Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Nedves volt, bár leginkább az izzadtságtól. Rutinosan kezdtem nyalni. Emlékeztem rá, hogy...
A lábaim ösztönösen felemelkednek és szétnyílnak neki. A hímvesszője visszatér az őt megillető...
A lány elkapta a tekintetét és a nő felé fordulva, arcát annak mellkasának nyomva esdekelni...
Budapest a magyar hon fővárosa. A vén folyó a Duna amin télen sokan görkorcsolyáznak az ország...
Tücsök nyájak ciripeltek a fűben, a színes faleveleket fújta a Déli szél. Malter, a lótetű...
Friss hozzászólások
golyó56: Rémes: a stílus, a helyesírás,...
2023-12-03 15:50
kaliban: Az eltévedt bárány végül mégis...
2023-11-30 17:07
naiv1966: Szia! Ennyi kérdésre csak 300...
2023-11-30 14:52
Melcsi4: Írhatnál sűrűbben. Talán nem v...
2023-11-29 20:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Béranyaság

Csinos fiatal, egészséges nőt keresünk béranyának, anyagi ellenszolgáltatásért. 
Így szól a hirdetés, elérhetőséggel.
 
Jelentkezem, mert szegény szülőktől származom, és az egyetemre kell a pénz. Még azt is bevállalhatom, hogy évet halasztok, csak meglegyen a diploma, és addig se kelljen hitelt felvennem, mégis tudjak éni, na meg a figyelmem a tanulásnak szentelni. 
Találkozót beszélünk meg, ahol kiderül, hogy eddig már 6 nőt hallgattak meg a jelentkezés kapcsán. Eredmény, hogy még nem döntöttek. Akár én is lehetnék a győztes – mint egy pályázaton. 
A feltétel a férfi részéről, hogy nem lehet jelenleg kapcsolatom, betegségem, és a mesterséges megtermékenyítés sem jöhet szóba. Cserébe ajánlanak szállást, teljes ellátást – beleértve a zsebpénzt is – és amikor megszülök és átadom a gyereket, egy jókora összeget helyeznek egy általam megadott bankszámlára. A feleség mindjárt hozzáteszi, hogy addig az ideig ameddig teherbe nem esek, napi két alkalommal kell együtt lennem a párjával, kizárólag  e célból úgy, hogy ő is jelen lesz minden egyes esetben. Nyilván nem szedhetek fogamzásgátlót, állandó orvosi ellenőrzés lesz és csak a havi ciklus idejére mondhatok nemet, és/vagy ha megbetegszem. Egy hét gondolkodási időt kapok a feltételek átgondolására, ha nem mondok azonnal nemet. 
Ekkor a férjet kiküldi. Elsírja magát, mert azt látja, hogy én is nemet mondanék.
– Mi az, hogy én is?
– Eddig tényleg volt hat jelentkező, de mindegyik azonnal nemet mondott, amikor megtudták, hogy nem lehet mesterséges megtermékenyítés. Azt mondták, hogy ők béranyának jelentkeztek, és nem kurvának. A férjem pedig ragaszkodik a természetes úthoz. Azt mondja, másképp semmi garancia nincs arra, hogy tényleg ő legyen az apa. Nem bízik az orvosokban, nem bízik a DNS-vizsgálatokban sem, kizárólag a saját faszában bízik. – sírja a csinos 35 körüli nő, majd hozzáteszi – Pedig némelyiknek azt is elnéztem volna, ha egyedül akarna maradni a férjemmel. Pedig nagyon szeretem őt, és nem akarom elveszíteni. De gyerek nélkül tudom, hogy el fog hagyni. Gazdag, és kell neki egy örökös.
– Bocsánat, de mi a garancia arra, hogy nem fog belém szeretni, ha elhúzódik a…
– Nem fog. Megígérte. De tegezz kérlek! Elnézést, de én vagyok az idősebb, ezért ajánlom fel. Ha ez gondot okozna… – szipogja.
– Ok, Gininek hívnak – nyújtok neki kezet ismét.
– Rendben, tudod... Én Rebeka vagyok. 
Kézfogása gyengéd és picit borzongató is. Pedig sose gerjedtem a saját nememre.
– Remélem, te nem mondasz majd nemet. Te vagy az utolsó reményem. Nincs több jelentkező, hiába nagy a felajánlott összeg.
– Háát… majd meggondolom. De ha úgy döntök, hogy elfogadom, akkor addig tanulhatok tovább, ameddig teherbe nem esek?
– Attól tartok nem. Tudod a férjem kissé paranoiás és nem akar kockáztatni. Szóval.. Nem akarlak elriasztani ezzel is, de ameddig nem szülöd meg a gyerekünket, addig kizárólag vele és nőkkel találkozhatsz csak. De itthon minden kényelmed meglesz és bárkit, bármikor fogadhatsz, ha az nem egy férfi. Az volt a feltétele, hogy erre nekem kell felügyelni.
Eléggé furcsa, mi több elborzasztó feltétel, de annyira kell a pénz… Azért azonnal nem adtam választ.
Rebeka felajánlotta, hogy addig is legyek a vendégük, ameddig nem döntök. Addig a férje nem fog illetlenül még rám nézni se! Vele meg összeismerkedhetnék.
Össze is ismerkedtünk, sőt! A barátság elmélyült, és hiába nem éreztem addig vágyat magamban a saját nemem iránt, ő valahogy más volt. Gyönyörű és kívánatos, mégis más. Akkor még nem is tudtam mennyire.
 
Aztán egyik nap rányitottam fürdés közben. Masztizott és nem vett észre. Kilestem, bár tudtam, hogy illetlenség, de… Óriási meglepetésben lett részem, amikor mintegy hatodik érzékkel észrevéve engem, felém fordult és… 
Csodálatosan szép melllei voltak a szőke hosszú hajához és babaarcához illően, karcsú derék, izmos csípő és izmos bájdorong is. 
Aztaa… Hát ezért nem lehet gyereke!  Zavaromban ledermedtem. Ő odajött és felemelt magához, majd gyengéden szájon csókolt. A kezemet ráhúzta a méretes farkára és hagyta, hadd döntsek én, akarok-e játszani vele, avagy továbbra is irtózok tőle. Nos… Testem döntött helyettem. Egyszerűen nem tudtam elengedni azt a szerszámot! Pedig nagyon akartam az eszemmel, mégsem sikerült! Mozdulni se mertem. Egy perc csend után, látva, hogy nem ellenkezem, maga után vont és bezárta a fürdőszoba ajtót. 
– Fürödj velem kérlek! – búgta – Olyan gyönyörű vagy…
És én mentem engedelmesen, mint akit megbabonáztak! 
Hatalmasat szeretkeztünk. Nagyon kellemes volt magamban érezni őt, miközben soha nem érzett gyengédséggel csókolta a testem minden részletét. 
 
Másnapra meghoztam a döntést. Maradok és megszülöm a gyereküket. 
Hozzászólások
kaliban ·
Valami elképesztő! Le esett az állam! Gratulálok, nagyon tetszett!

otto64 ·
Egész jó írás. Bár kicsit tömörnek tartom.
Titti26 ·
Kiváló megérzés. Valójában a legtöbb ilyen témájú írásom vázlat.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: