Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életem romlása

Aznap kezdődött minden. Szokványos reggelnek indult, de szörnyen végződött. Korán felébredtem de nem tudtam visszaaludni. Nna végre indulás reggelizni, utána futás suliba.
Első óra matek. HuH! Kikaptuk a dogát. Imádkoztam, hogy ne 3-as legyen. Nem jött be.
3-as méghozzá alá. Meg leszek nyúzva gondoltam. Még négy óránk volt de azokon semmi érdemeges. A családomról annyit, a szüleim elváltak kiskoromban anyukámmal éltünk. Tesóm, anyu nagyim és +anya barátja. hazafelé tekerek, és azon gondolkoztam, mit is mondjak. Úgy döntöttem semmit. Rosszul döntöttem. Benyitok köszönök és próbálok elslisszolni de megkérdi jegyet kaptam-e?Válaszom természetesen:Nem.
mondja, hogy mutassam az ellenőrzőmet. Hmm. Szarügy. Anyukám sohasem ütött meg, de ha leordítja az ember fejét, még rosszabb, mintha ütné. Most is ordított, hogy miért nem 4-es annyiszor átvettük azt az anyagot.

Aznap menne anyukám meg a barátja a testvéremért a koleszba. Nekem meghagyja, hogy tanuljak és még mindig mérgesen, köszönés nélkül elment. Nem érdekel - gondoltam. Akkor harag.
Tanulok aztán haverokkal, mentem fél órát kacajozni. Este leültem nagyimmal tv-t nézni, de nem nagyon ment, mert mindkettőnk mást akart nézni.
Fél tíz környékén a mamám fel akarja hívni anyáékat, de nem veszik föl. Telnek a percek egyre idegesebb. Én nem aggódtam. Biztos lemerült az akkujuk. Pár perc múlva csörren a vezetékes, hogy valami baleset történt, nem tudják mekkora a baj. A mamámmal átrohantunk a szomszédba, ahol anya régi barátja lakik. Megkérdezte a mamám, hogy elvinné-e a férje a baleset színhelyéhez.
- Persze.
- Én mehetek? - kérdem.
- Ne, ne gyere, hogyan fogunk még így is beférni 5-en az autóba?! - sopánkodott nagymamám.
Nem tettem szóvá hogy simán elférnénk a szomszédnak a új autójában csak kicsit morogtam.
Aztán jött a nyugtatás hogy: - Mindjárt itthon leszünk, fél max. egy óra.
Leültem a tv-elé, szinte gépiesen kapcsolgattam, mintha azt várnám, megmondja mi történt.
Egyszer csak jó idő múltán, hallom, hogy begördül az autó. Rohanok az ajtó elé. Megálltam. Valami visszatartott, mintha egy belső hang mondta volna, hogy rohanjak el a világ végéig. De nem mozdultam. Hallottam mintha valaki ordított volna fájdalmában, vagy kínjában. Nyitódik az ajtó gépiesen félreállok, magamban azt gondoltam vajon ki halt meg?!
Végigpörgött előttem a testvérem arca, akivel sokat veszekedtünk, de nagyon hiányzott volna, anyu barátja, akivel sokat autóztunk és végül anyámé. Lehet, hogy összevesztünk, de azért még szerettem.

Folyt. köv.
Hasonló történetek
5411
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4176
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
csuti02 ·
Valóssággal folytasd és minnél hamarabb és hosszabban!Eddig jó!

Laller ·
Szerintem nyugottan sződd bele a te életed hálóit egy részben, de meg lehet tuningolni egy kis hamis izgalommal is, ami nem éppen tükrözi a valóságot.
Ember!!! Határ a csillagos ég! FAntáziálj, adj bele apait-anyait!
Ez kell ide, nem egy csöpögős, valóságsohw!
viper93 ·
Megcsinálom először a sima írást aztán majd meglátjuk lehet hogy csinálok egy olyyan Fantasy-regényt is később belőle de csak miután leírtam és befejeztem az eredetit.
Továbbra is köszönök minden kritikát.

Ja és most felraktam kábé szemmétékre kétszer-háromszor hosszabb folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: