Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gót sztori II.

Neglecta a Tears of the Hell csellistája volt, valamint ő volt a banda szimfonikus zenekarának a vezetője. Remekül kézben tartotta az együttessel kapcsolatos ügyeket, s mindemellett igazi cselló-virtuóznak számított. Csodálatos játékával nem egyszer nyűgözte le a közönséget és a T. O. T. H. tagjait, nem utolsó sorban pedig Monsieur Noirt…
Végül is minden túlzás nélkül kijelenthető: Neglecta a csapat egyik fő mozgatórugója volt, s hiányában a zenekarra a bukás fenyegető árnyéka vetült volna.
Ez a mindeddig feltételes módban megfogalmazott gondolat most azonban igencsak beteljesedni látszott…
Elsőként Dagger ocsúdott fel, s törte meg a csendet:

- Ez ugye csak egy rossz vicc, Corvus… Ilyesmi nem történhet meg velünk… Ez lehetetlen… Ilyet még Noir sem tehet… - nyugtatta magát a dobos, de kétségbeesett hangvételéből tisztán hallatszott, hogy ő maga sem hiszi el, amiket mondd.
- Bár úgy lenne, Dagger, bár úgy lenne… - sajnálkozott Corvus, fel-alá járkálva a hatalmas színpad előtt. Felindultság helyett most már a teljes kétségbeesés apró barázdái jelentek meg arcán.
- Na de… Miért? Mikor? – csatlakozott a döbbenettől eddig moccanni sem tudó gitáros az előtte szólóhoz.
- Épp az imént… - válaszolt a vörös tincses.
- De mi a fene történt?!
- Neglecta az előbb érkezett, Noir azonban egy cseppet sem halk szóáradattal megállította, mielőtt beléphetett volna a Dark Angel ajtaján.
- És…?! – Dagger és Shadow lerobogott a színpadról, s megálltak Corvus-szal szemben.
- Neglecta kint sír a bejáratnál, a mi kedves menedzser urunk pedig fejmosást tart neki. Az ok pedig nagyon egyszerű… ahogy azt már megszokhattuk. – Corvus felsóhajtott. – Noir meglátta a mai napi ú…
- FELHÁBOH’ ÍTÓ! SZÖH’ NYŰ! BOH’ ZALMAS! GYALÁZATOS! SZENTSÉGTÖH ’ ÉS! Hogy mih’ e nem képesek manapság a fiatalok… Én a szívemet, lelkemet kiteszem éh’ tük és ehh’ e ők? Oh’ vul hátbatámadnak, eláh’ ulnak, lelkembe taposnak, szíven szúh’ nak… - szakította félbe Corvus beszámolóját az éktelen lárma, ami valahonnan az előadóhoz vezető folyosóról hallatszott.
- És Noir most minden bizonnyal felénk tart… - jegyezte meg Dagger teljes lemondással a hangjában.

Néhány másodperccel később a menedzser – kezében egy újsággal hadonászva – beviharzott a terembe. A három zenész tekintete egyaránt rászegeződött.
Fekete öltönyében, őszes, kopaszodó üstökével, s a dühtől csaknem vérben forgó szemeivel leginkább egy jól táplált keselyűre emlékeztetett…
- Fiaim, szeh’ etném bejelenteni, hogy páh peh’ cel ezelőtt kih’ úgtam Neglectát a zenekah’ ból! – M. Noir igyekezett minél ellentmondást nem tűrőbb hangot megütni.
A három jelenlévő pedig igyekezett minél kevésbé megrökönyödött arcot vágni…
Ismét a dobos volt az, aki leghamarabb erőt vett magán és viszonylag normális hangon megkérdezte:
- Na, de… miért, uram?
- Jaj, fiam, ne is kéh’ dezd! Ezt még kimondani is bűn! Inkább olvassátok el ti magatok, A 4. oldalon van… - s azzal Dagger kezébe nyomta a magával hozott újságot.
A dobos széthajtogatta a Dead Times nevezetű napilapot, majd Shadow-val együtt olvasni kezdték a cikket:

„TEARS OF THE HELL
Városunk egyik legsikeresebb zenekara holnap a Dark Angelben adja eddigi, talán legszínvonalasabb, leglátványosabb koncertjét. Ez alkalomból készítettünk egy interjút Neglectával, a T. O. T. H. egyik kulcsfigurájával…”

Körülbelül 3 perc múlva Dagger és Shadow szemei elkerekedtek. Egymásra meredtek, majd Noir-ra, aki szánakozó tekintettel nézett vissza rájuk.
A dobos egy apró mozdulattal letette a lapot a színpad szélére, arcára újból kiült a teljes megrökönyödés, s csak üveges tekintettel bámult maga elé. A gitáros a színpadnak dőlt, s magába roskadva tenyerébe temette az arcát.
Corvus már csak a halálra ítéltek nyugalmával - és egy enyhe félmosollyal a szája sarkában - figyelte az eseményeket.
- Micsoda áh’ ulás! Hát éh’ titek ti ezt? Fel tudjátok ezt fogni? Ez a lány szégyent hozott a fejemh’ e! Akah’ om mondani… fejünkh’ e! – siránkozott tovább a francia.
A következő pillanatban az előadó ajtaja ismét kitárult, s belépett rajta a könnyes szemű Neglecta.
Hasonló történetek
2670
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4219
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: