Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
golyó56: Kár volt megírni.
2024-05-10 17:02
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Chat

Chat.hu. Álnév kiválasztása, foglalt. Újabb név, foglalt, foglalt, foglalt. Fellapozom az idegen szavak szótárát, frappáns találtat, foglalt. Őrjöngve ütöm a billentyűzetet, siker! Álnevem: bagyikamukáliny. Belépés, városom szobájába bejutás megtagadva, szelíd szitkozódás. Regisztráció a jól bevált névvel, adatlap kitöltése, huncut mondatok tömkelege, ok. Bejelentkezek, városom szobájába belépek, várok, és újfent bingó!

Tőmondatok tömkelege közül előbukkanó fonnyadt erotika, vágyálmok teljesítésére kiéhezett tömeg, perverzió. Ez az amit chatelős alkalmaim során keresek mindig. Ebben a társaságban egyfajta élvezetre találok, vágyaimat kielégítve tengődöm esténként ideiglenes beszélgetőtársaim körében.
Magánéletem során sok kudarccal kellett szembesülnöm, számolni sem tudom már, hányszor fakadtam volna sírva egy-egy gúnyos megjegyzésen. Mégis álltam a sarat, és nem mutattam mily sebeket ejtettek lelkemen. Dühömet magamba fojtva mosolyogtam tovább.

- Szia
- Hi
- Chatsex?
- Persze. Azt hogy kell?
- Elmondod épp mit csinálsz magaddal, és én is leírom hogy én mit. Ok?
- Ok
- A kezemmel a faszom verem. Te?
- Csokis sütit eszek tejjel, kérsz? Nagyon finom. Bár egy kézzel szerintem nem fog sikerülni…
XY befejezte a beszélgetést

Csúful kihasználtak mikor közel engedtem szívemhez, s még lelepleződése után is jóindulatomra támaszkodva követelte mi elvileg neki járt s önzőnek tartott mikor feladni készültem már. És küzdöttem tovább, mert Ő szenvedett. Dühömet magamba fojtva mosolyogtam tovább.

- Szia. Korod?
- Hali
- ?
- ?
- Korod??
- Jaaah! 54
XY befejezte a beszélgetést

Ismerős köszön, végigmér, majd miután elbeszélgetett velem tovább áll. Mindeközben az átlagnál kisebb szoknyában toporzékolok. Télikabátban hogy-hogy nem ismer meg…? Mintha oly nehéz lenne azonosítani engem, az egyetlen élő bányarémet. Rám se ismer, nem köszön, bunkón fellök. Dühömet magamba fojtva mosolyogtam tovább.

- Nőt akarok!!!
- Én is. Osztozunk?
XY befejezte a beszélgetést

Póttervnek használ, s közben egyikről-másikra jár. Összejön, minek szóljon? Amúgy is rájön majd valamikor.
Nem jövök rá, többször eljátssza. Dühömet magamba fojtva mosolyogtam tovább.

- Hogy nézel ki?
- Löttyedt sörhas szőrös láb és bajusz.
- És komolyan?
- Komolyan
XY befejezte a beszélgetést

Buszon tolongás közben felfigyel az ember arra ha valaki figyeli, főleg ha valaki közvetlenül mellette fikszírozza. Idős hölgy nagy szatyrokkal ölében, ül és néz. Végigmér, szemembe néz, lenézően, fejét rázva, szinte undorodva fordul el. Ugyan ezt eljátssza egy korombeli hölgyemény. Dühömet magamba fojtva mosolyogtam tovább.

- Hogy nézel ki?
- Szőrös mellkas/láb, bajusz, ritkás haj, 150/70
- Szeretem a természetes nőket;)
- Nő? Ki mondta hogy nő vagyok??
XY befejezte a beszélgetést

Utcán sétálva, telefonnal babrálva, lassan lépdelek, mikor két nálam fiatalabb elém toppan, ordít hű de ronda, majd röhögve tovább megy. Sírógörcs, felrúghatnék hangulat. Azért is dühömet magamba fojtva mosolyogtam tovább.

- Megkóstolnám minden porcikád, kiéheztem minden nedvedre!
- Hasmenést vállalsz?
XY befejezte a beszélgetést

Egyetlen támaszom maradt kerek-e világon. Egy kedves szó, egy őszinte mosoly s karjaiba vetném magam zokogva, kipanaszolva minden bánatom. Mégsem teszem, élvezem minden pillanatát mit vele tölthetek néha olyannyira, hogy gondjaim semmisnek bizonyulnak, habár csak átmenetileg.
Nem mosolyoghattam tovább, őrjöngenem kellett már. Büntettem hát azokat, kiket nem ismerek s hitvány módon álruhába öltözve nyilvánultam meg a közönség előtt. Egy színdarab, mely létfenntartó tevékenységnek bizonyult egy kamasz szemében, s mit ad Isten, működött is, bár tudta, csaló módon hergeli fel szegény mámorosokat.
Mások vágyait kihasználni és kigúnyolni, a mások boldogtalan pillanatit létszükségnek tekinteni, mi ez ha nem egy fajta perverzió a maga módján, a maga őrült mivoltában? Mégis, egy létet fenntartott.
Sajnos a gondok sokasodtak, az ellenszerre immunisnak találtattak. Áradásként előtörő könnyek tömkelege, ennyi maradt hátra. S mit csinálok én most? Dühömet magamba fojtva mosolyogok tovább.
Hasonló történetek
5414
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4167
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
A párbeszédek mosolygóssága sem nyomta el nálam a negatív és mármár segélykiáltó többi részt... én is mindig továbbmosolygok, kussolva sírok kislánykorom óta, hülye szokás és egészségtelen:), nem is tanácsolnám. Feszültséglevezetésnek pedig (cset helyett): zene a fülbe, edzőcipő és futni addig, amíg úgy érzed már csak egy lépés és véged, forrók az izmok, max hangerőn sem hallod melyik szám megy a szívdobogásodtól. Na ekkor megfordulni, és innen hazafutni... esetleg addig edzeni míg csikizni nem kezd a vízcsepp a hasadon:). A másnapi izomlázat leszámítva lélekápoló, komolyan, tesztelem már egy ideje:).

Sister ·
A pontozást teljesen megértettem, tudtam hogy nem fog 5 pontot se elérni. :) A hozzászólásoknak nagyon örültem, és köszönöm a tippeket. Ezek szerint célba értem a történetemmel. :)
Nah már csak egy diskman-t kéne vennem
"Jók" legyetek továbbra is!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: