Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elhulló levelek

Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor a folyóparton üldögéltünk kettecskén. Rám nézett a csodálatos, csillogó, barna szemeivel és minden gondom elszállt. Egyik kezemben egy kis dobozka, melyet előle rejtegettem a másikban egy falevél. Addig morzsolgattam az elsárgult levelet, mígnem teljesen porrá lett. Nem sajnáltam. A gesztenyefák amik alatt ültünk sárgára festették a tájat. A vízben is csak a sárga kopaszodó lombok látszottak, a lombok és MI! Ahogy a tükörképünket néztem, egy levél hullott alább és pont "ránk" esett. A vízen apró jelentéktelen hullámok söpörtek végig a levélke érkezésétől. Ettől kirázott a hideg és visszatértem a valóságba. 


- Tessék! - nyújtottam át a kis szív alakú dobozkát, majd a mikor elvette el is kaptam a fejem. Vajon észrevette, hogy feszült vagyok? Ezért simította meg a hajam? A dobozt lassan kinyitotta és tisztán emlékszem milyen boldogan nézte a kis medált, amin egy "E" betű volt.
- Nekem is van - mondtam mosolyogva és kivettem a kabátom alól a medált, amin egy "B" ékeskedett.-Boldog 2 éves évfordulót.
- Én is hoztam neked valamit.-mondta. Elővett egy kis ékszertartót és letérdelt elém.-Szeretném, ha egy év múlva a házassági évfordulónkat ünnepelnénk itt. Hozzám jössz?
A kérdés olyan váratlanul jött, hogy sírva fakadtam. Térdre borultam mellé a hideg, de gyönyörű arany levéltakaróra. Átöleltem.
- Biztos ezt szeretnéd?
- Igen - felelte magabiztosan.
- De az egyetem. Így is csak szünetekben találkozunk. Hiszen Angliából nem járkálhatsz csak úgy haza.
Rám mosolygott és letörölte a könnyeim.
- Tudod, míg kint voltam sokat dolgoztam az iskola mellett és mivel ösztön díjat nyertem...
Ki se mondta, de tudtam mire gondol.
- Megígéred, hogy az első házassági évfordulónkat itt ünnepeljük?
Igent mondtam az eljegyzésre és még azon a héten együtt mentünk el Angliába. A ház amit nekünk vett gyönyörű volt. Az esküvőnk szintén. Aztán a szomszédba költözött Emili, a csinos szőke kis egyetemista és az életünk teljesen megváltozott. Épp egy éve, hogy megkérte a kezem, és én az ígéretemhez híven itt ülök, a kis kőpadon a sárguló gesztenyefák árnyékában, a vizet kémlelve. Talán téged kereslek a víz tükrében...
Hasonló történetek
7243
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
3926
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kolilla ·
ne haragudjatok, de sajnos éppen gép elvonásom van és nem tudtam feljönni megnézni, hogy kikerült e a történetem. sajnálom, hogy nem sikerült belevinnem az érzéseimet, és megígérem a következő írásomba bele adom a valódi énemet is. remélem az majd megnyeri a tetszéseteket :)

Tűzmadár ·
Igen, ez valóban lényegesen jobb, mint a korábbiak.
Úgy vélem, kissé átlendültél a ló másik oldalára, számomra ez kissé „csöpög” a romantikától. Ez nem feltétlenül baj, hiszen én férfi vagyok, te pedig nő, és a nők általában romantikusabbak.

„Egyik kezemben egy kis dobozka, melyet előle rejtegettem a másikban egy falevél.”
Túl sok benne az „egy” szócska, próbáljuk meg kivágni:
„Kezemben kis dobozocska, melyet előle rejtegettem, a másikban falevél.”
Látod, így is értelmes a mondat, de lehet szépíteni:
„Kezemben az előle rejtegetett szelence, a másikban falevél.”
Itt jegyzem meg a sárga levél még nedves, nem lehet porrá morzsolni, csak a barnát, vagyis ez a jelenet képzavaros. A hitelesség miatt a levél színét nem írnám le, a porrá morzsolásból kiderül, hogy száraz, vagyis barna volt.

Sajnos én is sűrűn esem abba a hibába, hogy túldramatizálok egy-egy jelenetet. Jelen esetben túldramatizálás, ha a jelentéktelen kis hullámoktól kiráz a hideg. Jelen esetben inkább megborzonganék, ha nő lennék, esetleg közelebb húzódnék a fiúhoz, de itt jó a váltás. Vagyis, hogy a borzongásról a meleg utáni vágyakozás, a fiú jut a lány eszébe, felé fordul.

Ilyen előzmény után a könnyek letörlését szokta követni valami, pl. a lány lehunyt szemmel belesimítja arcát a fiú tenyerébe, esetleg belepuszil. Idáig szavak hangzottak el, most a fiú testi kontaktusba lép, ami a lány – ha szerelmes – szokott viszonozni.
ADE1 ·
Bocsáss meg a megjegyzésemért, de a szócskának nevezett határozatlan névelő és a levél színe legyen a legnagyobb hiba!
Tűzmadár ·
Igen, mert teljesen mindegy, hogy mi az a szó, lehet "a", vagy "az" is, hamár a névelőknél tartunk. A lényeg a sok ismétlés.
A levélle kapcsolatban, próbálj sárgát porrá morzsolni. :-)
Ami pedig a hibákat ileti nem lehet mindent egyszerre zúdítani, iskolában sem az első évben zúdítottak mindent rád. Én legalább kiemeltem pár hibának vélt elemet, és az írón múlik, elfogadja, vagy sem. Minden kritika csupán javaslat, a döntés mindig az íróé.
Te miket javasoltál?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: