Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barby és a Tavaszi szünet 2 rész

Barby és a tavaszi szünet2



Leszálltunk a vonatról és undorodva szagoltam bele a levegőbe. Bár lehet, hogy ezt a szagot a melletünk pisáló cigány csöves okozhatta. Az aluljáron mentünk az állomás épületéhez ott egy "itt basztam Ágit" feliratot vettünk észre és persze mindketten kuncogtunk. Megláttuk papát és mamát az öreg Wartburg kombi mellett és örömmel rohantam hozzájuk. Kicsit csúnyán néztek biztos az volt a bajuk, hogy voltunk felöltözve, de nem szóltak semmit. Vikike undorodva nézett a kocsira, hogy ő ebbe be nem ül, de meghúztam a haját és súgtam neki: kussolj. Nagyiék ezt se vették észre vagy nem szóltak érte. Kb fél óra pöfögés után megérkeztünk a város széli telekre ahol két ház állt. Az egyik egy régi parasztház, ahol naygiék laktak a másik oldalt már egy újabb, ahol keresztanyuék laktak. Keresztanyum Mónika egy 35 éves szőke csajszi volt, elég jól nézett ki. A férje Józsi bá már 40 is elmúlt, egy kicsit pocakos kopasz kamionos volt. Ott volt még uncsikám Zitus, aki egy kis 13 éves picsa volt, szintén szőke. Egy kis farmersort és egy póló volt rajta, kicsit magamra emlékztetett pár évvel korábbról. Az üdvözlésnél Józsibán láttam, hogy végig mér minket és igencsak tetszik neki a látvány, mikor pusziztunk éreztem a dudorodó farkát. Egyből gondoltam, hogy még szórakozunk vele.:)
Az új házban az emeleten kaptunk egy szobát mellettünk volt Zitusé. Átöltöztünk én egy cicanaci-póló kombót, Vikike pedig egy kis nyári ruhát vett fel. Vikike is feltünt Józsi bának öt is eléggé feltünöen bámulta. Persze a kis ribanc is tette magát pl a cicik eléggé kilátszodtak:)Ebéd után Zituka megmutatta az állatokat közben beszélgettünk. Persze a pasikról ..Kiderült hogy zituka egy éve nem szűz azalatt 8 pasival kefélt és eléggé szeximáddó. büszke voltam rá hogy ilyen rokonom van. Azt mondta sokmindent kiprobált de grupiban még nem baszott azt szeretne. ekkor elmeséltük neki hogy milyen  fasza orgiákat szoktunk csinálni otthon , hát a kiscsaj majdnem ott helyben elment:)Mi összemosolyogtunk Vikivel és berángattuk az istálóba.Ott egy laza sztríptizt nyomtuk neki közben smároltunk. Zituka csukott szemmel matatott a bugyijánan, mikor odaléptünk hozzá. végigcsokoltuk a kis testét smároltunk is vele éreztük hogy már volt lánnyal. A finom kis puncija valami isteni volt. alig akartam Vikikét odaengedni nagyon izlett. Vikim feltalálta magát és ráüllt Zitus szájára. A kis ribanc tudta a dolgát elég mohon nyalt Hangosan és hosszan élvezett volna ha Vikike nem ül a száján..De igy is kurvajo volt ahogy remegett a kis teste..Persze Vikie is élvezett az arcába a kiscsajnak. utána smároltam vele de én még hátravoltam. Vikike és zituka egyszerre kezdett nyalakodni Vikike már ismert ezért ujjazta a popom. probáltam nem hangoskodni de Vikike a számba tömte a bugyiját Zituka meg alaposan nyelvelt. Spriccelös orgazmusom volt az egészet Zituka kapta aki örült is neki. Pihegtünk kicsit majd megjegyeztem hogy jo kis szünet lessz ez:)
Visszamentünk Zitus szobájába és elmeséltük neki hogyan szoktunk a suli wcben szopni meg hogy kurtak talibe az öltözöben de ugy hogy a sok geci csorgott bele a szandálomba:) Zitus végig masztizott de ö is mesélt. elmesélte hogykurták elöször még tavaly egy buliban , mennyire összetört mikor a pasi csak megbaszta aztán otthagyta. De aztán jol berugott lefeküdt másokkal is és rájött a baszásnl nincs jobb. Itt böszen bologattunk mi is:)Megkérdeztük mivel szokott masztizni van e valami eszköze ? ekkor a kedvenc dezodoros flakonját vette elö. Mondom más nincs? Nincsen mondta szomoruan..Ennyiben is m aradtunk ekkor szoltak hogy vacsora.
Lementünk enni Vikike végig flörtölt Józsi bával a felesége látta de nem szolt...a végén kimentünk cigizni Mónika hozott vodkát azt ittuk vikike és Józsibá eltüntek..Mónika elmesélte hogy a férjével nyitott házasságban élnek , mivel ugyis tudja hogy a kamionosoknak mindenhol vannak kurvái. De öt se kell félteni mert járt már nála a " postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő."..stb..Kicsit meglepett hogy a lánya elött ilyen nyiltan beszél de azt mondta ez sose volt tabu. Söt büszke a lányára hogy ennyi faszt leszopott már és mivel ö is a suli kurvája volt reméli hogy a lánya örökli ezt a megtisztelö cimet.ekkor Zitus megpuszilta az arcát "igy lessz anyuci".
ekkor elökerült Vikike csapozottan ls izzadtan. El akarta meélni mi volt de látta hogy ott van Mónika is. Mondtam neki nyugi ö is ribanc..perse ezen kacagtunk. Ekkor elmesélte hogy józsi bá az elöbb lött 5 6 adag gecit a pinájába és most fennt piheg. Mónika észrevette hogy felcsillan a szeme és rámszolt
-huzzál fel és ellenörizd!-
Elindultam. Zitus közben szemtelenül fogdosta vikikét aki persze ahgyta. Mónika rájuk szolt hogy huzzanak fel a szobájukba ö pedig elmegy bulikázni. 
Bementem a szülöi hálóba és Józsi bá az ágyon sörözött logo fasszal. 
Szia Barby- szolt és megprobált valamit felkapni de én ugrottam az ágy elé.
-Kussolj geci- és már kaptam is be a faszát. Még éreztem rajta Vikke izét és ez mégjobban felizgatott. Hamar állora szoptam a brét kb 22 centis lehetett de jo vastag volt. Csávoka nyalni akart de foánbasztam:
-bassz- orditottam. Nem kellett kétszer mondani . Hanyatt vágott az ágyon letépte a gatyám bugyim és tövig belém vágta. Felsikitottam de ö csak kurt mint egy vaddisznó..pont ahogy szeretem vadul keményen. mikor megunta négykézláb állitott és hátulrol kurt. rászoltam hogy tépd a hajam gecciiiii , hát ezt se kelett kétszer mondani. Tépte a hajam verte a picsám közben hörgött milyen jo kis rinagyó vagyok. egyre hangosabb lehettem mert egyszercsak a sáfrányos boxerét tömte a pofámba. Ekkor majdnem elhánytam magam de ö csak vigyorogva kurt tovább. Ekkor felfeküdt az ágyra és azt akarta hogy üljek bele. kikóptem a boxerét a kurva anyád szoltam ö csak röhögötött és várt. Tudta hogy nem birom abbahagyni ismerte már a fajtám. igaza is volt beleültem de seggel. kicsit meglepödött de azért megbaszta a seggem. már nem kellett sok mondta hogy telelövi a szám de én inkább a seggemmel fejtem ki a sok gecit. 5 6 ugyan nem de 3 adag igy is jutott. 69 be ráboriltam a faszára hogy letsiztogassam és 
-na most nyalj te fasz- felszolitással ráültem az arcára. Nyalt is bőszen szerintem a seggeböl jutott a szájába geci de igy járt:) kb 1 perc mulva sikerült elmennem kurvajo volt. ekkor megtöröltem magam az ingébe és felmentem a szobámba. 
 
Hasonló történetek
15293
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Nagyondenagyon jóírás folytazsd!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: