Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az Első Napló- A hajótörött lány

Dec. 22. Nem akarok előzményeket írni, nem akarom leírni, hogyan haltak meg a szemem láttára az emberek, nem akarom leírni, hogy vihar volt, zátony, halál… Elsüllyedő roncs… Csak négyen éltük túl… a többiek a roncsban ragadtak. Mi maradtunk csak meg.

Dec. 23. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért épp velük kerültem ide. Mármint, hogy ők hogy úszták meg. A nagydarab, izmos fazont értem, de a sovány, helyes pasi, aki rengeteget beszél, vajon hogy élte túl? Biztos jó barátok, legalábbis a nagydarab nem szól sose közbe, és hallgatja.

Dec. 24. Ma nem ettünk semmit, és tegnap éjjel elfogyott a tartalék. Egy ideig azon viccelődtek, hogy kit esznek meg elsőnek. Mondjuk, nincs okom félelemre, hisz én vagyok az egyetlen nő. És a pasik rabjai a szexnek. Biztonságban érzem magam. Beszélek is a sovánnyal. Asszem, Marcusnak hívják.

Dec. 25. Tévedtem. Homokos.

Dec. 26. Az egyik meghívott vacsorára. Tekintve, hogy három napja nem ettünk, és azt figyelembe véve, hogy még csak szexuális céljaikra sem felelek meg, azt hiszem, ez rosszat jelent. Nem akarok főfogás lenni.

Dec. 27. Hihetetlen mázlim van. A nagydarab fickó hetero. Kicsit azért félek, hogy biszex… talán, még ennél is nagyobb szerencse, hogy Marcus idegesíti, a másik srác meg randa. Valaki fent szerethet engem.

Dec. 28. Tegnap éjjel Jackkel (így hívják a nagydarabot) aludtam. Nem történt semmi, mivel amikor biztatóan átkarolt, megborzongtam. Régen majd meg haltam volna, hogy hozzáérhesek egy ilyen férfihez, most meg kiráz a hideg. Lehet, hogy leszbi, vagy aszexuális vagyok.

Dec. 29. Hivatalosan is frigid lettem.

Dec. 30. Jack azt mondta, van még időnk. Ja, csak kajánk nincs. Lehet, hogy valakinek be kell mennie az erdőbe. Én Marcusra szavazok.

Dec. 31. Szilveszter. Georgie fogott egy rákot. Egész szép példány (nem mintha értenék a rákokhoz.) Jack erre fogott egy bazi nagy követ, és a folyó mellett legalább két óráig mozdulatlanul állt a sekély vízben, mint valami medve. Aztán egy hirtelen mozdulat, és kiemelt a vízből egy halat. Vérzett a feje. Asszem agyon vágta, lehet két kiló.

Jan. 1. Újév első napján Georgie és Marcus összeveszett. Nem tudom min, de Georgie megsértődött, fogta a takaróját, és elvonult az erdőbe. Még mindig nem feküdtem le Jackkel, de egyre jobban kedvelem. Olyan kedves, mindig megnyugtat, ha pánikrohamom van. Ráadásul azt is mondta, hogy külön jó, mert őt meg az nyugtatja meg, hogy vigyázhat rám. Amikor együtt vagyunk, még reményt is látok rá, hogy életben maradjunk. Marcus meg baszhatja.

Jan. 2. Fogtam egy sirályt, teljesen egyedül. Egy kővel fejbe dobtam, és kész, meghalt. Nem érzek bűntudatot. Végre nem csak hal. Marcus még semmit sem fogott, mégis ő panaszkodik a leghangosabban, hogy alig eszünk. Remélem, Jack agyon vágja.

Jan. 3. Georgie még nem jött vissza. Marcus azt mondta, biztos szégyelli magát. Szerintem csak nem akar Marcus közelében lenni. Kezdek vonzódni Jackhez.

Jan. 4. Georgie még mindig nem került elő. Ma nem ettünk semmit.

Jan. 5. Georgie még nem jött vissza. Marcus egyre jobban fél. Jack viszont azt mondta, kedvel.

Jan. 6. Georgie még nem jött vissza. Félek, hogy Marcus bekattan az idegességtől. Hol lehet? Jack elhatározta, ha nem kerül elő holnap, bemegy érte az erdőbe.

Jan. 7. Marcus megőrült. Ő találta meg Georgie holttestét a folyóban, amikor vízért ment. Jack nem engedte, hogy megnézzem. Szegény Georgie. Megcsúszhatott a parton, és betörte a fejét. Lehet, még ő járt a legjobban. Jack elvitte Georgie holttestét, jó messzire, és elkaparta. Aztán gyászbeszédet mondtunk. Marcus sírt, és pálmaleveleket kötött a fejére. Azt mondta, ő most özvegy lett. Engem a rég nem látott nővérének hisz.

Jan. 8. Marcus eltűnt. Amikor Jackkel ma felkeltünk, nem volt sehol. Először a szigetet kerültük körbe, az erdőbe még nem akartunk bemenni. Egy bokorban találtuk meg, levelekből babát csinált magának, azzal játszott, és sírdogált. Most mi vigyázunk rá. Jack szerint két nap múlva lesz huszonegy éves. Szerencsétlen.

Jan. 9. Amíg Jack halászott, én vigyáztam Marcusra, és játszottam vele. Még mindig a nővérének hisz. Ettünk halat, de Jack azt mondta, egyre kevesebb van a partnál. Nem akarom, hogy mélyebbre menjen. Nem akarom elveszíteni.

Jan. 10. Azt mondta, szeret. Nagyon boldog vagyok.

Jan. 11. Lefeküdtem Jackkel. Végre megint emberként érzek. Marcus napközben babázik, és a homokból hajót épít, hogy el tudjunk menni. Azt mondta, meg fog engem menteni, és együtt elhajózhatunk, messzire, ahol nincs homok és tenger. Ma Jack már csak két kis sovány halat fogott. Nem akarok csak leveleket enni.

Jan. 12. Marcus rajtakapott minket. Megijedt, azt hitte, Jack bánt engem, felsikoltott, és elfutott. Nem tudom, mit csinálhatnánk. Napközben Jack halászott, én pedig Marcust vígasztaltam. Olyan volt, mint egy duzzogó kisfiú. Egyedül, messze feküdt le tőlünk, és csak én mehettem oda hozzá jóéjt-puszit adni. Megkérdezte, szeretem-e Jacket. Mondtam, hogy persze, és hogy őt is. Nem válaszolt, szerintem elaludt.

Jan. 13. Ma nem ettünk semmit. Gyűlölöm ezt a helyet, az egyetlen örömöm Jack.

Jan. 14. …Jack eltűnt.

Jan. 15. Mindent átnéztem, az erdőbe is berohantam, nem találom Jacket… hol vagy? Jack, merre vagy, mi történt veled?

Jan. ?. Jack…

Jan. ?. Ne… Ó, Istenem, ne, csak őt ne vedd el tőlem… Ne… ez nem igaz… Jack… Jack…! JACK!

Jan. ?. Nem tudom, hanyadika van. Azt hiszem, most már le tudom írni, mi történt. Két napja találtam meg Jack holttestét. Valaki egy kővel betörte a koponyáját. Nyugodt volt az arca… Álmában ölhették meg… Csak ember lehetett, mert leterítette levelekkel. Egy pálmalevél- babát találtam mellette, a karjába rakták.

Jan. ?. Nem ettem két napja. Nincs étvágyam. Marcus ölte meg az én Jackemet… Nem beszélek vele. Ma már sírt, szűkölt, és könyörgött. Nem fogom megölni. Nem érdemli meg a halált.

Jan. ?. Marcus elmenekült. Nem érdekel. Megölte Jacket. Jack… Nincs célja az életemnek. Meg akarok halni.

Jan. ?. Ma rávettem magam arra, hogy egyek egy kis levelet. Furcsa íze volt, de semmi más nincs. Mindig Jack halászott…

Jan. ?. Rég nem úszik erre hal. A patakot véresnek látom. Megtaláltam Marcus holttestét, Georgie sírjánál. Felakasztotta magát. Jacket nem melléjük temettem, hanem az alvóhelyünk mellé… így olyan, mintha még itt lenne… Jack…

Jan. ?. …hiányzol…

?. ?. Rég nem írtam. Nem tudom, milyen nap van… vagy évszak… év… élet…

?. ?. Jack… Jack, te vagy az? Azt hiszem, Jacket láttam az erdő szélénél…

?. ?. Este megint láttam Jacket. Bementem az erdőbe, de egyre nőttek az árnyak, semmit sem láttam. Jack, gyere vissza, ne hagyj itt…

?. ?. Visszamegyek az erdőbe, ha Jack azt akarta, menjek utána, akkor a legsötétebb, legborzalmasabb helyre is mennem kell.

?. ?. Itt ülök. Nem tudok visszamenni. Elestem egy gyökérben. Azt hiszem, eltörtem a lábam… Jack… segíts nekem…

?. ?. Itt sosincs fény. Fény… mint Jack fénylő haja… Ő a fény? Vigyázott rám… Marcus a gonosz sötétség, aki elvette tőlem…? Ha nem lenne Marcus, Jack se lenne… lett volna… lenne, láttam, megint látom!

?. ?. Sötét van…

?. ?. Alig látom, mit írok. Nem írok többet. Nem jó ez a napló. Nem jó a hely. Nem jó érzés. Egyedül vagyok. Mindenki elment, itt hagytak, Georgie, Jack, Marcus… Jack nem hagyhat itt…

?. ?. Látlak, Jack…
Hasonló történetek
6540
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
16071
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
kalózkapitány ·
Igazán jó sztori.
Várom a folytatást.......
Csak egy picit lehetne több horrorr(könyikönyiikönyikönyikönyikönyikönyi)
Marcus naplójára vágyom legjobban. Remélem az lesz a következő
Siess!!!!
Meghalok, ha nem olvashatom!

Nickyyy ·
Mikor jön a folytatás? :innocent:
Freddie Lamb ·
Huh, hát akkor egy összevont válasz azokra a kommentekre, amikre eddig nem válaszoltam (bocsi érte):

rég nem foglalkoztam vele, de már folyamatban van:) remélem, az új részeket is jónak találjátok majd!:)


AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: