Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Elég sok idő telt el, de itt a folytatás.
Fan fiction! Az alap elképzelés: új élettel tölteni meg a sorozatot!
kortárs, epika, próza, novella, elbeszélés
Három nő és egy "férfi". Na, nem egyszerre...
Itt a történetem folytatása. Jó szórakozást :)
Friss hozzászólások
zero-eco86: Szia gallicus0! Korábban írtam...
2018-10-19 03:49
zero-eco86: Szia AnnaRia! Ha lehet szívese...
2018-10-19 03:48
zero-eco86: Szia! Korábban írtam neked 1 e...
2018-10-19 03:47
zero-eco86: Szerbusz! Korábban írtam neked...
2018-10-19 03:46
zero-eco86: Szerbusz!
2018-10-19 03:45
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hipnózis

Áram volt vezetve a kerítésbe a suli körül, voltak fegyveres őrök is, farkaskutyák. Mondta a szakoktatóm a suliban, hogy akit szidnak a háta mögött, az sokáig fog élni. Mi mondtuk neki, akkor maga nagyon sokáig fog élni. Jót nevetett. 
Olyan osztályba jártam ahol csak fiúk voltak, lány egy sem. De volt csak lányokból álló osztály is. Meg volt drótkerítés az iskola körül, hogy ne tudj kiszökni. 
Bele volt vezetve a 220 V. 
Néhány fegyveres őr a toronyban, pár farkaskutya. Iskola környéke el volt aknásítva, taposó aknákkal. Szerettem iskolába járni. Találkoznék volt tanárnőmmel.
- Mi lett belőled Peti? - kérdezné.
Annyit mondanék, hogy már iskolás koromban is kívántalak. Most még jobban kívánlak! Rosszul tűrtem a bezártságot. Menekültem volna. Egy nap eljött anyám értem, én hívtam. Hogyan? Úgy, hogy hasonlítunk egymásra. Volt, hogy két napig nem aludtam, hogy nagyon mély álomba merüljek, akkor tudtam neki üzeni. Eljött értem az anyám. Már várta az iskola igazgatónő. Természetesen tudta, hogy jönni fog. Hárman voltunk egy szobában, anyám, én és az iskolaigazgatónő, nevét inkább nem írom le. 
Nem úgy történt, hogy verekedtünk, kiszöktünk. Dehogyis! Tárgyalás volt. Gyermekelhelyezési per. Anyámnak kellett egy ügyvéd. 
Volt egy ügyvéd, egyébként anyám szerelmes volt belé. Szó szerint megjelent az ügyvéd. Három tárgyalás volt, voltak tanúk. Nem írom le, hogy miért, de engem anyám születésem óta nem látott, azt sem tudta, hogy élek. Akkor tudta meg, mikor üzentem neki, így nehéz volt érvelni, hogy miért is jó anya ő. A bíró döntött. Anyámmal mehetek. 
Nagyanyám engem akart felhasználni. Nem véletlenül kellett neki egy unoka, persze valahol talán szeretett, de ez inkább csak álom. Anyám, egy idős hölgy segítségével tudott eljönni hozzám. Nevezzük Erzsébetnek, ( nem ez a valódi neve). Erzsébet tudta, hogy mit akar a nagyanyám, de ezt erősen finomítva közölte az anyámmal. Anyám szerencsétlenkedett, s magával hozott több embert is, ők semmit sem értettek. Erzsébet üzent online egy barátjának, hogy keresse fel az embert, aki tud segíteni. Röviden: hívott egy mentőcsapatot értünk. 
Nagyanyám magához vett és a már említett iskolába zárt be. Anyámmal vissza akartam menni oda, ahol születtem. Egymásra találtunk, anyám, én, nagyanyám. Nagyanyám, nagyon vágyott egy unokára. Egy olyan unokára, aki ott születik meg. Ennyi elég is volt az "ott"-ból, mivel rögtön a születésem után a nagyanyám magához vett. Az iskolaigazgatónő a nagyanyám, tehát az anyám anyja. Tovább nem írom le, hisz ki lenne moderálva. 
Kettő nagy, fekete színű, mandula formájú szemet láttam. 
 
Hello!
Szeretek embereknek köszönni az utcán.
Elmentem arra a helyre és elolvastam a saját naplóm. Jó tudni, hogy honnan jöttünk. Becsuktam a naplót és visszaraktam a helyére. 
Azt hittem, hogy elveszett a naplóm, már felnőtt fejjel találtam meg. Egy helyen, ahol megőrizték. De túl egyszerű lett volna, nyertünk és puszit adok anyámnak, gyerünk haza. Nagyanyám elrabolt. Bezárt egy helyre, ahol fegyveres őrök vigyáztak rám. Jött a megmentő csapat, anyám és Erzsébet vezetésével, egy szexőrült nő, egy leszbikus pár, egy kurva, egy mester, egy nőcsábász férfi és az anyám szerelme. Repülővel jöttek, abból ugrott ki az anyám. Megjegyzés: Regressziós ( visszalépés) hipnózisban általam elmondott dolgok. Lejegyezte xy.
 
Hasonló történetek
2784
Nyolc körül hirtelen kialudtak a fények a környéken. Általános áramszünet volt. Moretti döbbenten hallgatta a semmit a fülhallgatóból. Rájött, hogy rettenetesen átverték. Kivágta a kocsi ajtaját, és rohant fel a megfigyelt lakásba. A sötét, ismeretlen lépcsőházban kétszer is felbukott, mire a másodikra ért. A lakásban talált másodkulcs alapján készített kulccsal bement. Sejtelme beigazolódott...
1630
A Kommandósokkal együtt érkezett a helyszínre. Az Ajtót betörték, berontottak, az egész házat átkutatták, de nem találtak senkit. Bill majd kidőlt, olyan ideges volt. A Kommandós egység pár perc múlva elviharzott, átadták a helyszínt az F.B.I. szakértőinek. Ekkor Bill az ajtóból hátrafordult, és szinte fejében érezte a szíve lüktetését, amikor a piros Ferrari beállt a kocsibehajtóra.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: