Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Caplana

Caplana, a szép, tornyos város. A Tyer partján terül el, néhány mérföldre Tyerapaltól, a folyó északi oldalán. A középidők óta élénk kereskedelem és ipar jellemzi: no és a gabona, a búza és a rozs óriási hozama, hiszen a Tyer hatalmas ívű kanyarulata gazdag földeket ölel körbe. Magas, ősi falak próbálják védelmezni a síkságra épült várost, a polgárok házait, a palotákat, a lenyűgöző könyvtárat, melyben a régi pergamenek Xwandia legendáit mesélik el…
A köd hirtelen szertefoszlik. Valaki jön lefelé a lépcsőn. Kiszakadt zoknis, papucsos lábat látok. A lépcsőfokok nyikorognak, nyikk-nyikk-nyikk. Angol lépcsők. 
A túl vékony test fölött gyötört arc és kusza hajzat. Ráférne erre a lányra a pihenés.
- Te vagy az drágám? Mit csinálsz itt? Késő van. Hallottam a baglyokat…
- Mármint a kutyát.
- Hallottam, hogy nem alszol. Hideg van.
Hideg, és metsző szél fúj. A kerti medencét borzolja. Reggelre vékony jégréteg borítja majd. A szemközti téglaház kéményei felett a felhőkből kikandikál a hold.
- Csak elszívtam egy cigit. Menjünk.
Újra nyikk-nyikk. A lány fenekét nézem, ahogyan mozog a megnyúlt tréningnadrágban. El kellene kapnom, de most valahogy nincsen kedvem. Viszont Caplanában már biztos lement a hold.
Magam előtt látom a város fehér tornyait, és képzeletben felkapaszkodok rájuk. Odafentről a végtelenbe látok. A város falain túl síkság nyújtózik a sötétlő láthatárig, a folyó szinte csak sejthető, széles csík, a csöndben hollószárnyak suhogása hallik. A levegőben édes illat terjeng. A várudvarból valami tompa döndülést, majd káromkodást hallok – az egyik részeg kovácsinas felborított egy vaslemezt. Az egyik kapualjból üzekedés neszei szűrődnek felém. De mindez alant van, én pedig a fenn. A felhők mozdulatlanok a homályban, és tudom, hajnalra a köd is leszáll. Tejfehér lesz a város, a puszta és a folyó, a nedvesség úgy átitatja a ruhát, mintha csak esőben ácsorogna az ember. Aztán a nap majd magasra hág a tisztuló égen, és délre talán oly tiszta lesz, hogy még a Romoggen-i hegység távoli, fűrészfogas ormait is látni lehet majd. Ha egyszer eljutnék odáig, minden rendben lenne. Romoggen kietlen, néma világában béke van. Talán egyszer. Csak türelem.
A szobában nehéz szag terjeng. Kinyitom az ablakot és beárad a friss levegő. A lány ledobja a melegítőt, egyszerű fehér bugyit látok, majd eltűnik a paplan alatt. Megmosom a fogam, iszom egy pohár vizet, majd én is lefekszem. Pompás érzés kinyújtóztatni a tagjaimat, nem is éreztem eddig, hogy ilyen fáradt lennék. Hiába, nehéz a munka Londínium városában. 
A lány  felém fordul, szemei apró barna gyémántok a sólámpa fényénél.
- Akarod?
Megcsókolom a homlokát. Nyirkos a bőre.
- Holnap. Fáradt vagyok. 
Megadón bólint. Elfordul és én tudom, még sokáig nem alszik el. Ahogyan én sem.
Mert Caplana városa már alig látszik. Romoggen felé sodródom és boldogságot érzek, de a hegység sehogy sem akar közeledni. Eltelik egy idő, mire elfogadom, számomra az túl  távoli, elérhetetlen. Viszont alattam a Tyer megváltozott. Már nem olyan tiszta és széles, nem látszanak a mezők, tanyák, sem Tyerapal hatalmas kereskedővárosa. Egy másik várost látok, melyet éppúgy kalmárok laknak ősidők óta, mint Xwandia termékeny folyóvidékét. A Temze barnán, mocskosan, dagálytól duzzadtan szeli ketté. És leszáll rá a sötét.
  
 
Hasonló történetek
3442
Valóban nem volt nagy a probléma. A krionok földön kívüliek voltak, egyike a kevés értelmes fajnak, akikkel összefutottunk, de rossz szándékúak. Az emberiség fejlettebb technológiája, és jóval nagyobb szaporulata mindig is kordában tartotta őket – de egyedileg időről-időre elkövettek bűncselekményeket. A hajójuk is jóval alulmaradt a csapat első osztályú kutatóhajójánál, mindössze annyit kellett tennie a pilótának, hogy emeli a sebességet...
2908
Feszült két nap következett. Mindenki izgulva várta már a megérkezést. Sokan össze is csomagolták holmijukat. De persze mindig vannak pesszimisták is. Igaz a Voyageren csak néhány akadtak. Ők igyekeztek élni meg szokott életüket, figyelmet alig vagy egyáltalán nem fordítva a társaik felhőtlen optimizmusára...
Hozzászólások
klárikanéni ·
a Nox együttes , ezt simán megzenésítette volna...kár hogy farkasember nem volt a storyban

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: