtette, hogy olyan volt ez az első mondata, mint valami letámadás, és nem együttérző érdeklődés, és mégis ahogyan kislányos, szinte félős, őzikehangokon elre-begte a fiatalember szívében is kezdett feltámadni egy titkosított érzelem; ezt a rendkívüli, finom hölgyet mindenáron meg kell védelmeznie. 
- Természetesen! – csak ennyit tudott kinyögni. 
Együtt mentek fel a hölgy kis garzonszerű lakására; amint a hölgy kulcstartójával kislányosan babrálni kezdett a zárban sürgető, és izgatott vakkantás volt a válasz: úgy hangzott odabentről jövő hangok orkánaként, mintha valaki nyüszítene a honvágytól, hogy végre magához ölelhesse rég nem látott kevesét. Mint később kiderült a hölgynek volt egy kiskutyája, aki meglehetős harcias-sággal védelmezte a hölgyet, és folyamatosan morgott, ami a – hölgy egybehangzó véleménye szerint -, legalább is mindenkép-pen a barátkozásnak egyfajta feltétlen és elfogadott jele az álla-toknál. 
- Megnyugtatna drága hölgyem, ha a drága kutyát kicsit elzárva tartaná! – egy vastag krokodilnagyságú verejtékcsepp sajtolódott ki ráncokba vont homlokán, ami egyértelművé tette, hogy való-sággal retteg az állatoktól. 
A hölgy ellenállhatatlanul mosolygott: 
- Kedves uram! Csak nem fél az állatoktól? – lepődött meg, mint aki valami lényeges megállapítást tett. 
- Ezt eltalálta kedvesem! Egyenesen rettegek! 
A hölgy kiment a konyhába, ahova a hűséges házi öleb is követte; kivett a konyhaszerkérnyből egy kis műanyag tálkát amire az ér-dekes nevű ,,Casanova” felirat volt felragasztva esztétikusan. Te-letöltötte kutyatáppal, és megvárta, míg az öleb lakmározni kezd jóízűen. Amikor végzett már hegyezte a fülét, és kedveskedőn csaholt. 
- Nem lehet Casanova! Értsd meg, hogy most vendégem van, és kicsit reszket tőled! De ha elmegy még beszélgetünk, jó? – kedve-sen megsimogatta a fejét, és megvakarta a hasát: hát ki tudott volna ellenállni ennek a műveletnek? 
- Kész is volnék! – hozott egy kis csokoládés süteményt a kony-hából, majd mintha csak egy ünnepélyen volna precíz profizmus-sal helyezte le az üvegasztalra, mely a nappaliban állt. - Megkí-nálhatom! Én sütöttem! Nagyon finom! – s hogy bizonyosságát még jobban igazolja, mint egy rakoncátlan kisgyerek kivett egy szelet csokis sütit és elegánsan, erotikával is fűszerezve persze ajkai közé illesztette: ebben a mozdulatban egyszerre benne rej-lett az egész élete. 
- Vegyen csak bátran! Kérem, ne szabadkozzon és ne is zavartas-sa magát! 
A fiatalember súlyára gondolva félénk kedvvel kivett egy szeltet, és mintha az volna, az utolsó földi tápláléka amilyez valaha is hozzájutott óvatosan, szinte csak morzsákként fogai között mor-zsolni kezdte: - Nagyon jól süt! Nem is tudtam, hogy ennyire há-zias! 
Igazából persze nem ezt szerette volna mondani! Hogy azt, hogy szívesen megkérném a kezét, és hogy maradjon mellettem még legalább harminc éveig!
- Kedves hölgyem! Csodálatos volt ez a nap, és csöppet sem sze-retnék viszaélni az ön kitüntető jóindulatával, de lassan mennem kellene, mert elszaladt az idő és… - nem tudta folytatni, mert a hölgy hirtelen mellé telepedett és szájon csókolta: ez volt élete talán egyetlen olyan pillanata melyben a halhatatlanság és a mindenség mindent betöltő érzete kitágítható pillanatokban is érvényesülhetett. 
- Bocsásson meg nekem, de ezt muszáj volt, mert megmentett! – finom cseresznyeajkait, melyek most még lángoltak az ösztönök kiszámított játékával félrevonta, hogy kicsit megnyugodjék. –Szeretnék önnel kedves uram még kapcsolatban maradni, amennyiben ez lehetséges? – kérdő vonta fel gyönyörű koromfe-kete szemöldökét, mint aki segítséget vár, és minden lehetőség-nek nagyon megörül, ha azokba valóban belekapaszkodhat. 
- Hogyne! Én köszönöm a megtisztelő bizalmat drága hölgyem! – gyerekesnek tűnő iskolatáskáját ölébe vette. Most az sem igazán zavarta, hogy kicsit összegyűrődött az öltönye. Kivett belőle egy jegyzetfüzetet, és egy tollalt, és a legcirkalmasabb, kiszámított tollvonásokkal írni kezdte elérhetőségeit: 
- Akkor mindent felírok önnek, és őszintén remélem, hogy egy meghitt, és őszinte barátság veheti majd ezzel kezdetét kettőnk között! – megpróbált őszintén mosolyogni, bár maga is érezte, hogy kicsit idiótára sikeredett a grimaszolása, de most történt életében először, hogy nyugodt volt, reményteljes, és kiegyensú-lyozott. 
- Hát ez remek! Bocsásson meg még be sem mutatkoztunk egy-másnak! – Illedelmesen felállt, kicsit pukedlizett, ami szokatlan volt – kivált egy ilyen felgyorsult, és már nagyon globalizált, mo-dern világban: - Dr. Varsányi Erika művésznő vagyok! És ön? 
- Szeretettel üdvözlöm drága művésznő az én nevem Emil, Fürst Emil. 
Így vette kezdetét egy örök, különös barátság kezdete… 
 
Hasonló történetek
4464
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
3919
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
kamilla10 ·
A pontozást nem kell komolyan venni. Errefelé ez csak fogyatékosok játszótere. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: