Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

December Hat - A rejtély

Sötét volt. Az egész lakásban csend honolt. Az ablakokon minden redőny le volt húzva. A kis kertvárosi házban éjfélt ütött a nappaliban lévő toronyóra. A második emeleten felriadt egy fiú.
- Most elkaplak... - mondta maga elé, majd szépen csendben felkelt az ágyból, és az ajtaja felé indult. Fülét a kulcslyukra tapasztotta, és lélegzet visszafojtva figyelt.
Halk, kaparásra emlékeztető hang ütötte meg a fülét. Valami történik odalent. Egyre hangosabban és hangosabban hallotta, majd hirtelen ismét néma csend lett.
Résnyire nyitotta az ajtót, de persze semmit sem látott. Óvatosan kilopakodott és a szobájával szemben lévő lépcsőhöz osont, majd lehasalt.

Pár percig nem történt semmi, majd hirtelen valaki megérintette a fiú vállát. Azonnal felpattant, lerohant a lépcsőn, már amennyire a bukdácsolást rohanásnak lehet nevezni, befarolt jobbra a konyha irányába, és az első kis szekrénybe be is bújt. Zihálva vette a levegőt. Vajon ki vagy mi lehetett az odafönt?
Már azt hitte, kiszuszoghatja magát nyugodtan, amikor egy fekete alak haladt el a résnyire nyitott szekrény ajtó előtt. A hűtőajtó kilincsének kattanását lehetett hallani, majd ki is szivárgott a jégszekrényből a halvány sárga fény.
- Még egy kicsit, még egy kicsit! Suttogta magában a fiú. Már majdnem annyira nyitva volt a hűtő ajtaja, hogy láthassa az idegen arcát. Ekkor azonban egy hatalmas vödör szappanos víz hullott alá, és a betolakodó hátratántorodva bevágta a hűtőajtót. Hangos prüszkölés és köhögés közepette leverte az asztalról a Ming vázát és három Herendi tálat, majd a második csapdán - egy aljasul elhelyezett gördeszkán - elvágódott a talajon. A kis bujdosó kihasználta az alkalmat és kirohant a konyhából nyíló garázsba, majd bekúszott a bent parkoló kocsi alá.

Éveknek tűnő másodpercekig motoszkálás hallatszott a konyhából, majd egy perc hatásszünet után nyílt a garázsajtó. A cipőkopogásból sejteni lehetett merre jár a behatoló. De legalább volt cipőkopogása. Így a srác már biztos lehetett abban, hogy nem egy marslakó sétált bele fondorlatos csapdáinak első kettő példányába. Első kettő, mert még hátra volt vagy negyven jól elhelyezett fúrmány. Lám a következő. A kocsi mellett ügyesen elhelyezett riasztótávkapcsoló. A betolakodó rálépett, melynek köszönhetően háromezer herces velőtrázó muzsika csendült az idilli garázsban. Az idegen gyorsan összetaposta a távkapcsolót, mellyel csak azt érte el, hogy kikapcsolni sem tudta már a riasztót. Irány a következő szoba, gondolta a fiú és már rohant is a kerten át, majd a főbejáraton be az előtérbe. Itteni előre megtervezett rejtekhelye a család összes kabátjával teleaggatott kalaptartó mögötti sarok volt. Ideális egy ekkora fiúnak, mint ő. Senki sem veszi észre, és még az ajtó is eltakarja, ha netán kintről jönnek.
Időközben elnémult a riasztó, és ismét csend telepedett a házra.
- Most már nem menekülsz - mormogta magában főhősünk.
Ekkor a főbejárat kilincse megmozdult.
- Ajaj. Ez nem így volt eltervezve - suttogta maga elé a fiú, aki remélte, hogy a konyhaajtón jön vissza a betolakodó. Hát nem így lett. Így jöhetett az improvizálás. A pár méterrel mellette heverő, már egyszer használatba vett gördeszkáért nyúlt és a bejárat elé gurította. A "valaki" megállt, lehajolt, majd halkan kuncogva annyit mondott:
- Ez nem jött össze kis barátom.
Tévedett...
Abban a pillanatban, amint fejének körvonalai az ajtó mögött láthatóvá váltak, tarkójára szédült a kalaptartó, lefegyverezve egy-két percig.
Ezt a csatában beállt kis szünetet kihasználva a srác kiugrott a sarokból az előre gondosan elrejtett kakaószirupot a támadó arcába nyomta (már amennyire kivehette, hogy az lehet az arca), majd a nappaliba iramodott, és a hatalmas karácsonyfa alatt elbújt.
- Az utolsó állomás... Most végre elkaplak.
Közeledett... Lépései egyre csak hangosabbak és hangosabbak voltak.
Most vagy soha. Halk kattanás, és a fiú kezében aktiválódott a karácsonyfa izzóinak kapcsolója. És akkor ott állt, háttal a karácsonyfának. Egy hatalmas piros ruhába öltözött, valaki. Hátulról mikulásnak látszik. Előröl nem látni. Még. Ugyan is lassan kezdett megfordulni az alak. Ismét csak pillanatok választották el a fiút attól, hogy meglássa a titokzatos arcot, amikor lekapcsolt a karácsonyfa fénycsodája.
Áramszünet...
Halk csoszogás, kattanás, és néma csend.
Elment. Meglógott. Sosem derül ki-ki volt az.
- Minden év december 6.-án valaki belopózik a házba, és sosem tudtam még elkapni. Nem értem, hogy csinálja. Ahogy azt sem, hogy másnap, mikor berohanok szüleimhez, ajándékokat lóbálva a kezemben, apukám miért néz ki mindig úgy, mint akin átment egy tank, és három gyalogos hadosztály...
Hasonló történetek
6658
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
5572
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
konstansfüggvény ·
ez nagyon király... minden megvolt benne ami kellett... :blush: :smile: :grinning:

wadam ·
Köszönöm szépen =)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: