Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dolmányos pajtás

A természetnek hála, ismételten gazdagabb lettem egy élménnyel. Megosztom veletek kedves palacktagok, így talán hozzájárulhatok egy pozitív, derűs hangulathoz.
Íme:
A cég ahol dolgozom (Budán) egy többszintes épület, külön dohányzó terasszal. Pár napja itt füstölögtünk ketten, bánkódva az elmúlt meleg időszakon, siránkozva a közelgő ködös, hideg jövőn.
A mellettünk lévő háztetűn (amelyre egy szinttel fentebbről jó a rálátás) egy dolmányos varjú ücsörgött izgatottan. Helyesebben a háztetőn lévő antenna tetején múlatta az időt.
Fél perc sem telt el, s megkezdődött a mutatvány.
Varjú koma lereppent az antenna alá, felkapott egy diót (amit már előzőleg halomba hordott a háztetőre), majd hopp fel az antennára dióval a csőrében. Lassú tipegés jobbra, balra, mókás egyensúlyozás, csőr kitát, dió antenna tövébe le, bánatos kár-kározás. Újabb reppenés le, dió csőrbe, antennára fel, tipegés, dió potty, mérgelődő kár-kár.
Pontosan 6x ismétlődő kísérlet után a 7-re: ..... dió potty, "ujjongó" kár-kározás, zuhanó repülésbe le, dió befalás őrületes sebességgel, elégedett varjú ábrázat, tipegés a csatorna szélére, a csatornába csőr törölgetés, (ahogy a tyúkok is szokták a baromfiudvarban), majd három tisztelet kör után, usgyi a legközelebbi diófa felé.
Eme tüneményt szerencsére a természetvédő kollégával néztük végig (neki is újdonság volt, tudomása szerint varjak ezt nem igen produkálják).
Elmeséltük a dolgot a többi természetvédős kollégának, ?k sem tudtak róla, így "nyilvántartásba vették", s hasonló történettel ajándékoztak meg. Miszerint:
Angliában eleinte (valamelyik madárfaj) az autóútra hordta a magvakat, ott a kocsik összetörték, ?k meg összeszedték. Igen ám, de nagyon roncsolódtak a magok, szerteszét szóródtak, sok volt az óvatlan madár aki áldozattá vált, így stratégiát váltottak. Nevezetesen: a gyalogos átkelőre (zebrára) helyezik a magot, a gyalogos rálép, mag összetörik, lámpa pirosra vált, leleményesék pedig gyorsan összekapkodják mielőtt az autók indulnának.
Eddig különösebben nem varázsolt el a varjú mint olyan, de ezek után másképp tekintek e madárra.
Hasonló történetek
3116
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
5411
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyémánt ·
Palacktagok, ez tetszett, ahogy a történet is.

BURGONYA ·
A VARJÚNAK TÖBB AGYA VAN EGY BURGONYÁNÁL AZ BIZTOS IS!


BAGLYOS SZTORID NINCS? IMÁDOM A BAGLYOKAT!! AZ A LEGHÚZOSABB SZÁRNYAS CUCC AZ EMU UTÁN! :angry:
Agnetta ·
Sajna baglyokkal nem szolgálhatok, de igyekszem helyette mást "küldeni".
Üdv. Szép hétvégét!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: