Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak Ő

Normális életem van. Átlagos lány 180 cm magas, 80 kiló, hosszú barna haj és persze szemüveg. Átlagos, de szép házban élem mindennapjaimat. Boldog párkapcsolatban élek, mondhatni egy teljesen átlagos már-már unalmas életem van. Egészen mostanáig ugyanis pár hónap alatt az életem teljesen a feje tetejére állt. Hogy miért is? Inkább kezdem az elejétől, hogy ti is megértsétek. A nevem Emily, és ez az én történetem.

-Siess már Chris, el fogunk késni! - kiáltottam Chrisnek.
Hihetetlen módon viszont Chrisnek több idő kellett elkészülni, mint bármelyik nőnek, akit valaha is ismertem. Minden reggel ez folyt, Chris későn kelt fel és nem készült el időben. Viszont a ma reggel más volt mint a többi, ugyanis új munkahelyem első napjára készültem volna, ha Chris szokás szerint nem tököl.
-Siess már, el fogok késni az első napomon!
-Jövök már, nem kell pánikolni! - ordibálta, majd leszaladt a lépcsőn.
Kék öltönynadrágot viselt, amihez fehér inget vett fel és barna cipővel hozta összhangba szerelését. Haja tökéletesen belőve szokás szerint. Talán a kinézetével vett le a lábamról 3 évvel ezelőtt, amikor megismerkedtünk. Azóta is meghitt párkapcsolatban éltünk, viszont össze is költöztünk. Chris sikeres mérnök volt és nagyon büszke voltam rá. Mindene megvolt hogy bármilyen nőt megkaphasson magának. Viszont neki nem kellett senki más, csak én. Hihetetlenül szerencsésnek éreztem magam hogy egy olyan kedves, okos és nem mellesleg romantikus férfit nevezhettem a lelkitársamnak.
Első munkanapomat kezdtem egy új ügyvédi irodánál. A város egyik leghíresebb és legsikeresebb irodájáról volt szó, és szerencsésnek éreztem magam, hogy bekerülhettem a legjobban közé. Megérkeztem, leparkoltam a kocsimat mielőtt kiszálltam volna, még egy utolsó pillantást vetettem magamra és öltözetemre. Egy fekete felvágott szoknyát viseltem, ami kiemelte hosszú lábaimat, hozzá pedig egy egyszerű fehér inget. Ideges voltam az első napom miatt. Minél jobb benyomást akartam kelteni. Belépve az irodába a tulajdonos már várt rám. 40-es éveiben járó férfi. Enyhén kopaszodó, viszont nagyon barátságos mosollyal üdvözölt. 
-Ön bizonyára Emily Keller. Az én nevem John Green, de szólítson csak Johnak. Örülök, hogy megismerhetem.
-Részemről a szerencse Mr. Green. Örülök, hogy engem választottak erre a feladatra.
-Mint mondtam a John is megteszi. Jöjjön, megmutatom az irodáját és bele is temetkezhet a munkába. - mosolygott rám kedvesen.
Egy nem túl méretes, de mégis kényelmes irodába vezetett be. Elfoglaltam helyemet és neki is álltam a munkának. Dél körül járhatott az idő, mikor John megszakított a munkámban.
-Emily szeretném bemutatni az én egyetlen kislányomat és persze cégem örökösét Emmát. Ti ketten egy korosztály vagytok, úgy gondoltam, hogy jól jöhet egy barát. Fordulj csak bátran hozzá ,ha van valami kérdésed. Na, de megyek is, mert sok dolgom van és hagylak titeket, fecsegjetek csak nyugodtan -mondta.
John szavaiból mintha semmi nem jutott volna el a tudatomig, mert már az elején elfelejtettem figyelni. Minden figyelmemet ő kötötte le. Csak Ő.
 
Hasonló történetek
10158
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4640
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: