Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hétfő reggel

Kinézek az ablakon. Szinte vakít az erős fény, pedig tél van és reggel 06:02. Nem is értem. De, már igen! Az utcalámpa... Fejem sajog a fáradságtól, habár kilenc órát alvással töltöttem. Az ablak előtt álló meggyfán gyönyörűen csillognak a ráfagyott hópelyhek. Elszáguld egy autó a szemben lévő úttesten, kábé 180 km/h-val. Marhaállat. Ha van egyáltalán ilyen szó. Visszadőlök. A puha párnába süllyesztem fejemet, ami már nem készül felrobbanni. Már csak egy kis földrengés van benne. Na mindegy...


Kikászálódom a melegből, és felveszem a köntösömet. A pizsama nem bizonyul elégnek a hidegben, majd szembesítem magam a kegyetlen valósággal: hétfő van... Ph, ez kellett még nekem.
A könnyű, imádott hétfő. Egy jó oldala van ennek a napnak; találkozok a haverokkal. Persze P. a legjobb barátnőm nem bír ki két napot. A házim íratlanul hever a táskámban. Leszarom. Majd lemásolom valakiéről.
Felkapcsolom a villanyt, és hunyorgok egy sort. Körbenézek. Tökéletes rend van a szobámban leszámítva, hogy a cuccaim a földön össze-vissza, ruháim épphogy ki nem dőlnek a szekrényből. Majd később foglalkozom a renddel... Most el vagyok foglalva a hajammal. Tegnap este jó ötletnek tűnt lófarokba kötni. Hát, most már nem annyira. A földszintről szitokáradat hallatszik.
- A kurva anyádat te rohadék pirító...! - hallom. Anya főz. Hát igen. Abbahagyom hajam babrálását, amelyen már nem lehet segíteni és anya segítségére indulok. Egy kenyérpirítóval csak elbánok nem? Habogok egy "jó reggelt!"-et, és kezelésbe veszem a készüléket. A kenyér benne ragadt. Már érezni is az égett szagot. Veszek egy villát, és kipiszkálom az elszenesedett valamit.


Miután végzek a keserves szaggal ellátott munkával, visszaindulok az emeletre. A szobámból felkapom az aznapi ruhámat, befordulok a fürdőbe, és nagy lendülettel olyan óvatosan dobom le a cuccomat a vécé tartályára, amilyen óvatosan csak két métert repülve.
Beállok a zuhany alá. A polcon anya csoda ketyeréi és kencéi sorakoznak. Elveszek egyet, amire fél méteres betűkkel van ráírva: TUSFÜRDŐ. Az oldalán feltüntetve, hogy milyen virág- és növényillatokat tartalmaz. Megint valami szuper szagos. Elnézést, illatos. Ha lehet ezt a szót használni egy virágláda plusz méz és jojobab keverékre. Lényegtelen... Leforrázom magam, aztán majd' megfagyok. Végül sikerül kibírható hőmérsékletűre tekerészni a tusoló tekerőjét, vagy mijét (?).
Megtörlöm magam a törölközővel, és felöltözöm.


Visszaténfergek a szobába. Bepakolok a táskába. Beragad a cipzár. Szuper! Lehet ennél rosszabb?! Várom, hogy - mint a filmekben - eleredjen az eső. De nem történik ilyesmi. Tegnap este már esett... Nagy nehezen sikerül megjavítanom a - kínai, mármint made in China – cipzárt, és sietek a buszmegállóba. Látom is a sulibuszt. Két kocsival arrébb tart már. Mellettem húz el mind a két autó. No, fene, az egyik lefröcsköl - nem is inkább eláztat! -, mert a tegnap este keletkezett pocsolyába hajt. Mint állat. Kár a szagos tusfürdőért, amitől eddig a pillanatig bűzölögtem.
Még hogy a hétfő reggelek békések!

Hasonló történetek
3931
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
4415
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kanyar ·

Nekem nagyon tetszet.

zsyzsy ·
A kivitelés elviselhető, se eleje se vége, se füle se farka.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: