Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hallgass a jó szóra

Kedves Mr. Jonathan Harker!

Remélem, eljut önhöz levelem, s ha így történik akkor tisztelettel és könyörögve kérem, nagyon figyeljen minden egyes szavára, mert teljesen hihetetlen és az ön számára szokatlan, de annál fontosabb és igazabb dolgokat tartalmaz.

Mr. Harker, ön nem ismer engem, és én sem ismerem magát személyesen, de sokat olvastam önröl. Mert az ön tetteit az idők folyamán számtalan könyvben, és egyéb, a maga számára ismeretlen módon jegyezték fel.

Igen, az idők folyamán Mr. Harker, mert én az eljövendő korokból szólok önhöz. Mielőtt teljesen őrültnek tartana, engedje meg, hogy bebizonyítsam, ezért levelem hátoldalán itt állnak az ön naplójegyzetei az Erdélybe való érkezésének második napjáról, szóról szóra. Abban az esetben, ha minden a tervem szerint sikerül, ön most harmadik napja tartózkodik a havasokban, és ezek az ön tegnapi jegyzetei, amiket csakis maga, a saját szemével láthatott eddig.

Azért szólok önhöz az idősíkon keresztül, mert magának köze van ahhoz a katasztrófához amely sok száz év múlva megváltoztatja majd az életet annak minden értelmében véve. Maga pár napja levélben meghívást kapot egy erdélyi fejedelem, Gróf Drakula kastélyában, az öreg gróf ingatlanvásárlási tanácsadás címén hívta meg önt. Életbevágóan fontos, hogy ne találkozzon a gróffal, vagy ha mindenképpen találkozni óhajt vele, maradjon két napig ugyanabban a fogadóban, és az összekötője, Helsing professzor, a nagy múltú Helsing dinasztia örököse felveszi önnel a kapcsolatot.

Úgy érzem elérkezett az ideje hogy megmagyarázzam, miért olyan fontos ez. A gróf nem átlagos ember. Egy új faj első példánya mely magasabb rendű az embernél, gyorsabb, erősebb, agresszívabb, és éhesebb és nem törődik semmi mással mint a táplálkozással és a túléléssel. Bizonyára hallott már a grófról történeteket abból a faluból ahol most is tartózkodik, tudom, azt gondolja, hogy elmaradott emberek fantáziájának elmaradott termékei. Azok is. De a gyökerük, hogy a gróf nem ember, igaz...

A dolgok további alakulása, ha nem hallgat könyörgő és intő szavaimra, jelenlegi ismereteink szerint a következőképpen zaljik majd: Ön találkozik a gróffal, megkötik az üzletet, majd néhány héttel később a gróf Angliába utazik, hogy megszemlélje újonnan szerzett birtokát, de valójában az ön kedvesére, Ms. Mina Murrayre fáj a foga. Ne ijedjen meg, ha hallgat rám, sértetlenül kerülnek majd ki ebből az őrületből. Ms. Murray sem egyszerü ember, az ő vére olyan immunizáló anyagokat tartalmaz, amelyekhez a gróf mindenáron hozzá akar jutni, hogy fejlődése utolsó stádiuma elkezdődhessen. Ezek után pedig az események egymást követik majd. Mihelyst a gróf egyedfejlődése végbemegy, őrült tempóban fertőzi majd meg az embereket, hogy hozzá hasonlatos fattyakat hozzon létre, ehhez sok-sok évnek kell eltelnie, mire elegen lesznek ahhoz, hogy megmutassák magukat és átvegyék a hatalmat.

Velünk ez megtörtént. Nem tudhattuk, nem készültünk fel, vagy nem vettük komolyan. Most pedig megcserélődött a helyzet. Ők uralják a földet, és nekünk néhányaknak kell rejtőzködnünk, mindenféle trükkökkel amiket nem részletezek, harcolunk az életbenmaradásért mindennap. Mi függetlenek, akiket nem fejőstehénnek használnak, és nem tartanak láncon, örökké kábult állapotban, legyengítve, mint a többi fajtársunkat. De maga elejét veheti a katasztrófának.... ölje meg a grófot vagy a kedvesét!!! Mindenféleképpen pusztítsa el valamelyikőjüket. A gróf a mostani állapotában is igen veszélyes, közönséges fegyverek nem fognak rajta, jóformán csak a regenerációs állapotban (nappal, alvás közben) sebezhető. Ám ha a gróf Ms. Murray vérét veszi, száz éven belül az éjszaka sem fogja visszatartani, agressziója csillapodik, agytérfogata megnő, és teste olyan ellenálló lesz, amilyet el sem tud képzelni!! Várja meg Helsing professzort, ő majd bővebben mesél magának erről.

Mr. Harker, a Megváltóra kérem, higyjen nekem és ne gyűrje össze a levelet!


Maradok Tisztelettel:
Sr. Dr. Andrej Poljakov




Jonathan Harker, végezve a levéllel, és a hetedik kupa borral, dülöngélve felröhögött, majd a tűzbe dobta a pergament.
Hasonló történetek
5353
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
7253
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
1etértek. 5letes.

Főleg, hogy a szívem vérzik, mikor D. bácsit olyan paródiákká silányítják, hogy pl: Drakula 2008, Drakula is back! Drakula és a Farkasember! (és vérkomolyan, szó szorosan)
:(

Egyetlen, aprócska bibi:
"Ám ha a gróf Ms. Murray vérét veszi, száz éven belül az éjszaka sem fogja visszatartani"

akarjuk mondani, hogy a nappal. Ugye?
:blush:

Amúgy szerintem nem igényel folytatást. Úgy csattanós, ahogy van.

ramed ·
Bakker igazad van :D hát persze hogy a nappal :D elírtam, na ez van ;-), egyébként meg vagyok zuhanva, mert készül egy tükrös történet, amit télleg horrornak írok, de közben megtudtam hogy van egy ilyen témájú film, :frowning: és most oda az eredetiség érzet, de nem baj, megírom aztán lesz vmi. Kösz a kommenteket.
dstella ·
Jujj! Jujj! A Mirrors?
Nagyon ott van a szeren! Mikor a csaj a fürdőkádban lefejti az alsó állkapcsát a felsőről, na, az, aztán!!!

Meg a víztükörbe berántott kiskölök, a face to face toroknyiszatolás, meg a satöbbi.

És a zenéje is állat pergős.
Szóval nem volt rossz film, az tuti. Nem hiába a Fűrészes stábtagok, az undormányos dolgok, meg a rémálomfaktor szinte garantált :D

Az eredetiségen ne tipródj, mert már régen nincs új a nap alatt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: