Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
laci78: szokás szerint nagyon jó - rem...
2024-05-14 10:35
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éber álom 2.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ezeket a szavakat hallom, de az első alkalom, hogy a doktor így nézzen rám. Mint ha észre vett volna valamit. Ki tudja…
Miután kimegy, Mary jön be hozzám, hozza a reggelit: infúziók, illetve pépes valami gyomorszondán keresztül. Nyami.
Ó, bocsánat, ön biztos most meg van zavarodva, hogy most akkor mi is van? Kómában vagyok-e vagy sem? Az igazság az, hogy én is csak onnan tudom, hogy mondták nekem. Én sem így képzeltem a kómát, azt hittem, hogy egy nagy semmi, vagy egy álom, ami évekig tart. Azonban már az első pillanatban úgy mond „kitágult” a tudatom. Nem vicc, tényleg. Ott feküdtem az ágyamban, de hallhattam az ügyeletes nővért, vagy a másik nővér csoszogását, vagy Mary jellegzetes lépteit közeledni. De nem csak hallok, látok is! Bizony-bizony, csukott szemmel. Gondolom most arra gondolnak, hogy ez már ízetlen tréfa, de még mindig nem poénkodok. Tényleg látok, de nem úgy, mint ha a szemeimet használnám. Egyszerűen látom, helyesebben mondva érzem, tudom, hogy mi hol van. Még a tv-t is bírom nézni, látom a képeket, a színeket, a mozgást, mindezt csapok és pálcikák nélkül. Magam sem értem ennek a természetét. Egyszerűen ez van, és kész, de ami azt illeti, örülök neki. Az egyetlen dolog, amim nincs – és ez a legfájóbb – az a képességem a másokkal való kommunikációra.
- Egészen jól festesz ma! – teszi le az infúziókat az éjjeliszekrényemre, az első már be is köti, majd megetet a gyomorszondán keresztül. – Van egy órám szabad, szóval hoztam egy-két újságot. Tudod, hisz ma kedd van. – keddenként mindig felolvas nekem, de csak újságokból. Könyvet is olvas nekem, de azt csak a szabadnapjain.
- A dél-koreai kormány… – kezd bele az első cikkbe, ami az útjába akad. Legszívesebben megmondanám neki, hogy a kül- és belpolitika nem érdekel, inkább csak a sportrovat, de ha megmondhatnám is neki, akkor sem tenném. Más nem tenné meg nekem ezt, nem áldozná a szabadidejét rám. Minden szavában, tettében ott a törődés.

Egyedül él, minden idejét másoknak szenteli. Nincsenek háziállatai, de sok barátja van. A szülein kívül nincs senkije. Nekem sincs. Talán épp ezért viselkedik velem így? Mert tudja, hogy egyedül vagyok, akár csak ő?
Hogy honnan tudok róla ilyesmit? Elmesélte. Néha csak bejön, és az idegességtől vagy dühtől remegő kézzel mondja, csak mondja, ami a lelkét nyomja, én pedig jó hallgatóságnak bizonyulok. Volt, hogy sírt az ágyam mellett ülve. Ilyenkor legszívesebben üvöltöttem volna a fájdalomtól, mert nem tehettem vele semmit sem, nem vigasztalhattam meg, nem segíthettem neki, ilyenkor éreztem csak igazán bezárva magam a saját testembe.
- Na, ennyi volt, most mennem kell kötözni, így is tovább maradtam pár perccel, mint terveztem. Nemsokára jönnek felkészíteni a filmezéshez. Légy jó! – és már illan is ki az ajtón.
„Mi más lehetnék?”
Nem tudom, szerintem tudja, hogy hallom és látom, ezért beszél hozzám úgy, mint egy „éberhez”. Mert így nevezem a többi embert. Ez egy fajta irónia. Azt hiszik, hogy mert járnak-kelnek, beszélnek, cselekszenek, attól máris élőlénynek, aktív élőlénynek számítanak. Igaz, én eléggé passzív vagyok így ágyhoz kötve, de sokkal éberebb, mint ők, előbb olvasom ki az apró jelekből, hogy mi a helyzet, mint ők. Bár csak az orruk alá dörgölhetném…
Amint lefolyik az első infúzióm, máris jön egy másik nővér egy orvossal karöltve. Az oldalamra fordítanak, beállítanak magzatpózba, és kezdődik a punctio. Istenem, hogy mennyire rühellem, amikor a gerincemet szurkálják egy orbitális tűvel! De nincs mit tenni, ezt el kell végezni a röntgen előtt.
Hasonló történetek
4473
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4678
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

nefelejcs_v ·
Így kibővítve tényleg jobb, ahogy kerekedik kicsit a történet.
Azért muszáj kritizálnom. (ezt a részt mintha kevesebbet olvasta volna át beküldés előtt, néhány ismétlődő szó maradt benne), de nem is ezt tenném szóvá, hanem a gyakorta tapasztalt hibát, hogy "szemei". A magyar nyelv a páros szerveket egyes számban használja, kivéve, ha fontos, hogy mindkettő. Például tornaórán mondhatja a tanár.
- Figyelj a lábaidra, a ballal a piros csíkon, a jobban a zöldön haladj!,
De,; Elfagyott a lábam, ahogy a kezem is. Viszont - ha már belemelegedtem -, mondjuk azt.
"Mit látnak szemeim?!"
(Azt hiszem, ez a hiba az örvendetes idegennyelv oktatás mellékhatása.)
aggacac ·
Van benne valami, mivel más nyelvekben a páros szerveket ( mint esetemben a szerb nyelvben) mindig többesszámban használják, és épp fordítva, csak akkor mondják egyesszámban, ha ki akarják hangsúlyozni - a fenti példával élve - hogy melyik lábról ill. szemről van szó.
Igaz, ami igaz, kevesebbszer néztem át, szokásom hirtelen írni, néha megfontolatlanul, amolyan ,,ahogy esik, úgy puffan'' hozzáállással, ezt is így írtam.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: