Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gwynn (5)

Johannah azonban érezte, hogy valami nincs rendben. Gyorsított léptein, szemével az erdőt pásztázta. Suttogva szólt Gwynn-nek:
- Tégy úgy mintha nem történt volna semmi. De azt hiszem valaki, vagy valami követ minket. Ne félj, ne mutasd semmi jelét annak, hogy szóltam hozzád.
A kislány szemében aggodalom csillant, de engedelmeskedett a parancsnak. Az erdő egyre sötétebb lett: alkonyodott, és még sokat kellett haladniuk a kunyhóig. Gwynn egyre idegesebb, Johannah egyre mérgesebb lett. Szavakat suttogott: „Dru vana slieth!” és a szeme felizzott, kéken világított. A jelenség elmúlt, s Gwynn kérdőn nézett rá. Johannah csak biccentett, jelezvén, hogy most nem tudja elmondani, és az előbbinél is élénkebben figyelt.
Gwynn-nek egyszerre fájdalom hasított a fejébe, tenyerén a furcsa jel, amit a szülei baleseténél szerzett, vörösen izzani kezdett. Johannah megállt, egyik kezével megfogta Gwynn tenyerét, a másikat a halántéka mellé tartotta, és furcsa szavakat mormolt. Az árny megállt, mintha habozna, majd elindult a fák mentén visszafelé, ellenkező irányba a párostól.
Gwynn fájdalma alábbhagyott, Johannah és a lány egyszerre rogytak térdre. Gwynn zihált, fekete haja rendetlenül állt, és Johannah is kapkodva szedte a levegőt.
- Ez-me-meg mi voh-mi vohlt?
- Semmi, kicsim, semmi. Már nincs baj. Nyugodj. Pihenj.
Gwynn keservesen zokogni kezdett.


Másnap reggel Gwynn az ágyában ébredt, hálóingben. Johannah nem volt sehol. Körülnézett a házikóban. Semmi sem változott, minden a helyén. A lány visszahanyatlott párnájára. A tegnapi eseményekre ködösen ugyan, de emlékezett. Csak az eseményeket nem értette. Hogy miért fájdult meg a feje. Hogy mit csinált Johannah. És hogy mit látott, vagy mit nem látott társnője. De sehogysem értette a dolgot. Azt viszont tudta, hogy miért sírt. Az édesanyja is éppen így nyugtatgatta ha baj volt. Kitörölt egy pár könnyet a szeméből. Végül is úgy döntött, pihen még egy kicsit, aztán felkel, és nekiszegezi Johannah-nak a kérdéseit. De a terv kudarcba fulladt, mert a következő pillanatban belépett az emlegetett személy, ideges, és gondterhelt arccal. Ránézett Gwynn-re, egy biccentéssel üdvözölte. Látszott, hogy szólni akar, de csak tátogott, majd végre sikerült tényleg beszélnie:

- Gwynn, én…el kell valamit mondanom. El kell mennünk innen. Tegnap, az erdőben, utánunk küldtek egy nagrör-t, egy Járőrt. El fogom mondani, hogy kik, de előbb tudnod kell, hogy mi az a nagrör. Ez egy baljós teremtmény, aki egy gonosz boszorkány és az ördög nászából születik. Teste valójában nincs, csak egy fekete ködfelhő, de bármilyen alakot ölthet. A mi Járőrünk Jyllard. A ma élő leghatalmasabb, és leggonoszabb boszorkány gyermeke, és ő maga is igen erős. Én is boszorkány vagyok...de azt kell hogy mondjam, ebből a szempontból a rossz oldalon állok. Én jó boszorkány vagyok. És ma a világon körülbelül ötezer jó, és tízezer rossz teremtmény van. A többi ember nargel, vagyis semleges, varázstalan. A jó boszorkányok, és a rosszak hajdan testvérek, szövetségesek voltak. Mindannyian Istent imádtuk, nem volt számunkra más.

De volt egy boszorkány, a neve Krylla. Neki felfedte magát az Ördög, és elvette feleségül, egy éjszakára. Krylla terhes lett, és világra hozta az első nagrör-t, Luthier-t. Az Ördög ezután még több boszorkányt csábított el, persze Krylla volt a vezetőjük, a fő-boszorkány. Mind háltak az ördöggel, és ők gonoszok lettek. Miután már jelentős hatalomra tettek szert, megtámadták a jó boszorkányokat, akiknek Jáde volt a vezetőjük. Jádét megölték, a többi Jó elmenekült a világ különböző pontjaira, és azóta harcban áll Jó és Gonosz. Mint mondtam kétszer annyi Rossz van mint Jó. Ez azt eredményezte, hogy a jóknak menekülniük kell, de igyekszünk minél több új jó boszorkányt kiképezni.
- De miért pont minket üldöz a legerősebb nagrör? És miért nem mondtad el ezt eddig nekem? Jo, én szóhoz sem jutok a döbbenettől.
- Én megértem, és mindent elmagyarázok. Jyllardot Zelida, Krylla leszármazottja küldte a nyakunkra. És azért, mert én pedig Jáde leszármazottja vagyok, tehát én vagyok a Jók vezetője. És te vagy az utódom.
- Hogy én?? Én utód?? Nem, nem ez lehetetlen! Én nem vagyok utód!
De Johannah folytatta.
- Van egy jóslat, miszerint lesz majd egy lány, aki megmenti a jó boszorkányokat a rosszaktól, és győz. És ennek a lánynak egy hétágú csillag van a tenyerén. Nem tudod,hogy miért van ott ugye? Mert beleért a kezed egy folyadékba. És egy a sebhely az ami megkülönböztet. Mert felruház egy különleges képességgel, amely gyakorlással fel fogja fedni magát, és erősebb leszel mindannyiunknál. Te vagy a kiválasztott.
Gwynn csak tátogott. Az információk, amiket megkapott, szinte égették az agyát. Meg sem tudott szólalni.

- Gwynn, tudom, hogy ez neked most nagyon nehéz, de tudsz rám még egy kicsit figyelni?
Tegnap azért fájt a fejed, és izzott a csillag, mert elkezdett benned kifejlődni az erő. Ezt az is kiválthatta, hogy veszélyhelyzetben voltál, ezért a képességed így reagált rá. És ez jó, mert minél hamarabb kifejlődik, annál jobb. És van még itt valami: mikor a halántékodon volt a kezem, akkor varázsoltam. A varázsszavakat meg fogod tanulni, ahogy a bájitalok, főzetek elkészítését is. A Járőr tegnap csak ránk ijesztett, de akár támadhatott volna. Ebből tudhatjuk, hogy Zelida tudja hol vagyunk. Ne félj, elmenekülünk. Elmegyünk egy baráthoz. És minden rendben lesz.
Gwynn bólintott.

- Mond, Johannah, szólíthatlak Jo-nak?- A nő mosolyogva bólintott.- És kell segítenem csomagolni?
- Nem, Gwynn, neked most inkább pihenned kell. Aludj még, én addig pakolok. Hosszú lesz az út.
A lányka bólintott, és mély álomba merült. Johannah még egy ideig szótlanul nézte.
„Tökéletes veszető lesz. Tudom. Benne van minden reményünk.”
Azzal felállt, és kisétált az ajtón.
Hasonló történetek
4313
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
4630
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: