Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Eragon nagy szerlme

Eragonnak miközben férfivá ért, szerelem költözött a szívébe. A nő, ki elrabolta szívét Arya volt. Mikor Eragon először látta meg, már akkor beleszeretett, de valahogy nem akarta beismerni magának, hisz egy „halandó” és egy tünde kapcsolatot nem engedélyeztek. Arya maga sem ismerte el, hogy szereti a fiút, hisz mint írtam tiltották. Meg amúgy is mikor elértek Ellesmérába Aryát eljegyezte egy híres tünde, aki a hadsereg élén állt, Hedur. Eragont elkezdték kiképezni, így amúgy se nagyon látták egymást. Mivel Arya szülei elvárták tőle, hogy hozzámenjen, nem mondhatott mást. Bár egy feltétellel, azt mondták a szülei, hogy hozzámehet Eragonhoz. Ha Eragon kivívja mindenki csodálatát, és ne azért csodálják, mert Lovas, vagy mert megölte az Árnyat, hanem bizonyítson nekik valami különlegeset. Már a vége felé közeledett a szertartás - Eragon nem tudta bebizonyítani hogy érdemes Arya kezére, ezért ő is ott ült az első padokban, mikor Saphira szólt Eragonnak hogy Murtaght elkapta egy régi ellensége, és azonnal menjenek segíteni.

Mivel Eragont hívta a kötelessége, és már nem is nagyon volt kíváncsi a szertartás végére, gyors elviharzott a szertartásról.Ám mielőtt még elmennt volna egy gyors puszit nyomott Arya arcára,gratulált és mennt is. Mire Eragon és Murtagh visszaértek Ellesmérába már rég vége volt az esküvőnek, és az utána rendezett fogadásnak is. Murtagh elment aludni, nagyon kimerítette a csata. Eragon még sétált egyet, és csak utána ment a szobája felé. Mikor kinyitotta az ajtót, Arya szülei ott ültek a szobájában.
- Jó estét, mit tehetek önökért? - kérdezte, miközben lerakta kardját és íját.
- Szervusz, ifjú harcos. Hallottuk, hogy azért mentél el, mert segíteni mentél Murtaghnak. Azt is hallottuk, hogy végül győztetek - kezdte mondókáját Uuzka, Arya apja.
- Igen, így van. Nem tartott sokáig.
- Hát, mi pontosan ilyen cselekedetre számítottunk tőled. Hogy, ha képes vagy elmenni egy esküvőről csak egy barátért, akkor bármit megtennél a mi lányunkért is - folytatta Equier, Arya anyja. -Tényleg?! Jókor mondják! - vetette oda Eragon.
- Azt vártuk, hogy magadtól jössz rá - folytatták immár mosolyogva. Eragont kezdte idegesíteni a nyugalmuk.
- Kösz szépen, már amúgyis lényegtelen az egész, hisz lekéstem ezzel az egésszel, nem? - mondta egyre mérgesebben.
- Nem egészen. Miután elmentél, leállítottuk az esküvőt. Azóta vár rád Arya... - a mondta többi felét már nem hallotta a szülőkön kívül senki, mert mikor Eragon mindezt meghallotta kirohant a szobából, Arya felé véve az irányt. Arya már átöltözve, egy gyönyörű, zöld ruhában volt, és épp olvasott, mikor Eragon benyitott. Egymásra néztek, és egymás nyakába ugrottak. Mint utána kiderült az egész, hogy Murtagh bajban van egy nagy hazugság volt. Az egészet Uuzka és Equier találta ki. Igaz előtte komolyan gondolták, hogy Aryát Hedurnak adják, de látták, hogy mennyire szeretik egymást, Arya és Eragon, így meggondolták magukat. Eragon nem értette, hogy lehetett, hogy mindenki tudta még Saphira is és csak ő nem tudott róla. Végülis lényegtelen volt számára, hogy átvágták,ha "cserébe" elvehette Aryát. Másnap meg is tartották az esküvőt.

Rá 10 évre Arya és Eragon körül ott futkosott egy 9 éves fiú, és egy 4 éves lány. A fiút Eragon unokatestvére után Rorannak hívták, a kisleányt meg Ninának. Mindketten félig tündék és félig emberek voltak. Roran is Lovas volt, mint az apja. Egy gyönyörű zöld színű sárkánya volt, akit Drahon-nak nevezett el.
Hasonló történetek
26101
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
25110
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kukulkán ·
Mit lehet ehhez szólni? A sztory szóra sem érdemes,kitaláció. A fogalmazás gyatra. Az elgépelések miatt mérgelődik az olvasó. Én ezekkel az idegen környezetbe helyezett kiagyalt történetekkel,külföldi nevekkel nem vagyok kibékülve. Csapnivaló fércmunka. Egy összecsapott kutyulék az egész. 2x1-es!!! :innocent:
kukulkán ·
Így már érthető. Mindenesetre nem egy nagy durranás. :innocent:
Péter1985 ·
Egész pontosan: Eragon-Az elsőszülött-Az örökség. Merthogy trilogiárol beszélünk. aki olvasta könyvet(et) az tudhatja, hogy Paolini nem egy nagy irodalmár, története egyszerű és előre kiszámítható. az hogy világsiker lett csak a szerencsének köszönhető. az egész sztorit már megírta George Lucas ezelőtt 30-35 évvel: szegény parasztgyerek az elfeledett erő birtokába kerül és megnyer egy olyan háborút amihez igazából semmi köze. apja egy árúló, a testvére is, de meghalnak és így tovább és így tovább.

A műről: irreális. Az elfek (hülyeség tündének szólítani) nem házasodnak halandokkal, mégha Tolkin azt is mondja. Bár nagy valószínűséggel ez lesz a vége.

Szerző olvasd el az Elsőszülött könyvet és meglátod milyen a Te írásod valójában.
dx__xb ·
Soha nem is állítottam, hogy az lenne, de attól még sikeres lett. Sőt, nem csak egyszerű, és előre kiszámítható, még sablonos is

No0oB ·
ez semmivel sem rosszabb, mint az eredeti 2...

LeonardodaVinci ·
Anita! Könyörgöm! Javítsd ki a címet!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: