Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Egyszerre izzadtam az análszextől és korábbi fáradozásaimtól, hogy kedvükre tegyek. Szegény...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Tetszik ez az új hang itt. Tet...
2024-02-22 10:51
gyuri0926: Leveleznél velem?
2024-02-21 14:47
Rémpásztor: Okés, patrikiskal157@gmail.com...
2024-02-20 13:38
SunnyDay: Írástechnikailag köszönöm a po...
2024-02-20 10:57
Rémpásztor: Nagyon népszerű téma. Valóban...
2024-02-19 17:47
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Balatoni nyár 4.rész

......... amikor kinyitottam a szemem, nagyon meglepődtem, és  elszégyeltem magam. Valószínűleg olyan piros lettem mint a jelzőlámpa. Ádám  és egy másik srác állt ott, az ajtófélfának dőlve,  miközben én az ágyon  egy hatalmas mű faszon lovagoltam, és  azt sóhajtoztam hogy , : ez az Ádám,  dugj még, ez az.
- Bocsi , nem akartunk megzavarni, csak a cuccaimat visszük el. Mondta Ádám mosolyogva.
- Igen,  igen, itt sem vagyunk már, folytasd nyugodtan.  Mondta a másik srác,  kaján vigyorral az arcán.  Miközben izmos karjait  egymásba zárta, és  karba tett kézzel állt.
- Vagy  esetleg...... befejezheted igazival is , mondta Ádám,  és megmarkolta a farkát.
- Vagy kettővel is, nevetett az idegen srác. Ja egyébként  Dominik .... Ádám unokatesója vagyok.  Mondta , miközben belépett a szobába, és felém nyújtotta a kezét. 
Annyira megilletődtem a váratlan vendégektől, hogy  csak ültem ott a játékszerembe,  ami mélyen a popsimba volt.
- Szia, mondtam neki, miközben feláltam az ágyról,  és nyújtottam a kezem én is felé. Abban a pillanatban kicsúszott a mű fasz a fenekemből,  és  egy hatalmasat csattant a padlón. 
- Szép darab, jegyezte meg Dominik. 
- És ha tudnád hogy még mekkorát be tud fogadni... Nevetett Ádám. 
- Szóval te vagy az aki elcsavarta a heterónak tartott unokatestvérem fejét.  Én már 15 éves koromtól tudom hogy biszex vagyok. Ádám mindig azt mondta hogy őt csak a lányok érdeklik, aztán  megjelentél te..... és íme belőle is előbujt a rejtett szexualitás. Közben Dominik Ádám vállára tette a kezét.
- Mivel Ádám ilyen nagy barom volt, és most kidobod, lecserélhetnéd  akár rám is, itt tudok maradni ha kell,  mosolygott .
(Dominik nagyon helyes,  izmos ,  szőkésbarna hajú, magas, jó kiállású,  gyönyörű mosolyú srác , olyan  fiú akinek a szeme is mosolyog. )
- Igen, Ádám valóban  hatalmas  baromságot tett......mondtam
- Na gyere, sóhajtott Ádám, vigyük a dobozokat, mert lesz még egy fuvar, haladjunk . A két srác megfordult,  és  elindultak a nappali felé. Dominik vissza fordult és rám mosolygott. 
Magam sem  tudom hogy miért,  de utánuk szóltam: 
- Ádám,  várj ! Ne menj el.
- Tessék?
- Kérlek ne menj el.
Ádám megált, majd néhány másodperc  csend, aztán megfordult, és  rám nézett.
- Biztos?
Igen,  biztos. 
 -Rendben. 
- Őöö azt hiszem én most megyek...... ha valami kell hívj.... mondta Dominik .
- Várj,  te se menj el.
Teljesen fel vagyok pörögve, jöhet a kettő.......
- Tessék? Kérdezte Dominik.
- Jöhet a két fasz. Jelentettem ki határozottan.
- Dominik és Ádám egymásra néztek, elmosojodtak és egymás kezébe csaptak, majd elindultak felém, miközben levették a pólójukat. Ádám izmos barna szőrtelen mellkasa  kockás hasa, erős  karjai nagyon izgatóak voltak,  Dominik teste szintén szépen kidolgozott, de kissé szőrös volt, a hasizma nem volt annyira kockás mint Ádámé, inkább egy nagyobb kockát alkotott.
Én automatikusan térdre ereszkedtem, Dominik  és Ádám pedig már a nadrágjukat tolták lefelé, Dominik egyszerre tolta le a fehér rövidnadrágot és az alsó gatyáját, majd kilépett belőle.
- Ügyes vagy, tudod hogy térden a helyed, simogatta meg a fejem, a másik kezével pedig megfogta a farkát, és  a számhoz emelte.  Bekaptam Dominik farkát és szopni kezdtem, közben Ádámról is lekerült a ruha.  Azta két ilyen jó testű, és  nagy farkú csávó....  végre nagyon meg leszek dugva, gondoltam magamban. 
- Wow...., ha nem lennénk rokonok rád mennék, nem is gondoltam hogy ekkora farkad van. Jegyezte meg Dominik  , Ádám  hatalmas  kemény farkát látva.
- Úgy csinálsz mintha a tiéd sokkal kisebb lenne. Felelt Ádám. 
Közben Dominik farka már teljesen kemény lett, és  valóban nem volt sokkal kisebb mint Ádámé, maximum 1-2 cm- rel . Talán  kicsit vékonyabb. Megfogtam Ádám kemény farkát is, az egyik kezemben Ádám,  a másikban Dominik farka volt. Igen valóban egy kicsit vékonyabb, de így is nagy szerszám, gondoltam magamban. Közben felhúztam mindkettőn a bőrt,  és  a számhoz emeltem, a fiúk közelebb léptek, és  a makkjuk össze ért. A nyelvemmel nyalogatni kezdtem.
- Te szakértő vagy, sokkal kisebb az ő farka mint az enyém? Kérdezte Ádám,  miközben mindketten a fejemet simogatták. 
- Mindkettő hatalmas. Válaszoltam , és be is kaptam a farkát, közben a másik kezemmel vertem a másik fiú ágaskodó hímtagját.
Ádám egy kis idő után kihúzta a farkát a számból,  majd a fejem az unokatestvére felé fordította.
- Nyeld be neki tövig, mutasd meg milyen tehetséges vagy. Nekem sem kellet kétszer mondani, nagyra nyitottam a  szám, és elkezdtem leengedni a torkomon Dominik farkát, szépen lassan szoktattam a torkom a faszhoz, egyre mélyebbre engedtem le, mígnem néhány másodperc után az orrom már Dominik enyhén szőrös  szeméremdombjához ért.
- Hohohó.... ez nem semmi ,....basszus, benyelte a farkam tövig. Mondta Dominik meglepődve, miközben Ádámra nézett.
- Ez semmi, még az enyémet is benyeli tövig. Mondta Ádám,  miközben a kezét Dominik vállára tette.
- Gyere mutasd meg neki.
Kiengedtem Dominik farkát a számból, a fényes  farkát egy nyál fonál kötötte össze a számmal. Közben megtöröltem a szemem , mert könnybe lábadt a mélytoroktól.
Ádám felé fordultam aki lassan verte a farkát  közben, a csípőjét elölre tolva kínálta a faszát.  Az egyik kezével megfogta a tarkóm, a másikkal pedig a faszát tartotta a tövénél, és ráhúzta a fejem a hímtagjára. Ami rögtön a torkomra csúszott. Közben hallottam hogy Dominik farka csattog a fülem mellet, ahogy verte a farkát.  Ádám  elkezdte baszni a torkomat, a könnyem  folyt, és  öklendeztem, a nyálam pedig a számból Ádám ki be járó fasza mellet csurgott ki.
A szobát betöltötte a hangom,   glglglglglgl- glglglglglgl hallatszott ahogy dugta a számat, majd egy kis szünet, vettem egy levegőt , aztán  újra vissza dugta a farkát a számba , és tovább baszta a torkomat, glglglglglglglgl- glglglglglgl, ez így folytatódott hosszú percekig.
- Na mit szólsz ? Ügyes, nem?
- Meghiszem azt.
- Meg akarod baszni te is a száját Dominik?
- Hát ha lehet? 
- Persze hogy lehet, ugye lehet? Kérdezte Ádám. De nem tudtam felelni mert nem húzta ki a farkát a számból,  hanem a kezével le fel mozgatta a fejemet, mint ha bólogattam volna.
- Na látod hogy lehet.  Szereti a faszt, és  nem nyafog mint sok ribanc. Nevetett Ádám. Miközben kihúzta a nyálas  farkát  a számból.  Levegő után kapkodtam, kihasználva a lehetőséget ameddig helyet cseréltek.  Dominik beadta a farkát a számba,  mindkét kezét a fejemre tette, és szoptatni kezdett, majd a fejemet egyhelyben tartva finoman dugni kezdte a szám. Közben  Ádi kiment síkosítóért.  Amikor vissza jött, odalépett , a fejem határozottan elkezdte mozgatni az unokatestvére faszán.
- Ne csak szoptasd, baszd meg a torkát rendesen, akkor jó amikor könnyezik a szeme, és  egy kicsit fuldoklik a fasztól.  Ne aggódj,  ezt szereti. igaz?  
Belemarkolt Ádám  a hajamba és lehúzta a fejem a faszról.
- Igen, igaz, használj bátran, szeretem ha durva a buli egy kicsit.
- Na , hallod... adj neki , ilyennel úgysem sűrűn találkozól. 
- Nem hogy sűrűn,  még soha nem volt aki engedte volna.  Közben Dominik vissza tette a számba a dákót,  és  elkezdte keményen baszni a szám. Néhány perccel később szólt Ádámnak hogy vegyen át,  mert mindjárt elmegy, ha nem pihen egy kicsit. Így ismét Ádám dugta a szám.
- Egyébként hova élvezzhetek majd?
Erre a kérdésre kikaptam a fejem Ádám kezéből, és  kiköptem a farkát.
- Ha lehet a számba ! Néztem fel rá lelkesen,  csillogó szemekkel.
- Igen,  ha tudsz akkor a szájába élvezz, mert nagyon szereti a gecit, de egyébként lenyalja mindenhonnan.  Nevetett Ádám miközben dugta tovább a számat. Én pedig felnéztem rá, egyenes a szemébe.
- Na gyere szoptasd egy kicsit, előkészítem a popsiját.  
Dominik a számba adta a farkát, és hagyta hogy én szopjam a saját tempómban. Közben Ádám a fotelt középre tolta,  az ágyneműk közül kivett egy fekete takarót,  és letakarta azt.  A srác kihúzta a farkát a számból, segített felállni,  és  a fotelhez kísértek. Feltérdeltem a fotelre , és a háttámlára könyököltem,  közben széttettem a lábaim . A két fiú mögöttem állt, Ádám  széthúzta a farpofámat.
- Látod milyen szép rózsaszín lyuk?
- Igen, alig várom már hogy megdugjam, mondta Dominik,  miközben az ujjával simogatni kezdte. A másik kezével a golyóim és a farkam kezdte simogatni.
- Ne ne, azt ne, nem szereti ha azzal foglalkoznak. Engedd el. Szólt Ádám Dominiknak.
- Rendben,  bocsi.
Közben síkosítót nyomott valamelyikük a fenekemre.
- Menj, adj valamit a szájába mert éhes, etesd meg, addig bejáratom a lyukat.
- Dominik  felrakta az egyik lábát a karfára,  és  a kemény farkával meglegyintette az arcomat egy párszor. 
- Gyere bébi szopjál szépen. Bekaptam a farkát,  szopni kezdtem. 
- Ahh ez az, uhhh de jól csinálod, ahhhh de jó, húuuu basszus, ahhhh ez az ahhh , egyél szépen, ahhhh...
Ádám  már  két újjal  járt bennem,  éppen a harmadikat tolta be, amit könnyedén befogadott a fenekem.  Miközben szoptam hallottam hogy  Ádám a tubusból síkosítót nyom a tenyerébe, majd elkezdi verni a farkát.  Mögém állt, egy kicsit berogyasztotta a térdét, majd óvatosan behelyezte a farkát a  farpofám közzé, megfogta az egyik kezével a csípőm, a másikkal a farka tövét  és elkezdte benyomni  a laza  ánuszomba . A hatalmas kemény dákó kissé feszítette még a bejáratot, de nagyon jó érzés volt,  ahogy betölt Ádám farka.  Közben a számban lévő  faszból már rendesen szivárgott a sós előváladék,  amit nyeltem is.  A bennem lévő fasz lassan mozgott ki be,  közben  Ádám már mindkét kezével fogta a csípőmet,  és egyre nagyobb sebeséggel dugott. Mindkét fiú hangosan sóhajtozott,  és  közben  csattogott a popsim, és  cuppogott a szám a két méretes szerszámtól.
Dominik kihúzta a farkát a számból , és a kisasztalhoz lépett, felvett egy gumióvszert, a fogával eltépte a csomagolást,  majd síkosítót nyomott a farkára, aztán  ráhúzta a gumit, és  bekente újra síkosítóval. Közben Ádám  kihúzta a farkát belőlem,  a fenekemre csapott egyet, és  átadta a helyet Dominiknak.  Dominik óvatosan  betette a farkát a lyukamba,  aranyos volt,  úgy vigyázott mintha szűz lennék. 
Elkezdett dugni, de hamar rájött hogy itt már harangozni is lehet, olyan tág vagyok, úgyhogy intenzívebben dugott.  Közben  Ádám a számmal foglalkozott, nagyon élveztem a két hatalmas dákót. A sok dugástól az előválladékom már csüngött a farkamon.  Ádám a hajamba túrt, és  belemarkolt, a farka teljesen kitöltötte a szám, közben Dominik hangosan sóhajtozott, a csípőmet erősen fogta, ahogy dugott úgy húzott a faszára amennyire csak tudott. Egyszer csak kicsúszott a fasz a seggemből, amit gyorsan vissza is tett, majd dugott tovább, miközben Ádám tömte a szám. Én pedig mohón nyeltem a kemény szerszámot.  
- Éheztél a farkamra, igaz? 
- Öhm ... hümmögtem miközben szoptam őt.
- Ahhh, ahhhh..... nyögte Dominik,  és kirántotta a farkát a fenekemből.  Egy kicsit pihennem kel.... mert majdnem elmentem. Mondta szuszogva Dominik , és rácsapott a fenekemre.
- Kimegyek inni, ... megszomjaztam 
- Rendben,  menj csak, addig  dugom én a seggét. Ezzel Ádám kihúzta a farkát a számból. Dominiknek szép izmos kerek feneke volt, nagyon szép látvány volt,  ahogy a konyha felé sétált.
- Gyere ülj bele szépen,  mondta Ádám a sarokülőn  ülve, miközben a jobb kezével megmarkolta a farkát.
Ádámmal szembe, beleültem a faszába, és  lovagolni kezdtem, közben Dominik is visszatért , ahogy jött  felénk, lassan húzogatta a farkán a kezét. 
- Gyere ülj ide. csapott a sarokülőre Ádám.  
Dominik leült Ádám mellé, én pedig átültem Dominik farkára , és ott folytattam a lovaglást, néhány perc múlva ismét Ádám faszán lovagoltam, aztán újra Dominik farkán, majd ismét Ádámon.  
Közben Dominik farkát  vertem .
-Ahhh mindjárt  elmegyek... sóhajtotta Dominik. 
-én is,.... lihegett Ádám. 
Gyorsan leszálltam a faszról,  és  közzéük térdeltem, lerántottam Dominik farkáról a gumit, és szoptam miközben Ádámét vertem, éreztem hogy Ádám farka lüktetni kezd 
-ohh, ohhh, ohhhh, OHHHH... Sóhajtozott,  még éppen időben kaptam be ahhoz hogy a számba élvezzen.  Közben Dominik farkát vertem. Éppen lenyeltem Ádám spermáját amikor Dominik  szólt:
- én is jövök..... ohhh bazd meg.... oh bazd meg .... jövök ! Szerencsére még az ő farkát is időben bekaptam és  két hatalmas lüktetéssel a számba spriccelt. 
-AHHH sóhajtott,  miközben nyeltem az ondóját. 
Miután tisztára szoptam a farkát,  visszatértem Ádám farkához, és  azt is tisztára szoptam.
-Hú baszod, ez nagyon jó volt, nem lenne kedvetek majd megismételni? Kérdezte Dominik. 
- Felőlem, lehet róla szó.  Felelt Ádám.  Te mit szólsz hozzá?
- Szívesen bármikor, rég nyeltem már ennyi gecit. Feleltem
- Mondtam , spermafüggő, oda van az apatejért, bár mennyit lenyelne belőle.  
- Tényleg? Az jóóó... van néhány haverom aki biztosan szívesen adna neked anyagot. Ha gondolod szívesen összehozok egy partyt.
- Az remek lenne, mondtam,  és még egyszer bekaptam a farkukat, és  finoman megszívtam, hogy biztosan ne maradjon bennük egy csepp értékes sperma sem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Előző részek
Hozzászólások
Balber ·
Szia Vinzso, várható még folytatása a történetnek?

vinzso ·
Szia, igen lesz folytatás ha van rá igény, csak sajnos nincs időm írni mostanában.
Balber ·
Már nagyon várom

Gumoo ·
Írj Vizsno kèrlek folytasd
vinzso ·
Szia, elméletileg január 23- tól elérhető lesz az új rész.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: