Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Rövid történet egy kapcsolat végetéréséről.
A triót elbűvölte a sok utolsó pillanat emlékműve, és kedvet kaptak ahhoz, hogy saját fotójukat...
Sziasztok. Kovács Gergőnek hívnak 25 éves vagyok és 15 éve lettem meleg.
Amikor egy kis város vezetői utat engednek a parttalan betelepülésnek, tönkre téve ezzel az...
Egy távoli világban, ahol az idő olyan, mint egy hatalmas, bonyolult kert, létezik egy titokzatos...
Friss hozzászólások
Vincami Nor: Köszönöm az értékelésed. Örülö...
2024-07-26 22:24
laci78: sem
2024-07-26 14:22
Materdoloroza: Judit miért csupa kisbetű? Ros...
2024-07-26 10:06
laci78: aranyos, kedves, tetszett! :)
2024-07-25 15:05
laci78: és ez még csak a cím! Talán cs...
2024-07-25 08:07
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Balatoni nyár 4.rész

......... amikor kinyitottam a szemem, nagyon meglepődtem, és  elszégyeltem magam. Valószínűleg olyan piros lettem mint a jelzőlámpa. Ádám  és egy másik srác állt ott, az ajtófélfának dőlve,  miközben én az ágyon  egy hatalmas mű faszon lovagoltam, és  azt sóhajtoztam hogy , : ez az Ádám,  dugj még, ez az.
- Bocsi , nem akartunk megzavarni, csak a cuccaimat visszük el. Mondta Ádám mosolyogva.
- Igen,  igen, itt sem vagyunk már, folytasd nyugodtan.  Mondta a másik srác,  kaján vigyorral az arcán.  Miközben izmos karjait  egymásba zárta, és  karba tett kézzel állt.
- Vagy  esetleg...... befejezheted igazival is , mondta Ádám,  és megmarkolta a farkát.
- Vagy kettővel is, nevetett az idegen srác. Ja egyébként  Dominik .... Ádám unokatesója vagyok.  Mondta , miközben belépett a szobába, és felém nyújtotta a kezét. 
Annyira megilletődtem a váratlan vendégektől, hogy  csak ültem ott a játékszerembe,  ami mélyen a popsimba volt.
- Szia, mondtam neki, miközben feláltam az ágyról,  és nyújtottam a kezem én is felé. Abban a pillanatban kicsúszott a mű fasz a fenekemből,  és  egy hatalmasat csattant a padlón. 
- Szép darab, jegyezte meg Dominik. 
- És ha tudnád hogy még mekkorát be tud fogadni... Nevetett Ádám. 
- Szóval te vagy az aki elcsavarta a heterónak tartott unokatestvérem fejét.  Én már 15 éves koromtól tudom hogy biszex vagyok. Ádám mindig azt mondta hogy őt csak a lányok érdeklik, aztán  megjelentél te..... és íme belőle is előbujt a rejtett szexualitás. Közben Dominik Ádám vállára tette a kezét.
- Mivel Ádám ilyen nagy barom volt, és most kidobod, lecserélhetnéd  akár rám is, itt tudok maradni ha kell,  mosolygott .
(Dominik nagyon helyes,  izmos ,  szőkésbarna hajú, magas, jó kiállású,  gyönyörű mosolyú srác , olyan  fiú akinek a szeme is mosolyog. )
- Igen, Ádám valóban  hatalmas  baromságot tett......mondtam
- Na gyere, sóhajtott Ádám, vigyük a dobozokat, mert lesz még egy fuvar, haladjunk . A két srác megfordult,  és  elindultak a nappali felé. Dominik vissza fordult és rám mosolygott. 
Magam sem  tudom hogy miért,  de utánuk szóltam: 
- Ádám,  várj ! Ne menj el.
- Tessék?
- Kérlek ne menj el.
Ádám megált, majd néhány másodperc  csend, aztán megfordult, és  rám nézett.
- Biztos?
Igen,  biztos. 
 -Rendben. 
- Őöö azt hiszem én most megyek...... ha valami kell hívj.... mondta Dominik .
- Várj,  te se menj el.
Teljesen fel vagyok pörögve, jöhet a kettő.......
- Tessék? Kérdezte Dominik.
- Jöhet a két fasz. Jelentettem ki határozottan.
- Dominik és Ádám egymásra néztek, elmosojodtak és egymás kezébe csaptak, majd elindultak felém, miközben levették a pólójukat. Ádám izmos barna szőrtelen mellkasa  kockás hasa, erős  karjai nagyon izgatóak voltak,  Dominik teste szintén szépen kidolgozott, de kissé szőrös volt, a hasizma nem volt annyira kockás mint Ádámé, inkább egy nagyobb kockát alkotott.
Én automatikusan térdre ereszkedtem, Dominik  és Ádám pedig már a nadrágjukat tolták lefelé, Dominik egyszerre tolta le a fehér rövidnadrágot és az alsó gatyáját, majd kilépett belőle.
- Ügyes vagy, tudod hogy térden a helyed, simogatta meg a fejem, a másik kezével pedig megfogta a farkát, és  a számhoz emelte.  Bekaptam Dominik farkát és szopni kezdtem, közben Ádámról is lekerült a ruha.  Azta két ilyen jó testű, és  nagy farkú csávó....  végre nagyon meg leszek dugva, gondoltam magamban. 
- Wow...., ha nem lennénk rokonok rád mennék, nem is gondoltam hogy ekkora farkad van. Jegyezte meg Dominik  , Ádám  hatalmas  kemény farkát látva.
- Úgy csinálsz mintha a tiéd sokkal kisebb lenne. Felelt Ádám. 
Közben Dominik farka már teljesen kemény lett, és  valóban nem volt sokkal kisebb mint Ádámé, maximum 1-2 cm- rel . Talán  kicsit vékonyabb. Megfogtam Ádám kemény farkát is, az egyik kezemben Ádám,  a másikban Dominik farka volt. Igen valóban egy kicsit vékonyabb, de így is nagy szerszám, gondoltam magamban. Közben felhúztam mindkettőn a bőrt,  és  a számhoz emeltem, a fiúk közelebb léptek, és  a makkjuk össze ért. A nyelvemmel nyalogatni kezdtem.
- Te szakértő vagy, sokkal kisebb az ő farka mint az enyém? Kérdezte Ádám,  miközben mindketten a fejemet simogatták. 
- Mindkettő hatalmas. Válaszoltam , és be is kaptam a farkát, közben a másik kezemmel vertem a másik fiú ágaskodó hímtagját.
Ádám egy kis idő után kihúzta a farkát a számból,  majd a fejem az unokatestvére felé fordította.
- Nyeld be neki tövig, mutasd meg milyen tehetséges vagy. Nekem sem kellet kétszer mondani, nagyra nyitottam a  szám, és elkezdtem leengedni a torkomon Dominik farkát, szépen lassan szoktattam a torkom a faszhoz, egyre mélyebbre engedtem le, mígnem néhány másodperc után az orrom már Dominik enyhén szőrös  szeméremdombjához ért.
- Hohohó.... ez nem semmi ,....basszus, benyelte a farkam tövig. Mondta Dominik meglepődve, miközben Ádámra nézett.
- Ez semmi, még az enyémet is benyeli tövig. Mondta Ádám,  miközben a kezét Dominik vállára tette.
- Gyere mutasd meg neki.
Kiengedtem Dominik farkát a számból, a fényes  farkát egy nyál fonál kötötte össze a számmal. Közben megtöröltem a szemem , mert könnybe lábadt a mélytoroktól.
Ádám felé fordultam aki lassan verte a farkát  közben, a csípőjét elölre tolva kínálta a faszát.  Az egyik kezével megfogta a tarkóm, a másikkal pedig a faszát tartotta a tövénél, és ráhúzta a fejem a hímtagjára. Ami rögtön a torkomra csúszott. Közben hallottam hogy Dominik farka csattog a fülem mellet, ahogy verte a farkát.  Ádám  elkezdte baszni a torkomat, a könnyem  folyt, és  öklendeztem, a nyálam pedig a számból Ádám ki be járó fasza mellet csurgott ki.
A szobát betöltötte a hangom,   glglglglglgl- glglglglglgl hallatszott ahogy dugta a számat, majd egy kis szünet, vettem egy levegőt , aztán  újra vissza dugta a farkát a számba , és tovább baszta a torkomat, glglglglglglglgl- glglglglglgl, ez így folytatódott hosszú percekig.
- Na mit szólsz ? Ügyes, nem?
- Meghiszem azt.
- Meg akarod baszni te is a száját Dominik?
- Hát ha lehet? 
- Persze hogy lehet, ugye lehet? Kérdezte Ádám. De nem tudtam felelni mert nem húzta ki a farkát a számból,  hanem a kezével le fel mozgatta a fejemet, mint ha bólogattam volna.
- Na látod hogy lehet.  Szereti a faszt, és  nem nyafog mint sok ribanc. Nevetett Ádám. Miközben kihúzta a nyálas  farkát  a számból.  Levegő után kapkodtam, kihasználva a lehetőséget ameddig helyet cseréltek.  Dominik beadta a farkát a számba,  mindkét kezét a fejemre tette, és szoptatni kezdett, majd a fejemet egyhelyben tartva finoman dugni kezdte a szám. Közben  Ádi kiment síkosítóért.  Amikor vissza jött, odalépett , a fejem határozottan elkezdte mozgatni az unokatestvére faszán.
- Ne csak szoptasd, baszd meg a torkát rendesen, akkor jó amikor könnyezik a szeme, és  egy kicsit fuldoklik a fasztól.  Ne aggódj,  ezt szereti. igaz?  
Belemarkolt Ádám  a hajamba és lehúzta a fejem a faszról.
- Igen, igaz, használj bátran, szeretem ha durva a buli egy kicsit.
- Na , hallod... adj neki , ilyennel úgysem sűrűn találkozól. 
- Nem hogy sűrűn,  még soha nem volt aki engedte volna.  Közben Dominik vissza tette a számba a dákót,  és  elkezdte keményen baszni a szám. Néhány perccel később szólt Ádámnak hogy vegyen át,  mert mindjárt elmegy, ha nem pihen egy kicsit. Így ismét Ádám dugta a szám.
- Egyébként hova élvezzhetek majd?
Erre a kérdésre kikaptam a fejem Ádám kezéből, és  kiköptem a farkát.
- Ha lehet a számba ! Néztem fel rá lelkesen,  csillogó szemekkel.
- Igen,  ha tudsz akkor a szájába élvezz, mert nagyon szereti a gecit, de egyébként lenyalja mindenhonnan.  Nevetett Ádám miközben dugta tovább a számat. Én pedig felnéztem rá, egyenes a szemébe.
- Na gyere szoptasd egy kicsit, előkészítem a popsiját.  
Dominik a számba adta a farkát, és hagyta hogy én szopjam a saját tempómban. Közben Ádám a fotelt középre tolta,  az ágyneműk közül kivett egy fekete takarót,  és letakarta azt.  A srác kihúzta a farkát a számból, segített felállni,  és  a fotelhez kísértek. Feltérdeltem a fotelre , és a háttámlára könyököltem,  közben széttettem a lábaim . A két fiú mögöttem állt, Ádám  széthúzta a farpofámat.
- Látod milyen szép rózsaszín lyuk?
- Igen, alig várom már hogy megdugjam, mondta Dominik,  miközben az ujjával simogatni kezdte. A másik kezével a golyóim és a farkam kezdte simogatni.
- Ne ne, azt ne, nem szereti ha azzal foglalkoznak. Engedd el. Szólt Ádám Dominiknak.
- Rendben,  bocsi.
Közben síkosítót nyomott valamelyikük a fenekemre.
- Menj, adj valamit a szájába mert éhes, etesd meg, addig bejáratom a lyukat.
- Dominik  felrakta az egyik lábát a karfára,  és  a kemény farkával meglegyintette az arcomat egy párszor. 
- Gyere bébi szopjál szépen. Bekaptam a farkát,  szopni kezdtem. 
- Ahh ez az, uhhh de jól csinálod, ahhhh de jó, húuuu basszus, ahhhh ez az ahhh , egyél szépen, ahhhh...
Ádám  már  két újjal  járt bennem,  éppen a harmadikat tolta be, amit könnyedén befogadott a fenekem.  Miközben szoptam hallottam hogy  Ádám a tubusból síkosítót nyom a tenyerébe, majd elkezdi verni a farkát.  Mögém állt, egy kicsit berogyasztotta a térdét, majd óvatosan behelyezte a farkát a  farpofám közzé, megfogta az egyik kezével a csípőm, a másikkal a farka tövét  és elkezdte benyomni  a laza  ánuszomba . A hatalmas kemény dákó kissé feszítette még a bejáratot, de nagyon jó érzés volt,  ahogy betölt Ádám farka.  Közben a számban lévő  faszból már rendesen szivárgott a sós előváladék,  amit nyeltem is.  A bennem lévő fasz lassan mozgott ki be,  közben  Ádám már mindkét kezével fogta a csípőmet,  és egyre nagyobb sebeséggel dugott. Mindkét fiú hangosan sóhajtozott,  és  közben  csattogott a popsim, és  cuppogott a szám a két méretes szerszámtól.
Dominik kihúzta a farkát a számból , és a kisasztalhoz lépett, felvett egy gumióvszert, a fogával eltépte a csomagolást,  majd síkosítót nyomott a farkára, aztán  ráhúzta a gumit, és  bekente újra síkosítóval. Közben Ádám  kihúzta a farkát belőlem,  a fenekemre csapott egyet, és  átadta a helyet Dominiknak.  Dominik óvatosan  betette a farkát a lyukamba,  aranyos volt,  úgy vigyázott mintha szűz lennék. 
Elkezdett dugni, de hamar rájött hogy itt már harangozni is lehet, olyan tág vagyok, úgyhogy intenzívebben dugott.  Közben  Ádám a számmal foglalkozott, nagyon élveztem a két hatalmas dákót. A sok dugástól az előválladékom már csüngött a farkamon.  Ádám a hajamba túrt, és  belemarkolt, a farka teljesen kitöltötte a szám, közben Dominik hangosan sóhajtozott, a csípőmet erősen fogta, ahogy dugott úgy húzott a faszára amennyire csak tudott. Egyszer csak kicsúszott a fasz a seggemből, amit gyorsan vissza is tett, majd dugott tovább, miközben Ádám tömte a szám. Én pedig mohón nyeltem a kemény szerszámot.  
- Éheztél a farkamra, igaz? 
- Öhm ... hümmögtem miközben szoptam őt.
- Ahhh, ahhhh..... nyögte Dominik,  és kirántotta a farkát a fenekemből.  Egy kicsit pihennem kel.... mert majdnem elmentem. Mondta szuszogva Dominik , és rácsapott a fenekemre.
- Kimegyek inni, ... megszomjaztam 
- Rendben,  menj csak, addig  dugom én a seggét. Ezzel Ádám kihúzta a farkát a számból. Dominiknek szép izmos kerek feneke volt, nagyon szép látvány volt,  ahogy a konyha felé sétált.
- Gyere ülj bele szépen,  mondta Ádám a sarokülőn  ülve, miközben a jobb kezével megmarkolta a farkát.
Ádámmal szembe, beleültem a faszába, és  lovagolni kezdtem, közben Dominik is visszatért , ahogy jött  felénk, lassan húzogatta a farkán a kezét. 
- Gyere ülj ide. csapott a sarokülőre Ádám.  
Dominik leült Ádám mellé, én pedig átültem Dominik farkára , és ott folytattam a lovaglást, néhány perc múlva ismét Ádám faszán lovagoltam, aztán újra Dominik farkán, majd ismét Ádámon.  
Közben Dominik farkát  vertem .
-Ahhh mindjárt  elmegyek... sóhajtotta Dominik. 
-én is,.... lihegett Ádám. 
Gyorsan leszálltam a faszról,  és  közzéük térdeltem, lerántottam Dominik farkáról a gumit, és szoptam miközben Ádámét vertem, éreztem hogy Ádám farka lüktetni kezd 
-ohh, ohhh, ohhhh, OHHHH... Sóhajtozott,  még éppen időben kaptam be ahhoz hogy a számba élvezzen.  Közben Dominik farkát vertem. Éppen lenyeltem Ádám spermáját amikor Dominik  szólt:
- én is jövök..... ohhh bazd meg.... oh bazd meg .... jövök ! Szerencsére még az ő farkát is időben bekaptam és  két hatalmas lüktetéssel a számba spriccelt. 
-AHHH sóhajtott,  miközben nyeltem az ondóját. 
Miután tisztára szoptam a farkát,  visszatértem Ádám farkához, és  azt is tisztára szoptam.
-Hú baszod, ez nagyon jó volt, nem lenne kedvetek majd megismételni? Kérdezte Dominik. 
- Felőlem, lehet róla szó.  Felelt Ádám.  Te mit szólsz hozzá?
- Szívesen bármikor, rég nyeltem már ennyi gecit. Feleltem
- Mondtam , spermafüggő, oda van az apatejért, bár mennyit lenyelne belőle.  
- Tényleg? Az jóóó... van néhány haverom aki biztosan szívesen adna neked anyagot. Ha gondolod szívesen összehozok egy partyt.
- Az remek lenne, mondtam,  és még egyszer bekaptam a farkukat, és  finoman megszívtam, hogy biztosan ne maradjon bennük egy csepp értékes sperma sem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
vinzso ·
Szia, igen lesz folytatás ha van rá igény, csak sajnos nincs időm írni mostanában.
Balber ·
Már nagyon várom

Gumoo ·
Írj Vizsno kèrlek folytasd
vinzso ·
Szia, elméletileg január 23- tól elérhető lesz az új rész.

SziszKo ·
Szia kedves Vinzso!Ezek valós történetek vagy fikciók!Esküszöm ha ez könyv formájában lenne írva én biztos megvenném!Hatalmas sztorik ezek!Nagyon felizgatott már az olvasás során keletkező kép bennem!Csak így tovább és nagyon nagyon várom már a következőt!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: