Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Embert teremtő istenek - 6

7.

Miután kiszálltak az űrkompból, azonnal a mennyei Atya elé kísérték őket. A kötelező lábcsók után az Atya felemelve magához ölelte őket. Úgy, mint atya a gyermekeit. Meghatottan szólott hozzájuk
— Gyermekeim, minden elismerésem a tiétek! Amit elkezdtetek, az nem semmi! Mit kértek még?
— Embereket és anyagot.
— Kérésetek parancs. Van írásos igényetek, vagy szóban akarjátok elmondani?
— Teljesen kidolgozott tervezetünk van, és mellékletként az erő, eszköz elosztást is elvégeztük.
— Vázoljátok röviden, miről van szó!

— Mennyei Teremtő Atyánk! A piramisépítkezésekhez, sok emberkézre lesz szükségünk. Hiszen felszerelésre várnak az oldalakat borító napelemek, a távközlést biztosító aranylemezzel bevont csúcs felhelyezése, az elektromos áram akkumállásának megoldása, majd elvezetése a táborba. Kérünk még egy függetlenített építésvezetőt, egy energikust, és legalább negyvenes létszámú kiképzett expeditőröket. —a teremtő kíváncsian nézett Kukulkánra.—mire ez a hatalmas élőerő és eszköz igény?
Kukulkán azonnal készen volt a válasszal.
— Uram a jelentésben megtalálod indokaink felsorolását. Röviden, csak arról essék most szó, hogy új fejlemények adódtak. A tudóscsoportot kettéosztottam, mert egy új kísérletbe fogtunk: a befogott majomemberekbe ültetjük be kontrollcsoportként az IQ-géneket. Ezt már el is kezdtük a táborban és rohamléptekkel haladunk a siker felé.
—Hallottam hírét. Annyira előre haladtatok a kísérletekkel, hogy a főbábát és a két gyógypedagógust már az átstrukturált elméjű Homo Erectusok meg is termékenyítették. Vagy nem jól tudom?—nézett hamiskásan az előtte toporgókra. Azok bólintottak. Adok mellétek egy szexuálpedagógust. Már alá is írtam a megbízó levelét. Az élemedett korú, tapasztalt perverz Ede szaktanácsadót kapjátok égi segítségül. Ő majd átneveli ezeket a vadorzókat. Nem lehet csak úgy leteperni a személyzet nőtagjait. — köszönjük nagyuram!

—Van még valami, amit szóban akartok közölni? A többit majd áttanulmányozzuk és megkapjátok a választ.
—Azért kellenek a friss expedíciós erők és mobil műtők, mert szeretnénk kihagyni a befogott Homo Erectusok bázisra szállítását. Helyben végeznénk el az értelem génjének agyukba ültetését. Így, saját környezetükben építhetik ember módjára a közösségüket. Ezekből lesznek az alsóbb rendű emberfajok. Ők hosszú értelmi fejlődés által fognak eljutni a közösségünkben nevelkedő kipreparált agyú újszülöttek, ifjak és felnőttek színvonalára.

—Tehát, ki akarjátok nevelni a vezető réteget?
—Igen uram. Saját vezetőt: fáraót adni nekik, aki a papsággal együtt vezeti a népet a Kánaán felé.
—Szép elgondolás. A cél nemes, a megvalósításig vezető út rögös. Minden égi segítséget megadok nektek fiam.—szólott az Úr és lábcsókra nyújtotta lábait. A lábcsók után Kukulkánék kihátráltak a teremből és szállásukra tértek. Nagy munka várt rájuk. Terveik mellet, érvelni, vitatkozni kell és minél több erőt, eszközt kicsiholni a Zéta Retikulum szőrösszívű parancsnokaitól.

Hála a jól előkészített és érvekkel alátámasztott tervezetnek, Kukulkán mindent megkapott, amit igényelt. Az egyhetes pihenő alatt mindent beszereztek és telepakolták az űrkompokat. Aztán eljött a Földre indulás napja. Kukulkán és Kinich Achau érzékeny búcsút vett a Teremtő Atyától és beszálltak az űrkompba. A különítmény elindult vissza a Földre.

A sikeres landolás után mindenki ment a saját egységéhez. Kukulkán pedig az új vezetőkkel együtt tanácskozásra hívta a reszortosokkal egyetemben. A kölcsönös üdvözlések után Kukulkán bemutatta a stáb új tagjait.
—Bemutatom Dübel Czokli és Mekk Elek építésvezetőket. Reájuk hárul a nagy Piramis további belső terének kiképzése és lakhatóvá tétele. Valamint az génmódosított, önálló életre alkalmas Homo Erectusok lakhatásának biztosítása. Úgy gondoljuk, hogy a piramist körkörösen vennék körbe ezek a kolóniák.

Forgó Morgó elektrikus fő feladata ellenőrizni a piramis oldalsíkjainak napelemekkel való beborítását. Az elemek által termelt elektromos áram sorba kapcsolásával az áram akkumállása, transzformálása és a kibucokba való elvezetése. Olyan modern életkörülményeket akarok ezeknek az értelem szikrája által kinevelt embereknek biztosítani, hogy jól érezzék magukat és munkaerejükkel elősegítsék hatalmas terveink valóra váltását.

Primőr Fukli biológusunknak kettős feladata lesz. Egyrészt a konyhakerti, a gabona és gyümölcs növények termesztésének megszervezése. Beleértve az alagcsövesé megoldásának a kimunkálását is. Másrészt, a haszonállatok háziasításának a megoldása. A kafferbivalyok, vadtehenek, varacskos disznók, baromfiak nemesítésének és háziasításának embert próbáló megszervezése. Természetesn, már az értelmileg fejlett emberek segítségével fogja a projektet megvalósítani. Arra kell gondolnunk, hogy bármelyik pillanatban megszűnhet a kozmoszból való ellátásunk, és különben is ennyi embert nem lehet csak úgy, égi mannával jóllakatni!

Van valami kérdés e témában?—fejezte a Nagyúr az eligazítást. Nem volt kérdés. Mindenki megértette a feladatát. Ezzel kezdetét vette második ütem. Az építész csoportot két részre osztották. A piramis belső és külső munkálatainak finiseléséhez maga, Mekk Elek főépítész állt a csoport élére. Testvériesen megosztoztak a Zétáról magukkal hozott 40 emberen. A maga húsz emberével beköltözött a nagy Piramis mellett létesült építész barakkba. Onnan irányította rendkívül precíz és fontos munkálatokat.

A másik építész barakkba, a már ott lévő hat emberhez csatlakozott Dübel Czokli a maga 20 Zéta Reticulum- béli emberével. Az ő feladatuk volta a szállító űrkompokból kirakodni a szendvicspaneleket és felhúzni 22 házikót. Ide fognak kerülni az első átstrukturált elméjű homo sapiensek. Minden ház köré veteményes kertet telepítettek, hogy önellátókként megtermeljék a saját élelmiszer szükségleteiket. Kisebb ólakat is terveztek a befogott varacskos disznók és kazuár és gyöngytyúkok, kakasok telepítéshez.

Miharabb el kellett készülniük, mert primőr Fukli biológus már kis csoportjával készen állt a gabonafélék és kerti növények elvetésére, valamint a befogócsapatok segítségével befogásra kerülő élelmiszerként nemesítendő húsállatok tenyésztésére. Tehát, a tenyésztelepen gondos irányítás mellett a vadállatokból háziállatokat kellett nemesíteniük. Ha ezen túl jutottak, akkor mindenképpen a szarvasmarhákra és a kafferbivalyokra kerül majd a sor, hogy a tejellátást is megoldják.

8.

Míg a szakemberek egyik csoportja a nagy Piramis körüli munkálatokkal foglalkozott addig, a Bázison is felgyorsultak az események. A felnőtt egyedek beszédkészsége és kollektív tudata, hála Pösze- Mösze és Dadog- Hebeg embert próbáló munkásságának, szépen fejlődött. Azonban terhességük előrehaladtával tartani kellett attól, hogy egy rövid időre szüneteltetni kell a felnőttek és a gyermekek oktatását. Ekkor lépett be a csoportba Perverz Ede szexológus. Rájuk is fért ezekre az újonnan kialakított Homo Sapiensekre egy kiadós szexuális, etikai képzés.

Mamma Duci hatalmas hordóhasával egyre nehezebben közlekedett. A négy férfi is előrehaladott másállapotban leledzett. A szülőszoba kompletten felszerelve készen állt a szülések levezetésére. A kilenc bába alig várta a megszületendő csecsemők világra segítését. Az idő sürgetett, mert csak napok voltak hátra a szülések megindulásáig. Kukulkán szemlét tartott. Elsőnek a felnőtt női és férfi egyek szexuális továbbképzésére nyitott be. Perverz Ede és a résztvevő férfiak és nők (innentől kezdve nem hímek és nőstények) felállva üdvözölték. Kukulkán intett, hogy folytassák, mintha ott sem lenne. Perverz Ede ott folytatta, ahol abbahagyta.

—Ott tartottunk az imént, hogy most már kiemelkedhettek az állati sorból. Emberként kell viselkednetek! Többé nem fordulhat elő, hogy mindenki, mindenkivel közösül. Elkészültek a panellakások. Mindenki választ magának egy párt. Szabad a vásár. Ki kinek tetszik, azzal áll össze. Beköltöznek a panelkunyhókba és ott élik a mindennapi életüket. A férfiak nappal a veteményesben, vagy az építkezésen dolgoznak. Az asszonyok szülik a gyerekeket, és emellett nevelik a háziállatokat, őrlik a gabonát, főzik az étkeket a hazatérő férjüknek és a családnak.

Érthető ez emberek és asszonyok?—fordult a csoportban kuporgók felé Perverz Ede. A Homo Sapiensek egymással sutyorogtak, majd az Alfa hím, Ümmög-Hümmög szólott elsőnek.
—Jó, jó, ez eddig rendben is lenne, de aki nem bír a farkával és csak egy asszonya van, azzal mi lesz? Nekem ugyan az elosztás jóvoltából négy is jutott, de mi lesz a többiekkel? —Perverz Edének erre is volt magyarázata.
—Te, vagy itten az Alfa hím. Ezért kaptál négy nőstényt, hogy csillapítsuk a nemi étvágyadat. A többieknek egyelőre be kell érniük egy-egy felséggel. De, amint megszülnek az általatok megbecstelenített logopédusok és a négy őrszemélyzet, valamint Mamma Duci, úgy kisorsoljuk őket közöttetek másodfeleségnek. Kinek milyen szerencséje lesz, olyan feleséget kap a közösből ajándékba. Jó lesz ez így?— a csoport hímjei elkezdtek sugdolózni, hogy, s mint legyen.

—Nekem elég ez a három nőstény is, amit kaptam a közösből—ágált Ümmög-Hümmög és még dörmögött valamit az orra alatt. —a nekem szántat átengedem a többieknek.
—Köszönjük a jóságodat Ümmög, de azért egy őrkatonát neked is illene magadhoz venni! Megismernéd az űrlények szexuális életét. —Ümmög, hümmögve válaszolt nekik. —akik megbecstelenítették az őröket azok büntetésképen megkapják másodfeleségül őket. Erről nincs vita. Ha akkor jó volt őket meghirigelnetek, akkor neveljétek a zabigyerekeket!

—Látom, hogy kezdenek elrendeződni a dolgok. Rátok bízom, ki kivel akar együtt lakni. Egyelőre 12 kunyhó áll készen arra, hogy beköltözzetek. Válasszatok párt magatoknak és álljatok szépen sorba! Az elsőbbség joga Ümmögé. Válaszd ki a háromodat, akarom mondani a háremedet Ümmög! — Ümmög a maga köré sereglett nőstények közül a három legcsinosabbat választotta és a sor élére állt velük. Utána a többiek is párra akadtak. Kukulkán intett segédtisztjének, hogy adja át a panelkunyhók kulcsait. Miután megtörtént a kiosztás Kukulkán így összegezte a látottakat.

—Örömmel tapasztalom, hogy ennyire fejlődtetek beszédben és alapismeretekben. Mivel a két gyógypedagógusunk hamarosan szülés elé néz, az okításotokat esti iskolaként végzi a továbbiakban, azok felépüléséig Perverz Ede szexológusunk. A jólneveltségre, erkölcsös viselkedésre fog benneteket okítani. A születendő gyermekeiteket a kibuc közös bölcsijében és ovijában fogjuk nevelni és csak hétvégeken örülhettek nekik. Naponta nyolc órát kell eltölteni a férfiaknak az építkezéseken. Az asszonyoké a kertművelés, élelmezés és gabonaőrlés. Főzés, mosás, takarítás. Amennyiben rendetlenséget tapasztalok a legközelebbi körletellenőrzésen, úgy retorzióval fogok élni. Megértettük?—fejezte be mondandóját Kukulkán és válaszra sem várva kíséretével távozott.

Az eligazítás után minden család elfoglalta a neki kijelölt panelkuckót és Ümmög irányítása alatt elkezdődött a szervezett kollektív munka. Ümmög minden nap munka után, megkapta a másnapi teendőkre szóló eligazítást Primőr Fuklitól. A biokertészet szépen fejlődött. Mivel a munkáskezek szaporodtak, szerszámokkal is el kellett őket látniuk. Egyelőre a piramist építő csoportból kértek kölcsön egy kovácsot, aki kialakítja a kovácsműhelyt és megtanítja a Homo Sapienseknek a szerszámkészítés csínját-bínját. Mivel a Zétáról magukkal hozott vas és bronz fogyóban volt, elhatározták, hogy a Zétáról kérnek bányaipari szakembereket, a vasérc és más fémek kitermelésének megindítására.

9.

Embert teremtő kísérlet a terepen.

Pu Cong Cönpa a Zétáról kapott friss erőkkel 32 fősre növelt csapatával, két mozgó műtőjével, teher és személyszállító légpárnás járműveikkel nekivágott az újabb küldetés végrehajtásának. A feladat egyáltalán nem volt veszélytelen. Menet közben állandó kapcsolatban álltak a felettük köröző Bolygó Buci felderítő által vezetett helymeghatározó repülő csészealjjal

Bolygó Bucinak a feladat volt bemérni az alant elterülő őserdőben fellelhető emberszabású Homo Erectusok. Tartózkodási helyeit. Megadni a lentieknek a koordinátákat és mintegy rávezetni őket a célra. A Bázistól már több száz kilométerre elhaladtak, amikor jött fentről a jelzés, hogy jobbra egy patakparton húszegynehány fős csoportra bukkantak. Pu Cong és emberei azonnal nekiindultak a célkövető által megadott irányba. Szerencséjük volt, mert egy kiszáradt folyómederben tudtak előre haladni, és csak a cél előtt négyszáz méternyire kellett letáborozniuk. Innen már csak ösvény vezetett az emberszabásúak csoportjához.

A múltkori kellemetlenség itt is bekövetkezett. A bőgőmajmok, tukánok és gyöngytyúkok riadóztatták a körzetben lévő állatokat. Nem volt mese, mint segítséget kérni fentről. Bolygó Buci hangágyúkkal, még időben elnémította, azaz blokkolta a bőgőmasinákat. Sőt, blokkolta a majomembereket is. Mire Pu Congék átverekedték magukat a dzsungelen már békésen szuszogva jótékony álomba szenderültek az embermajmok. A helyszínre érve, felibük repülve egy nagy hálót eresztett le a csészealjból, a legénység, melybe bepakolták a rabul ejtett egyedeket és intettek, hogy jöhet a menet! A csészealj a zsákmánnyal a táborhely fölé repült és megvárta, amíg odaérnek az expeditőrök.

Mire visszaértek már ott hevertek a földre eresztett hálóban a kábult egyedek. Egyenként vitték őket a műtőbe és gyorsan elvégezték rajtuk a párperces műtétet. Ettől a pillanattól kezdve beléjük helyezve működésbe lépett az IQ-234-es gén. Az összes műtét elvégzése nem tartott tovább negyven percnél. Visszahelyezték a még kábult embermajmokat-most már Homo Sapienseket- a hálóba és intettek a felettük köröző csészealjnak, hogy indulhat vissza az embermajmok élőhelyére. Itt kezdődött az újabb horrorisztikus incidens.

A bozótos, indás, liános őserdei csapáson vánszorgó expeditőrök éppen csak, hogy kifújták magukat, amikor a, már az időközben kábulatukból magukhoz tért bőgőmajmok, és a hozzájuk csatlakozó gorillák, orangutánok hada fenyegetőn állta körül a hálóban fetrengő majomembereket. Amint észrevették a közelgő csapatot, megindultak feléjük, mellső lábaik között hatalmas ágakat, husángokat lóbálva. A hideg futkosott a kis csapat tagjainak hátán. Ha fentről nem veszik észre a veszélyt nagy baj lehetett volna belőle. Hangágyújukkal megfutamították a támadókat.

Éppen hogy kifújták magukat és izzadó homlokaikról törölgették a halálverítéket, amikor a közben magukhoz tért embermajmok fogaikkal széjjelszaggatva a hálót ki és rászabadultak a betolakodókra. Ember, ember elleni küzdelem kezdődött, melynek a vége az lett, hogy négy expeditőrt elrabolva eltűntek velük a fák lombjai között. Pu Cong embereivel fejvesztve menekült a szakadt hálót hátrahagyva. Bár a feladatot teljesítették, de négy embert elvesztettek. A csészealjból nem tudtak közbeavatkozni, a fák sűrű lombkoronái jótékonyan eltakarták a vadorzókat. Elvégre mégiscsak ők voltak otthon.

A bázisra visszatérve úgy néztek ki, mint egy vert csapat. Azonnal a gyengélkedőbe siettek, ahol ellátták karmolásokból és harapásoktól eredő sebeiket, majd lefürödve, lemosták magukról a gyalázatot.

A vezetés belátta, hogy lézerfegyverekkel ellátott kíséret is szükséges az expeditőrök mellé. Napokon át figyelte a csészealjból a majomemberek mozgását Bolygó Buci. Lépésről lépésre regisztrálta és közölte a történteket. Az elrabolt négy emberüket nem bántalmazták. Makogva körbevették őket, szimatolva szagolgatták, simogatták a rabul ejtetteket. Miután megnyugodtak, bevonultak a nagy közös kunyhójukba magukkal cipelve a foglyokat. Négy nap múlva elérkezett az ideje, hogy az újra szervezett csapattal visszamerészkedjenek a majomemberek által elrabolt társaik kiszabadítására.

A következő expedícióknál már nem fordultak elő hasonló malőrök. Pár hét alatt több száz embermajomba ültettek a terepen IQ – 234-es gént. Összeszedtek és a bázisra hurcoltak 280 egyedet, gyerekestől, felnőttestől együtt. A kis panelkunyhók lassan megteltek élettel. A kiképzők a férfiak nagy részét a piramisépítkezésekre hajtották és keményen munkára fogták. A munka az emberré válás egyik lépcsőfoka. Két hónap alatt sikerült a nagy Piramis teljes felületét napelemekkel bevonni. Úgy csillogott a napfényben, mint egy hatalmas égbe szökő víztükör.

A külső munkálatok után a belső elektromos szereléseknél használták segéderőként az egyre értelmesebbekké váló Homo Sapienseket. A géptermek beüzemelése után, a pincerész harmadik szintjén helyezték el az akkumlátor helységet. Innen indult ki a gerincvezeték mely egyrészt a piramis belső energia ellátását szolgálta, másrészt ezzel oldották meg a panelkunyhók világítását is. Mondhatni úgyis, hogy a Homo Sapiensek összkomfortban éltek, hiszen a vízellátást már régebben megoldották.

Kukulkán és stábja még nem költözött be a piramisba. Mindenképp a helyszínen akart kivárni az új egyedek születését. A szülőszobák és a bábák felkészülten várták Mamma Duci, a két gyógypedagógus, és a négy megbecstelenített őrkatona szülését. A bennszülött Homók szülését is felügyelték, de, mivel azok spontán szaporulások voltak, nem gondolták, hogy komplikációk léphetnének fel.
Hasonló történetek
3418
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3911
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AELM. ·
bogumil ·
:heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: