Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Dolgozat

Nem igaz! Egyszer nem készülök, és tessék! Gyorsan kipakolom a cuccom, kinyitom, bevágom a padba. Nem vette észre! Huh!

Eszméletlen gyorsasággal, még két társam is végzi ugyan ezeket a mozdulatokat, majd, mint akik karót nyeltek egyenesbe vágják magukat. Olyan ártatlan képpel néznek a hunyorgó tanárra, hogy majdnem én is elhiszem, betéve tudják, már azokat az anyagokat is amiket, még nem is vettünk. Valójában nem a mumusom az irodalom, de ekkora anyaggal már nem érdemes hazardírozni. Soha nem szoktam puskázni, így még szokatlanabb, hogy nagyobb erővel pumpálja a vért a szívem.

Az osztálytársaimat lekapcsolták. Mindenkinek egy szép kövér egyes. Én még tartom magam, úgy ahogy. Egyfolytában mondogatom magamban, hogy "Csak ezt megússzam! Csak ezt!" A tanár, odalép hozzám, felnézek rá. (a szívem kihagy néhány ütemet) Rámförmed, hogy osszam ki a lapokat. Én majdnem beájulok a pad alá. Ez a nő kikészít! Biztos, hogy meg akar ölni! Azért kiosztom a dolgát. Mint ahogy lenni szokott a kézbesítőn tölti ki majdnem mindenki a haragját... Nagyon csúnyán tud nézni néhányuk! Magam elé teszem az utolsót, a padban ott van tankönyv, füzet, a tanár pedig mélyen belebújva a naplóba. Odalesek a tankönyvre, félszemmel a tanárt tartom, vizslatom. Tankönyv, tanár, tankönyv, tanár... Úristen! Megmozdult! Amilyen gyorsan, és észrevétlenül csak tudom, becsúsztatom, hangtalanul tűnik el az ölemből a tankönyv. Pár mondat... ennyi az akció gyümölcse. Fénysebességgel írom, amit kilestem, a tanár pedig újra mozdulatlan. Még egyszer... Megvan! Kicsit pozitívabb lesz a felfogásom, három kérdés pipát kap. Lássuk mennyi van még... Nyolc!!! Te jóságos atya Isten! Újra letargia...

A tanár felnéz, és engem koslat! Én újra elrejtem a könyvet. Feláll, és hozzám igyekszik. Másodjára nem kapok levegőt, zúg a fejem, a szívem most olyan gyorsan ver, mintha infarktus közelegne. Mérgesen néz, majd megszólal:
- Miért nem szól maga, hogy nem volt itt tegnap? Mit ír arra a lapra, ha nem volt itt a dupla órámon? Adja ezt ide, és üljön meg a helyén csendben!
Hasonló történetek
3925
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3119
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szentkirályi Katinka ·
:heart_eyes: tündéri

Tűzmadár ·
Én se tudok jobb szót, mint aranyos. :-)
Érdekes mi a suliban nem használtuk az „egyes” szót. Volt helyette: ceka, karó, fa szekunda, cekáz, és még pár más.

A történeted eszembe juttatott egy másikat.

Több sulimat estin végeztem munka mellett. Az egyik napon korábban mentem be, és a nappalisok közül páran tovább maradtak. Köszöntem nekik aztán beültem a megszokott helyemre, és elővettem egy könyvet olvasni. Az egyik lány odajött hozzám, beszélgettünk pár szót aztán elmentek.
Mivel a padomon volt pár firka, és nem akartam kimaradni a sorból, odaróttam ceruzával. „Taekwon-do”. (Kéz-láb művészete, bár te ezt tudod.) Másnap valaki aláírta: „Ez mi?” Válaszoltam neki, kissé ironikusan, cikizve őt. Amire hamarosan jött az újabb mondat. Miután megtelt a pad, ragasztottam az aljára egy kicsi lapot, mintegy tasakot képezve belőle. Beleraktam egy másikat, amint az üzenetem volt, aztán egy nyíllal jelölve a helyet azt asztalra írtam: „Üzenet a pad alatt!”. Utána negyedóráig radíroztam a régieket.
Megtalálta, és egész tanév alatt leveleztünk a pad alatt.
Egyik alkalommal megkérdezte, nem vagyok-e kíváncsi arra, kivel levelezek? Azt válaszoltam: „Nem! A stílusodból, tudom, hogy lány vagy, de nem ez a fontos. Hanem azt, hogy amikor az ember iskolába jön, nem az jár a fejében, miből fog felelni, retteg, nehogy bekarózzon. Hanem az a fontos, hogy jó érzéssel, vidáman, kíváncsian várja, mi van a pad alatt. Ha találkoznánk, vagy összejönnénk, vagy nem, de az, biztos, hogy megszűnne ez a kellemes érzés.”
Azt válaszolta, igazam van, és nem találkoztunk a tanévben. Viszont amikor jött a szünet, igen. Éreztem, hogy vonzódik hozzám, de nem jártam vele, mert ő 16 éves volt, én pedig, 24.
Később férjhez ment, egy cég igazgatója lett, és mivel én is megnősültem, elhidegült a barátság. Nem kerestem többé, és ő se engem.
Delicia Air ·
Hm. Olvastad a vers alatti szöveget igaz? Igen, tudom, hogy mit jelent, már 3. éve. A Taekwondo az én sportom, nemcsak kecses, de magadiztos, erős, szilárd sport, és a páston megmutatkozik, hogy milyen fából faragták a delikvenseket. Ami pedig nekem a leginkább tettszik, az az, hogy nemcsak magát a küzdést lehet ott elsajátítani, hanem a Hapquido-t is, ami az önvédelmni része! Midnd1.

Az ilyen történeteket miért nem írod meg? Szerintem az élet írja a legjobb sztorikat!
Tűzmadár ·
Sok évig űztem, sőt egy darabig tanítottam is. Bemutatókat tartottunk a város különböző részein. Szép emlékem, amikor az „Első emelet” koncertjét csúsztatták el miattunk, mert a nézők nem hagyták ott a bemutatónkat, míg vége nem lett. (A raditáron is álltak. :-D) Pedig nem volt köztünk feketeöves, „csupán” jó csapat voltunk.
Aztán szétverték a csapatot a feketeövesek, és otthagytam a stílust. Soha nem bántam meg.
Ha lesz időd olvasni, keresd itt meg a „Érzelem nélkül” c. írásom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: